Упътване:
КАК ДА ДАРИТЕ КРИПТОВАЛУТА НА РАДОСТТА НА САТАНА


На тази страница е поместена детайлна информация за дарения с Биткойн. Съществуват различни и сравнително лесни начини, по които можете да закупите и изпратите крипто. След като направите това веднъж, процесът ще бъде много лесен. За тези от вас, които са правили дарения и преди - това не се различава особено от даренията през PayPal, с единствената разлика, че криптото е по-безопасно за всички участващи.

По-долу са описани различни методи.

Крипто даренията са лесни. Радостта на Сатана избра крипто даренията, в следствие на несправедливото и недостойно отношение, което нашата религия получава, в сравнение с останалите, във финансов план. Традиционните системи за разплащане, дори банките, заклеймяват редица хора като "конспиратори" и водят финансова война срещу всеки, чието мнение се различава от нормата. Това е стандартната практика от години насам.

За да може Радостта на Сатана да оцелее, са необходими дарения. По-долу са предоставени шест различни метода, с които да направите това. Всеки един от тези методи е много по-добър от PayPal и много по-надежден от традиционните такива.СПИСЪК С АКТУАЛИЗИРАНИ КРИПТО АДРЕСИ


Първи Метод -  Чрез Exodus Wallet

1. Изтеглете Exodus Wallet от Google Android Store или Apple Store.

2. Стартирайте приложението и го оставете отворено. Натиснете върху иконката за биткойн, а след това - насочената надолу стрелка, в горния десен ъгъл. Копирайте адреса на портфейла си и се върнете на стартовата страница на приложението.

3. Натиснете логото долу вдясно.

4. Ще се появи панел, с надпис "Buy Crypto" (Купи криптовалута). Изберете това, след което натиснете "Next".

5. Въведете сумата, която искате да изпратите. Например, 200 долара.

6. Натиснете "Agree and Continue".

7. Браузърът ви ще се отвори. Уверете се, че сте избрали правилната сума. Изберете "Proceed - Total amount X.XX".

8. След това въведете e-mail адреса си. Ще получите имейл с потвърждение и трябва да зададете парола. За тази цел, е най-добре да използвате вторичен или ненужен имейл адрес. Не използвайте основния си имейл.

9. След като потвърдите ще видите поле, съдържащо вашия BTC (Биткойн) адрес. Този адрес трябва да отговаря на адреса, който видяхте в стъпка 2.

10. Натиснете бутона "Proceed". След това, ще трябва да въведете данните от кредитната/дебитната си карта. Няколко минути по-късно, ще получите и избраното от вас количество Биткойни в Exodus портфейла си.

11. Когато Биткойните ви пристигнат [не се притеснявайте, забавянията са нормални при криптото], отидете в Биткойн портфейла на Exodus. Там ще видите, че разполагате със сумата Биткойн, която закупихте.

12. След това, отидете на "Send" - бутонът в горния ляв ъгъл, на който има стрелка, сочеща навън.

13. Сега натискате "All", което означава, че ще изпратите ВСИЧКИ Биткойни, които има в портфейла.

14. Ще трябва да копирате Биткойн адреса на портфейла на Радостта на Сатана [който се намира на страницата за дарения] или алтернативно да използвате QR кода - адресът ще се появи в полето автоматично.

15. Уверете се, че адресът, който виждате, съвпада с този на Радостта на Сатана.

16. Натиснете "Next" и swipe-нете, за да изпратите биткойна.

17. Биткойнът е изпратен.

18. ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ТОКУ-ЩО ДАРИХТЕ НА РАДОСТТА НА САТАНАТА!Втори Метод - Чрез Trust Wallet

1. Изтеглете Trust Wallet от Google Android Store или Apple Store.

2. Стартирайте приложението и подгответе крипто портфейла си.

3. След като отворите портфейла си, изберете Биткойн и вижте BTC адреса си.

3. Натиснете "BUY" бутона, разположен в горната част на дисплея, след което, изберете Bitcoin.

4. Задайте желаната сума и изберете доставчик [Всички си приличат, но някои доставчици могат да откажат определени карти. Ако вашият случай е такъв, изберете друг доставчик].

5. При някои доставчици, в следващото меню, ще трябва да въведете вашата кредитната/дебитната информация, а други, ще искат да потвърдите имейл адреса си. След като приключите с това, изберете Next (Напред) и преминете към последното меню.

6. Биткойнът ви е закупен и ще се появи във вашия Trust Wallet портфейл след известно време.

7. Изберете "Send", в горната лява част на дисплея.

8. Попълнете адреса на получателя [Биткойн адреса на Радостта на Сатана]. Изберете количеството, което искате да изпратите. Алтернативно, можете да сканирате QR кода от страницата за дарения. Уверете се, че адресът, който виждате, съвпада с този на Радостта на Сатана.

9. Изберете "Continue" в горния десен ъгъл на екрана.

10. Ще се появи прозорец с текст "Transfer" (Прехвърляне), след което, натиснете "Confirm" (потвърждение).

11. ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ТОКУ-ЩО ДАРИХТЕ НА РАДОСТТА НА САТАНАТА!Трети Метод - Чрез Централизирана Биткойн Борса

1. Регистрирайте акаунт в някоя от следните Биткойн борси: Binance, Gemini, Kraken, KuCoin, Crypto.Com, FTX или ByBit. Това отнема не повече от 5 минути.

