Актуализации на Радостта на Сатана4/Юни/2024 - Нови Страници за Сатанинска Етика
23/Май/2024 - Нови Страници за Сатана
8/Май/2024 - Добродетелите на Астарти създадени
22/Февруари/2024 - Добродетелите на Азазел създадени
28/Януари/2024 - Форумът има нова тема
14/Януари/2024 - Подобряването на форума е завършено
9/Януари/2024 - Подобряване на форума
29/Декември/2023 - Радостта на Сатана Публикува Астрологични Календари за 2024
18/Декември/2023 - Актуализации на страницата за Сатанинско Магьосничество

Проблеми? Предложения? Свържете се с JG ApolloAbove [email protected]

15/Декември/2023 - Промени в дизайна на форума
14/Декември/2023 - Имейлът във форума е коригиран
13/Декември/2023 - Подобрения и Обновяване
12/Декември/2023 - Подобрения и Обновяване

Проблеми? Предложения? Свържете се с JG ApolloAbove [email protected]

Искате старата начална страница?
18/Юли/2023 - Актуализация на Сатанинска Етика
28/Март/2023 - Графична Актуализация
 • Страниците за четирите Короновани Принца са обновени с висококачествени изображения:
  - Сатана
  - Астарти
  - Азазел
  - Белзебуб
 • Страницата на Руните обновена с векторни изображения, които изглеждат добре на всички резолюции.
 • Английската версия на уебсайта вече включва хедър с интеграция за търсене и полезни линкове.
21/Декември/2022 - Нова Платформа
 • Нова платформа: Уебсайт за подаване на анонимни запитвания по въпроси, свързани с Духовния Сатанизъм - https://ask-satan.net/

1/Ноември/2022 - Нови Страници


27/Август/2022 - Малки Промени и Актуализации

 • В Английската версия на уебсайта е добавено меню за промяна на цвета и размера на шрифта на текста. Бутона представлява пентаграма, разположена в горния ляв ъгъл на уебсайта.

2/Август/2022 - Преводи
 • Започната е работа по превеждането на Радостта на Сатана на десетки езици. Всички желаещи да се включат в преводите могат да последват този линк. Това е от изключително значение за Боговете.

За изпълнението на това свещено начинание, Радостта на Сатана ще предостави всичко необходимо за разпространението на знанието в целия свят.

19/Юни/2022 - Нова Страница
 • Секцията за Сатанинска Нумерология  е създадена. Очаквайте периодични обновления и допълнителна информация. Азазел и Белзебуб хвърлят светлина върху тази така покварена сфера на познание.

15/Май/2022 - Библиотеката на Сатана

 • Библиотеката на Сатана е НАПЪЛНО АКТУАЛИЗИРАНА! Това е най-голямата актуализация на библиотеката от много години насам, което стана възможно благодарение на хилядите часове работа, които толкова много хора вложиха в проекта.
Благодарим на всички, които работиха по това!


18/Април/2022 - Актуализации на Съдържанието


22/Март/2022 - Дарения

Последни Новини:

Радостта на Сатана вече официално приема само крипто дарения. Това решение беше взето след дълго обмисляне. За актуализираната страница за Дарения, моля последвайте този линк.


9/Декември/2021 - Актуализации на Съдържанието6/Ноември/2021 - Актуализации на Съдържанието

Актуализации по секцията с Демоните.


12/Октомври/2021 – Актуализации на Съдържанието

Добавена е страница, съдържаща Задълбочена Информация за Азазел от Върховен Жрец Hooded Cobra 666. Моля, последвайте този линк за да прочетете повече за Великия Азазел.

Малки промени по Индекса на Демоните [очаквайте още].

10/Октомври/2021 – Актуализации на Съдържанието


Малка актуализация 1:  Промени по страницата със Сатанински Символи (ще бъдат добавени още много Сатанински Символи и обяснения към тях) - моля, кликнете тук.
Малка актуализация 2:  Промени по страницата на Лорд Азазел (очаквайте допълнителни актуализации със задълбочени проучвания и Йератична Информация в най-скоро време) - моля, кликнете тук.

17/Септември/2021 – Дарения

Поради широкоразпространената цензура в онлайн пространството и заплахите от страна на САЩ и Запада срещу финансовата ни свобода, Радостта на Сатана започва да приема дарения в криптовалута. Цензурата в САЩ и Западните държави се увеличава непрекъснато. Радостта на Сатана не се страхува да каже истината и това никога няма да се промени. Сатанизма е тясно свързан със свободата.

Вследствие на гореописаната ситуация, криптовалутата се превръща в предпочитания метод за дарения. Насърчаваме всички, които желаят да правят дарения, да се насочат към този вид разплащания. Купуването, изпращането, съхранението и даряването на крипто е много лесно.

Можете да ни изпращате имейли за да ни уведомите за дарението си или ако имате някакви въпроси, относно метода или вида на криптовалутите [email protected]

За дарения, кликнете тук.

29/Август/2021 – Актуализации на Съдържанието

Съобщение от Върховен Жрец Hooded Cobra 666:

Уебсайта ще бъде обновен с допълнителна информация. Това включва и важна нова информация с медитации, инструкции, знания, относно Боговете и т.н.

