ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОРА КОИТО НЕ СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ СЪС САТАНИЗЪМ, АТЕИСТИ И ЗА ТЕЗИ КОИТО СА НОВИ В ДУХОВНОСТА


2018 Актуализация:
Истинският Сатанизъм е Алхимия на Душата, която присъства в Древните Езически Религии предшестващи Християнството, Исляма и техните Юдейски корени с хиляди години. Юдаизма, Християнството и Исляма са откраднали обилно от оригиналните Древни Езически Религии, премахвайки всичко духовно, замествайки го с покварени лъжи. Ватикана е движещата сила зад систематичното преследване, измъчване и убиване на всички практикуващи, които са разполагали с Езическо познание и умения. [Виж "Инквизиция"]. Единствената цел на така наречените Юдео/Християнски/Ислямски религии е да подвеждат хората духовно и да забулят духовните истини. Тези програми се базират на боготворението на покварата с фокус върху смъртта.

Истинският Сатанизъм е основан върху познанието. За да достигнете до истината трябва да изследвате. За разлика от лъжите, истината не се нуждае от специфичен подход на обяснение нито от „закърпвания“. Чистата истина е нещо, което можете да видите и достигнете сами. В Сатанизма НЯМА посредници.

За тези от вас, които са напълно нови, имайте в предвид, че съществуват редица секти, които обичат да наричат себе си Сатанисти, но следват лъжливата Християнска версия за Сатанизма. Истинският Сатанизъм няма нищо общо с Юдео/Християнски/Ислямските лъжи. Някои от тези хора са подведени, други са инфилтратори, а някои са вражески души. Винаги имайте това в предвид, особено ако тепърва започвате. В продължение на дълги години, Joy of Satan е бил подлаган на сериозни атаки защото разобличава противниците на организацията. Редица от уебсайтовете, интернет групите и форумите ни са били затваряни, членовете ни са ставали жертва на постоянни нападки [тези хора си служат с безоснователни клевети, лъжи и обиди], тролове умишлено се внедряват в интернет общностите ни от години.

Joy of Satan е огромен уебсайт, съдържащ хиляди лекции, статии и материали. Екипа ни е малък и не винаги съумяваме да обработим цялата информация идваща с широкия диапазон проучвания, изследвания, лични преживявания и материали, предоставяни ни от десетките хиляди членове на организацията през годините. Някои от текстовете, поместени на уебсайта съдържат остаряла информация, която следва да бъде актуализирана, често бива публикувана първо в онлайн форумите ни – Ancient Forums.
Кликнете тук за да посетите форума ни

В резултат на дълги години проучвания сме стигнали до заключението, че Юдаизма, Християнството и Исляма са конспиративни измами с катастрофални пропорции. Библията НЕ "словото Божие" а просто добре подплатен инструмент с който тези които са взаимствали древни духовни познания си служат умело за да заробят човечеството докато самите те се изживяват като богове. В продължение стотици години и без да осъзнава, човечеството се е намирало под силна самоподдържаща се магия. Сатана е ИСТИНА а Истината Ще Ви Освободи.

"[Сатанизма е] оригиналната религия на човечеството"
- Сатана

Joy of Satan (Радостта на Сатана) се ангажира с възстановяването на Истинския Сатанизъм. Ние следваме Истинският Създател на религията сега позната като „Сатанизъм“, а това е именно самият Сатана. Твърде дълго злонамерени индивиди, търсещи собствена изгода са си позволявали да диктуват значението на думите Сатана и Сатанизъм, по начини служещи на собствените им цели и идеи. Сатана много рядко е имал възможността да говори сам за себе си и да разкрие кой е той всъщност и какви са истинските му намерения. Сатана е реално същество. През последните няколко хилядолетия, той е общувал с много хора и ни е оставил своите доктрини на Al Jilwah, the Qu’ret Al Yezid и други ръкописи.

Сатана по никакъв начин не отговаря на Юдео/Християнските нито на Мюсюлманските описания които са го представяли фалшиво в продължение на векове. Не отговаря също така и на персонажа с който е изобразен в „Сатанинската Библия“ на Антон Ла Вей. За да опознаете истинския Сатана, трябва да установите личен контакт. Без предубеждения или очаквания. Ще откриете, че той не отговаря на религиозните представи за„зло“ с които е бил безразсъдно заливан в продължение на векове.

Истинския Сатанизъм е езичество предшестващо Юдео-Християнството. Истината е, че Юдаизма, Християнството и Исляма се появяват със закъснение на духовната сцена, като реакция срещу древното езичество което ги е изпреварило с стотици до хиляди години.

В следствие на систематичното премахване и унищожаване на информация от страна на Християнската Църква и подобни религиозни организации, търсенето на отговори от външни източници е често срещано явление в Сатанизма. С цел да ограничи духовното познание и сили в ръцете на шепа хора, Църквата експертно изфабрикува фалшива версия на историята в ущърб на човечеството, която да съответства на техните цели.

Ръководството на Joy of Satan не признава Юдаизма, Християнството и Исляма като легитимни религии. В интерес на истината, тези програми заменят реалното духовно познание с покварени лъжи, изнудвайки и експлоатирайки човечеството за трилиони долари и психическа енергия, натрупвайки неизменни богатства, духовни познания и власт в ръцете само на „избрани“ индивиди.

Също така, в разрез с твърденията им, Юдаизма и Християнството изключително млади религии. Най „младата“ религия от триото е Исляма, който се е появил преди по-малко от 1000 години..

Очевидно е, че тези програми са изградени върху откраднати и покварени основи, базирани на учения и практики, водещи началото си от древни религии. Заемаме и подобна позиция спрямо Уика и Неопаганизъм (новоезичество). По-късно споменатите се появяват през 20ти, представлявайки изкривена версия на основните религии, съобразена с Юдео-Християнската концепция за поробване на човечеството чрез премахване на истинското духовенство.

Нашата цел е да образоваме хората относно истината и да изобличим всички лъжи, разпространявани от така наречените „религии“ по адрес на Сатана, Сатанизма и Сатанистите.

Ние не признаваме групи които характеризират Сатана или Сатанизма с Юдео/Християнските концепции, или тези, като Антон ЛаВей и членовете на неговата Църква на Сатана, които не признават неговото реално съществуване.

Ние не признаваме никакви организации, църкви и т.н., представящи се за "Сатанисти", докато реално заемат позиция съответстваща с представите на Юдео-Християнската Библия за Сатанизъм, Сатана и Демоните [Древните Езически Богове]. Истинският Сатанизъм е съществувал дълго преди появяването на Юдео-Християнските учения. Членовете на този вид организации не са Сатанисти, а по-скоро позьори и "бунтаро-Християни/Евреи".

Информацията в този сайт е резултат на дългогодишни проучвания и лични дискусии на редица Сатанисти със Сатана и неговите Демони които ни ръководят към истината относно произхода на Сатанизма. Ние ви насърчаваме да четете и проучвате със свободно и отворено съзнание. Истинското просветление и познания са достижими единствено когато съзнанието е напълно освободено/депрограмирано от лъжи и предубеждения.


Корени и Произход на Истинския Сатанизъм

Разобличаване на Християнството

 

© Copyright 2003, 2004, 2005, 2006, [Updated 2018] Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457