Сатанинска Информация за Атеисти и Скептици


Важно послание за всеки, който смята, че окултното, паранормалното и астралният свят не съществува и/или е глупост;
Моля, отделете време за да прочетете тази страница:

Получих няколко лични имейла от бивши атеисти и други скептици, които вярваха, че сатанизма и окултното не съществуват или не са нищо повече от фантазия, продукти на свръхактивно въображение, и/или нереалистични глупости. Всички тези хора ми писаха, след като установиха (за тяхна изненада) колко действителен всъщност е Сатана.

Попадала съм и на статии от различни източници, писани от хора, нямащи нищо общо с духовността, които се опитвали да експериментират с ритуалите публикувани на този уеб сайт “на майтап”. Крайния резултат за тях – фрапиращи преживявания от неприятния вид.

Сатанизма е коренно различен от широкоразпространените религии. Тези, които отворят съзнанието си към Сатана *ще* бъдат убедени в неговото съществуване. За съжаление, Християнството и неговите последователи са оставили хората с впечатлението, че духовният/астралният свят е измислица. Много малко или почти нищо духовно не се случва в тези религии. Техните учения са основани не само противно на живота и природата, но са и “взаимствани” от материалите на древни религии, предхождащи ги с хилядолетия. Тези материали са отвратително покварени и изкривени до неузнаваемост с цел премахването на цялото духовно знание и нагаждането им към техните планове за духовно поробване на света. Именно това им позволява да запазят истинските духовни познания и сила в ръцете на малка група “избраници”.

Сатанизма е много по-различен. Сатанизма всъщност е ПЪРВОНАЧАЛНАТА РЕЛИГИЯ на човечеството. Сатанизма се базира върху древните религии които предхождат Юдейството и Християнството със стотици и дори хиляди години. Друга основополагаща черта, която го различава от другите модерни религии, е че Сатанизма е базиран върху науката. Всичко окултно може да бъде научно обяснено. За съжаление, Юдео/Християнството е задържало човечеството опасно назад в областта на науката, технологиите, разбирането на окултизма и знанието за душата. Християнството винаги е действало като задкулисен инструмент за отстраняване на знание (особено духовното такова). Дори ограниченото ни разбиране за квантовата физика вече е успяло да разкрие малко за човешката душа.

"Кирлиановата Фотография" разкрива факта, че имаме аура. Това е специализиран вид фотография, работещ на същия принцип като рентгенова образна диагностика. Въпреки опитите на скептиците да опровергаят автентичността на този вид фотография, вече съществуват редица доказателства. Разликите в снимките правени преди и след Хатха Йога сесии (които увеличават силата на душата) говорят сами за себе си. След Хатха Йога, аурата е много по-силна и участниците усещат енергийните вибрации обгръщащи цялото тяло. Душата сияе. Ако се съмнявате, опитайте Хатха Йога за месец като се стараете да изпълнявате упражненията правилно.

Сатанизма е религия на ума и душата. Правителството на САЩ, както и другите световни сили са добре запознати с духовния потенциал на човечеството и възможността за водене на война на духовно ниво. Разбира се, тези факти се пазят в дълбока тайна. (Допълнителни материали и справки по въпроса – в края на страница.)

Независимо от убежденията и разбиранията с които може да сте израснали или какво смятате за рационално и какво за безсмислено, Сатана и неговите Демони са НАПЪЛНО  РЕАЛНИ. Те не са "зли" както ги представя Християнската църква.  Всъщност, Сатана не съответства нито на Християнската нито на Западната идея за "зло". "Добро“ и "зло" не са нищо повече от културни идеи; Сатана е отвъд такива концепции.

Ако сте неопитни, ви напомняме че, независимо от образованието и възпитанието, което сте получили, е необходимо да оставете настрана всички предразсъдъци и да подходите с уважение. Тези от вас, които взимат нещата на сериозно и отдаван необходимото уважение, ще получат същото в отговор от Сатана и неговите Демони.

Тези които изберат противоположния подход си търсят белята. Друга черта, уникална за Сатанизма е, че веднъж поели по този път, връщане назад няма. Сатанизма е като еднопосочна улица - може да вървите само напред. Това не се отнася за тези от вас, които четат това от любознателност. Говоря за хората, които изпълняват ритуалите и/или умишлено канят Сатана и/или неговите Демони в живота си. Сатана НЕ СЕ налага на никого.

Целта на статия е да информира външни лица, атеисти и други скептици относно истината за Сатанизма. Ако се отнасяте с уважение към предоставеното ви тук знание, всичко ще бъде наред. Едно от ключовите неща, които ме подтикнаха да напиша тази статия (в допълнение към гореспоменатите съобщения от скептици), е един случай при който група “професионалисти” се опитаха да призоват Демон на шега (нещо, за което разбрах в последствие). Те откриха по трудният начин, че Сатанинските ритуали не са нещо към което може може се отнасят лековато или да правят за забавление. Сатанистите уважават свободната мисъл и ревностно подкрепят разделението на църквата и държавата. Ние не натрапваме нашата религия на никого. Просто посочвам някои важни подробности за хората, проявили интерес към уебсайта.
- Върховна Жрица Максин Дитрих

За мен: Въпреки че бях отгледана като Християнка, станах атеист в началото на двадесетте си години. Прекарах повече от петнадесет години като уверен атеист преди да открия Сатанизма. Дори не вярвах в съществуването на човешката душа. Следвах в университет със специалност във физическите науки в продължение на няколко години и след това бях активен член на Американската Менса.

Книги съзнавани с правителствено знание и участие в "паранормалното":