Последна Актуализация:


27/Август/2021 – Обстойно преразглеждане на целия уебсайт

Съобщение от Върховен Жрец Hooded Cobra 666:

Цялостен ъпдейт на уебсайта. Освен многото граматически корекции, направихме и няколко големи структурни промени. Това е основата, върху която ще градим и обновяваме сайта.

Това включва:

Сърдечни благодарности на Soaring Eagle 666, който беше движещата сила зад проекта; Lydia и другите членове, които ни помогнаха да изчистим бъговете и грешките по сайта; и, разбира се, Satanic Eagle за преработката и изчистването на изображенията.

Това е пример за това, което можем да постигнем когато работим заедно. Повечето хора нямат представа за монументалното усилие, което беше необходимо тук, особено от страна на Soaring Eagle, който създаде идеалния бек-енд за всички HTML страници, търсачката и т.н.

Държах Радостта на Сатана да запази класическите си стил и характер дори и след промените. Без да отнемаме от класическия чар на сайта, успяхме да направим така, че той да изглежда по-добре и да бъде удобен за мобилните потребители. [повече от 50% от хората влизат в Интернет през мобилните си устройства].

Официалното съобщение за актуализацията (на Английски) можете да прочетете тук.

Слава на Сатана!!!!


1/Януари/2020 – Съобщение от Висша Жрица Максин Дитрих

Съобщение от Висша Жрица Максин Дитрих:
Тъжно е, че има идиоти които нямат какво да правят с времето си и, тъй като нямат собствен истински "живот", решават да влагат енергия, време и усилия, представяйки се за мен в онлайн пространството.


Старите Yahoo групи на Радостта на Сатана вече не функционират, тъй като вече не можем да ги модерираме. Yahoo ги съсипа.

Форума на Радостта на Сатана: https://www.Ancient-Forums.com отворен за всички. Тук не е необходимо да се регистрирате за да четете публикациите.


28/Март/2019 – Цензура

Сървърите на Lycos/Angelfire свалиха главния уебсайт на Радостта на Сатана. “Техническите проблеми”/цензурата не са нищо ново за нас. Поради това голяма част от линковете се счупиха, но работим по възстановяването им. От опит съм се научила, че не бива да слагам всичките си яйца в една кошница, благодарение на което голяма част от уебсайтовете и линковете все още функционират. Съвсем скоро всичко ще работи нормално. В следствие на усилията, които полагаме да разобличим врага, ние сме подложени на непрестанни атаки. Това включва и бомбата, поставена под колата ми през 2006.

На 30-ти Април 2004г., Сатана ми каза: "Много пъти ще се опитат да ти отнемат живота. За повечето от тях няма дори да узнаеш. НИТО ЕДИН от тях няма да е успешен. Но знай следното: ТЕ ЩЕ МЕ ПОЗНАЯТ."

Преди няколко години се събудих, чувайки гласове от всекидневната. Агенти на ФБР разговаряха със съпруга ми, обяснявайки му, че са осуетили план, целящ смъртта ни.

Обратно към уебсайтовете, ако имате някакви проблеми, свързани с навигацията из страницата, изчистете кеша на браузъра си. Тъжната действителност е, че врагът непрекъснато се опитва да руши и контролира Интернет пространството. В продължение на десетилетия, врагът контролира над 96% от медията. Едва с появата на Интернет получихме възможност за същинска свобода на словото. Преди много години, когато интернета все още беше нещо ново, около 2002 година, когато създадох първата версия на Радостта на Сатана уебсайта, всичко беше коренно различно. Всичко беше удобно за потребителите - от електронните групи на Yahoo до безплатния и лесен за използване онлайн имейл. Уеб сървърите в онези дни също бяха много по-различни. Повечето разполагаха с лесни и удобни за използване HTML платформи, което позволяваше на потребителите бързо да създават уебсайтове. Всичко това се промени към по-лошо. Това включва и самите компютри. Преди години човек можеше да закупи нов компютър, да го донесе вкъщи, да го включи и конфигурира и т.н. Сега трябва да се "регистрираме" и да предоставим всевъзможна информация, за да получим достъп до ТОВА ЗА КОЕТО СМЕ СИ ПЛАТИЛИ. ЕВРЕИНА ДЪРЖИ ДА ЗНАЕ!

"Както [Яхве/Яве] има хора, които не могат да ви видят, така и вие не можете да ги видите, но те ще се проявят явно, с приближаването на Земята към кулминацията на каузата ни."
- Амдусциус/Амдусиас (един от нашите Езически Богове)
Личното му обръщение към ръководството на Радостта на Сатана през 2003г.

Това, което Люцифуг Рофокал (друг от нашите Езически Богове) наскоро каза на Върховен Жрец Hooded Cobra е много тревожно. Планетата му е била разрушена. Всички са били чипирани. От един момент насетне, всичко е изгубено. Люцифуг Рофокал и още няколко успяват да избягат. Това обяснява защо някои хора в дълбоко медитативно състояние могат да видят чиповете, когато се вгледат в големите насекомовидни очи на Сивите извънземни.


Архивен Помощник