Дарения


Християнската Църква разполага с много милиарди долари. За да може Сатанизма да се развива са необходими средства. Ръководството на Радостта на Сатана може да постигне много повече ако разполага с необходимите ресурсите. За последните 20 години, Радостта на Сатана е предоставил огромно богатство от духовна информация, знания и подкрепа. Голяма част от това се случва, благодарение на значителни лични усилия, даренията са добро допълнение към това.

Направете дарение за популяризирането и напредъка на Сатанизма днес!

Храма е място за учение и натрупване на знания. Знанията, предоставени от Радостта на Сатана са безплатни и достъпни за всеки. Голяма част от информацията, поместената на този уебсайт е трудна за намиране и има много противници. Статиите са често обновявани и допълвани с нова информация.

От Радостта на Сатана ви предоставяме познания, подкрепа и напътствия във форумите.

Даренията се използват за бъдещи проучвания, поддържането на всички Радостта на Сатана уебсайтове, реклама и изграждането на нови уебсайтове с цел популяризирането и развитието на Сатанизма.


Актуализация: 2 Май 2024

Списъкът с дарителски адреси е актуализиран за пореден път. Моля, проверете отново адреса, на който изпращате дарения. Solana (SOL) е добавен като възможен адрес за дарения.


Актуализация: 7 Април 2024

Списъкът с дарителски адреси е актуализиран за пореден път. Моля, проверете отново адреса, на който изпращате дарения.

Актуализация: 2 Февруари 2024

Списъкът с дарителски адреси е актуализиран за пореден път. Моля, проверете отново адреса, на който изпращате дарения.

Актуализация: 28 Ноември 2023

Списъкът с дарителски адреси е актуализиран за пореден път. Моля, проверете отново адреса, на който изпращате дарения. Ripple (XRP) вече е достъпен като адрес за дарения.

Актуализация: 9 Май 2023

От този момент Радостта на Сатана ще приема повече криптовалути. Големите такси, свързани с Биткойн, правят валутата неудачен избор, за голяма част от потребителите.

Процеса за даряване на другите валути работи по същият начин, по който и Биткойн – просто закупувате валутата и я изпращате на адресите по-долу.

За предпочитане е да дарявате BTC и XMR, но вече приемаме и други валути.


Упътване: Как да дарите с Криптовалута на Радостта на Сатана


За да копирате адреса, просто кликнете върху него.


Bitcoin (BTC) Адрес За Дарения:
bc1q8r2ghpxwdc6qqrw9hhy596mguynsff3hjf7tc0
Monero (XMR) Адрес За Дарения:
47KVG768NHrg6wn7cnPPtW1CMKrrbx1MtjmPcowa1YrQKkiVQPdmAnwBbTx2sPTcZgAQG7trdEX3Gg7KLcr6AXkmL7T8Zb4
Ethereum (ETH) Адрес За Дарения:
0x46348C4fD0E1146620Cb2E1965a7fa163E1217B3
Tron (TRX) Адрес За Дарения:
TWL8eEewHfhGxVA4tiCUSZFGkgpZGXSATx
Cardano (ADA) Адрес За Дарения:
addr1q9cgc0pyxrpx7u5vnf4rl7ahdwr04d68fp3rnun4nznhasrs3s7zgvxzdaegexn28lamw6uxl2m5wjrz88e8tx980mqqw82n40
Ripple (XRP) Адрес За Дарения:
r4jqqtsKYibDuQ4PWDMz3kmuMvoTUjiXsj
Solana (SOL) Адрес За Дарения:
GoJ9hELNpymU3MVvfmeF7DAFv1FpqQFtU5qKkUtffZ74


Нашите цели са:
Актуализация: 27 Април 2023

Bitcoin адресът е променен. Предишният също все още функционира. Тази промяна е направена с цел подобряване на сигурността на личните данни на дарителите. Радостта на Сатана благодари от все сърце на всички, които допринасят за растежа на Духовния Сатанизъм.

Отсега нататък, използвайте адресите по-долу.


Актуализация: 13 Юни 2022

Упътване: Как да дарите с Криптовалута на Радостта на Сатана


Актуализация: 22 Март 2022

Добавихме възможност за дарение с ZEC/ZCASH криптовалута по препоръка на членове във форума. Монеро е криптовалута с фокус върху поверителността, която можете да си набавите във всяка крипто борса. За тези, които желаят да дарят с криптовалута скоро ще публикуваме лесно за следване упътване. Процеса, свързан с даряването на крипто е изключително прост, в което ще се уверите още след първия си опит. Има редица лесни за използване онлайн услуги, които позволяват на всеки да направи това.


Актуализация: 15 Март 2022

Вече приемаме само крипто дарения - решението беше взето след обстойно обмисляне. Комбинацията от безспирен тормоз и рискове относно поверителността на дарителите прави PayPal не просто неподходяща но и напълно безполезна платформа за дарения. Случващото се в Запада и отношението към хората с различно мнение силно напомня за Съветския Съюз. Стигнали сме до момента, в който стандартните системи са твърде ограничени от вражеския контрол. Преди появата на криптовалутите не разполагахме с по-добра алтернатива. Препоръчително е всички да се запознаят със същността на криптовалутите, не само заради даренията, но и в името на личната им финансова сигурност. Работата с криптовалути е много лесна и тази информация ще ви бъде полезна, когато криптото навлезе в масова употреба.


Актуализация: 12 Януари 2022:

Обмисляме възможността да преминем изцяло към блокчейн/крипто дарения. Криптовалутите са много лесни за употреба и качеството на системата е много по-високо от това на PayPal и други подобни платформи.


Актуализация: 17 Септември 2021:

В резултат на засилената онлайн цензура, както и заплахите, срещу които сме изправени в Западния свят по отношение на финансови и други свободи, Радостта на Сатана започва да приема крипто дарения. Цензура, която набира сила в Съединените Щати и Западния свят със всеки изминал момент. Радостта на Сатана не се страхува да каже истината и това никога няма да се промени. В Сатанизма свободата е високо ценена.

В следствие на гореспоменатото, криптовалутите вече са предпочитания начин за дарения. Препоръчително е всички, които искат да дарят да преминат от масовите платформи за разплащане към криптовалути. Те са лесни за закупуване, използване и съхранение.

За да ни уведомите, зададете въпрос, относно даренията или изпратите дарение с криптовалута, различна от изброените по-долу, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected]


© Copyright 2005, 2022 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457