2. За регистрация в повечето от тези борси, е необходимо да потвърдите личната си информация. Някои от тях позволяват превеждане на малки суми, без да се налага да споделяте много информация. Paypal и подобните методи за дарение използват същият процес; това е стандартно. Тези борси се превръщат в нещо като крипто-банки.

3. След като потвърдите информацията си, ще можете да закупите Биткойн. Някои борси предлагат възможност да закупите и други валути, като XMR и ZCASH. Ако никога не сте се занимавали с крипто и целта ви е единствено да направите дарение, ви препоръчвам да се придържате само към Биткойн.

4. След като приключите с покупката [ще е необходимо да въведете дебитната/кредитната си информация и да изчакате няколко минути], Биткойните ви трябва да се появят във вашия "Spot Wallet" за дадената борса, най-често в долния десен ъгъл на екрана.

5. Кликнете там и изберете BTC. Ще се отвори нов прозорец. Там ще има бутон, с надписа "Withdraw". Това означава, че искате да изтеглите вашите Биткойни и да ги препратите към даден адрес. Когато натиснете този бутон, ще трябва да въведете дадения адрес. Копирайте адреса или сканирайте кода за Биткойн дарения на Радостта на Сатана.

6. След това, борсата ще поиска да потвърдите изпращането.

7. ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ТОКУ-ЩО ДАРИХТЕ НА РАДОСТТА НА САТАНАТА!

*В стъпка 5 можете да изберете своя Exodus или Trust протфейл, или MyCelium Bitcoin, за да ги изпратите натам, преди да дарите на Радостта на Сатана.Това е за малко по-напреднали потребители.Четвърти Метод - Чрез Биткойн Банкомат


1. Това е един от най-лесните методи за анонимно дарение. Не е задължително да направите анонимно дарение, тъй като това ще е възможно само в някои държави.

2. Намерете Биткойн Банкомат. Такива банкомати има из Европа и Америка, както и в по-големите градове, в останалите държави в света.

3. Вземете необходимото количество пари в брой (тези банкомати НЕ приемат монети).

4. Ако вашият банкомат има регистрационна процедура я последвайте. Ако няма нужда от регистрация, можете да дарите, без да давате никаква лична информация.

5. В повечето случаи, ще ви се наложи да преминете през няколко стъпки, преди да дарите с Биткойн банкомат. Това включва: уточняване на сумата, внасянето парите в банкомата и натискането на няколко бутона, преди да ви бъде поискан Биткойн адреса (който трябва да въведете ръчно – уверете се, че попълвате адреса на Радостта на Сатана правилно); алтернативно, можете да сканирате кода от страницата за дарения (банкоматът може да сканира кода директно от дисплея на телефона ви). След това, продължавате със потвържденията, докато Биткойните ви бъдат изпратени към Радостта на Сатана.

6. ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ТОКУ-ЩО ДАРИХТЕ НА РАДОСТТА НА САТАНАТА!

*Един от недостатъците на този метод, е че Биткойн банкоматите имат големи такси. Това е така, защото метода е много-по лесен и практически идентичен, с този на банките.Пети Метод - Чрез Централизирана Биткойн Борса, но чрез XMR валута.


1. Този метод е малко по-сложен. Тук трябва да изпълните същите стъпки, като при третия метод, с разликата, че е необходимо да изберете борса, която търгува с XMR валута.

2. Закупувате необходимата сума, след което я изтегляте и препращате към вашия Exodus, Trust Wallet или крипто портфейл по избор.

3. След като валутата пристигне в портфейла ви (при XMR, това може да отнеме известно време), можете да я изпратите директно на Радостта на Сатана. Транзакцията ви ще бъде анонимна и няма как да бъде проследена обратно до вас.

4. ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ТОКУ-ЩО ДАРИХТЕ НА РАДОСТТА НА САТАНАТА!

5. Добра идея е да изтриете портфейла си и да премахнете приложението от телефона; инсталирайте го отново, само когато искате да направите дарение. Целта тук е максимална анонимност. Ако анонимността не ви е приоритет, не е необходимо да триете портфейла.

*Друг начин да направите това, е да хостнете портфейла си сами. Това е доста сложно и препоръчително само за хора със задълбочени познания в сферата; също така, таксите ви ще бъдат по-големи. Ползата в случая е допълнително ниво на анонимност.Шести метод - Купуване през приятел


1. Уверете се, че приятелят или роднината ви е добре запознат с Биткойн. Разбира се, необходимо е да им имате пълно доверие.

2. Помолете ги да закупят необходимата сума Биткойнове и им предоставете пари в брой.

3. Трябва да сте подготвили портфейл на телефона си. Помолете ги да изпратят Биткойна на вашия адрес (Exodus wallet и Trust wallet са най-подходящите приложения за тази цел).

4. Когато Биткойнът пристигне в портфейла ви, можете да направите дарението си, следвайки стъпките, описани в Метод 1 и Метод 2, избирайки "Send", след като сте въвели адреса на портфейла на Радостта на Сатана.

Обратно Към Страницата за Дарения© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.