Създаване на Астрален Храм


Редовното посещаване и използване на астрален храм има редица приложения и може да повиши ефективността на вашите магически занимания. Астралната проекция е желателна, но не задължителна. Ключови са дълбокото медитативно състояние и визуализацията. Трябва да изградите храма си по време на ритуал, през който можете да помолите Нашия Баща Сатана да го благослови. Медитирайте толкова дълго, колкото ви е необходимо за да завършите храма си. Това се случва след инвокацията и молбата към Сатана да благослови и освети вашия храм.

Можете да създадете храма си по какъвто начин пожелаете. Това е вашето лично пространство. Визуализирайте първо външната част на храма. Формата и материалите, от които го изграждате, са изцяло по ваш избор - храмът ви може да представлява пирамида или каквато сграда предпочитате. Важно е материалите да са здрави. Влезте през вратата. Дайте воля на креативността си. Създайте своя олтар и добавете подовата настилка, с какъвто размер, форма или цвят пожелаете. Можете да добавите всичко, за което се сетите. Горящи огнени лампи, огромни Бафомети, кадифени стени в червено, синьо или черно, столове с възглавнички, подредени край стените за срещи с Демоните, огромни златни или сребърни кадилници; това са само примери.

Храмът ви представлява вашето интимно място за уединение, където разполагате с пълна свобода. С всяко следващо посещение силата му ще нараства. Когато приключите, можете да поканите своя Демон-Пазител, както и останалите Демони, с които поддържате контакт.

За какво може да използваме Астралния Храм:

Необходимо е да познавате Демона, с който искате да се срещнете и да поддържате връзка с него/нея. Тук е мястото, където можете да общувате и задавате въпроси.

Астралният храм е подходящ и за съсредоточаване върху специфични въпроси, изискващи психически способности и телепатична комуникация. За осъществяването на телепатична комуникация с друг човек, отидете в храма си, докато той/тя спи и "привикайте" душата му/ѝ чрез визуализация. Ако искате да въздействате на човека, изчакайте да се яви и извлечете светлинното тяло от душата му. Говорете на светлинното тяло, използвайки кратки команди, в сегашно време.

Ако искате да обсъдите нещо важно, говорете така сякаш той/тя действително седи срещу вас. Можете да им кажете, че когато се събудят, няма да имат спомен за срещата, но ще се подчиняват на всички заповедиs.

Астралният храм е идеалния инструмент за тези от вас, които са непълнолетни и/или не разполагат с възможността да извършват официални церемониални обреди. Може да използвате храма и за да изпълните астрално посвещение към Сатана. Той разбира това и ритуала е не по-малко валиден, от официалната посветителна церемония. Можете да извършите пълната версия на ритуала след като навършите пълнолетие.

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКО МАГЬОСНИЧЕСТВО© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.