Посветете Душата си на Сатана


Ако имах толкова души колкото има звезди, бих ги дал за Мефистофел!"
- Д-р Фауст


*Моля, прочетете Често Задаваните Въпроси на края на страницата.


Какво се случва, когато направя официално посвещение на Сатана?
Сатана се грижи за последователите си. Сатана ни дава вътрешна сила и духовна мощ. За разлика от религиите на дясната ръка, където последователите вечно се молят и търсят своя бог, Сатана идва при нас по собствена воля. Често можем да усетим присъствието му. Той ни напътства когато паднем духом, когато сме притеснени, или имаме проблеми.

Той ни вкарва в правия път и ни посочва това, което трябва да направим, за да сме концентрирани и щастливи.

Основата цел на Духовният Сатанизъм е да завършим започнатото от Сатана, помагайки на човечеството да достигне божественост чрез медитации за мощ. В момента човечеството се намира на изключително ниско духовно ниво. Когато започнем да медитираме, живота ни се променя в положителна посока. Сатана и неговите Демони (Истинските Богове на човечеството) ни защитават и се грижат за нас, докато работим над душата си и достигаме нови нива на познание и мощ. Със Сатана, ние разполагаме със защита, за каквато външните хора дори не могат да си мечтаят. Това ни позволява да напредваме в силите на ума и душата толкова далеч, колкото пожелаем. За хората, които не разполагат със закрилата на Сатана, този процес може да бъде опасен.

Сатана ни дава знание. "Аз водя до правият път без книга."
Работата над душата променя живота към по-добро и носи щастие. Чрез Сатана, ние се научаваме как да поемем пълен контрол над собствения си живот, вместо да се оставяме на милостта на съдбата. Научаваме се да се лекуваме и изпълняваме собствените си желания, използвайки силите на собствените си ум и душа.

При посвещението, ние изпълняваме официален ритуал. Това се прави на свободна воля. В контраст със стандартните Християнски практики, където хората биват завлечени в някоя църква да рецитират изтъркани молитви (откраднати и покварени версии на Древно-източни Мантри) пред един куп идиоти, ние правим съзнателен избор.

Благодарение на дългогодишни проучвания, можем да докажем без никакво съмнение, че Назарянина, "Йехова" и т.н. са просто измислени персонажи, откраднати и покварени идеи, целящи да премахнат цялото духовно знание, позволявайки на шепа "избраници" да управляват света, използвайки силите на ума и душата. За повече информация, моля посетете Изобличаване на Християнството.

Противопоставяйки се на хилядолетия пропаганда, посветителният ритуал отрича окончателно всички измислени персонажи и тяхната позиция. Това освобождава съзнанието и оказва положително влияние върху психиката.

Ритуалът за посвещение е много личен, освен ако не решите да поканите приятели, или ако го изпълнявате като част от група.

Ще са ви необходими:

Напишете следната молитва:

Пред всемогъщия и неизразимо велик Бог Сатана и в присъствието на всички Демони на Ада, които са Истинските и Първични Богове, Аз (напишете пълното си име) отричам всякакви и всички предишни вярвания. Аз отричам фалшивия Юдео/Християнски бог Йехова, аз отричам неговия низък и безполезен син Исус Христос, аз отричам неговия нечист, противен и изгнил свети дух.

Аз заявявам, че Сатана Луцифер е моят единствен Бог. Аз обещавам да го ценя и уважавам във всичко безрезервно, желаейки неговата безгранична помощ за успешното завършване на моите начинания.

Важно е да се изкъпете преди изпълняване на ритуал, това се прави от уважение. Когато сте готови, може да запалите свещите. Вземете иглата, и убодете показалеца на лявата ръка, изстисквайки малко кръв.

Изпишете името си с кръв.

Изрецитирайте молитвата на висок глас или на ум.

Сгънете хартията и я запалете над огъня на свещта (поставете хартията в купа, докато изгори напълно). Много от нас медитират, докато свещта не загасне.

В края на ритуала, завършете с думите "Така да бъде". Кажете на висок глас "ДА ЖИВЕЕ САТАНА!!" 
Често Задавани Въпроси:

Въпрос:
Мога ли да направя ритуала повече от веднъж?
Отговор:
НЕ! Сатанинските ритуали са реални и обвързващи. Ритуалът трябва да се изпълни САМО ВЕДНЪЖ!

Въпрос:
Изпълних ритуала. Едва успях да сложа една капка кръв върху хартията, валиден ли е ритуала?
Отговор:
ДА! Количеството кръв е без значение, това е само формалност. Това, което е в сърцето и намеренията ни са много по-важни от количеството кръв в подписа.

Въпрос:
Мога ли да отменя ритуала след време?
Отговор:
За разлика от ритуалите в другите религии, Сатанинските ритуали са истински и постоянни. Получавала съм писма от хора, които са били обърквани и тормозени от Християни. Един от тях е извършил отменящ ритуал и Сатана е напуснал живота му. Напълно. Сатана не се налага на никого.
Християните са подведени. Те вярват, че техният "Бог" е "любящ" и "милостив", докато всъщност, това чудовище е злобен и омразен враг на човечеството. Когато сте на страната на Сатана, винаги сте под неговата защита. Той се грижи за нас и ние започваме нов живот, където нямаме притесненията, които другите изпитват. Нещата не са идеални, но винаги са по-добри. Сатана не наказва хората, които го отхвърлят, той просто си тръгва, и човек е оставен сам да търпи мъченията на врага.

Писаха ми, тъй като след няколко месеца вече се молеха на Сатана да ги приеме обратно. Враговете му не направиха абсолютно нищо за тях. Всички изключително много съжаляваха, че са напуснали и отчаяно желаеха да се върнат.

Въпрос:
Непълнолетен съм и родителите ми ще създадат сериозни проблеми, ако някога ме хванат да правя Сатанински ритуали.
Отговор:
Ако по абсолютно никакъв начин не можете да изпълните ритуала без да поставяте себе си в опасност, можете да го изпълните във астрален храм.[Кликнете Тук]
Можете да направите ритуалa, когато станете по-възрастни. Изпълняването на посвещението в астрала е също толкова валидно, колкото физическото. Сатана добре разбира, че има тийнейджъри, които са принудени да приемат Християнството, докато живеят вкъщи и са непълнолетни.

Въпрос:
Непълнолетен съм, живея в Християнски дом и родителите ми ме карат да ходя на църква и да участвам в Християнски ритуали. Мога ли все пак да направя посвещението? Ще ми се ядоса ли Сатана?
Отговор:
Да, може да изпълните ритуала на посвещение. Сатана разбира. Стига да сте лоялни към него в сърцето си, той няма да ви се ядоса. Тези, които са непълнолетни не са истински свободни. Не е необходимо да разкривате вашата преданост към Сатана пред никого. Това, което е в сърцето ви е по-важно от всичко друго. В Ал Джилва, Сатана ни съветва да не разкриваме нашата религия на външни лица, особено ако това ще ни причини вреда по някакъв начин. Това е изключително важно за тийнейджърите. Ако сте принудени да участвате в неща, свързани с Християнския "Бог", просто го отречете наум. Сатана разбира, че за тийнейджъри, живеещи в Християнски домове, може да е изключително опасно да разкрият своята преданост към него.© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.