Структура на Душата


Съществува субатомна частица, открита през 1956 г., наречена неутрино. Тази частица, поради изключително малкият си размер и неуловима природа, е трудна за изучаване. Смята се, че липсващите 9/10 от Вселената се състоят от неутрино и неутрино-подобни частици. Въпреки че неутрино частиците имат маса, те преминават през физическата материя. Приблизително е изчислено, че неутрино от Слънцето би имало голям шанс да премине през олово, простиращо се от Земята до най-близката звезда, без да се сблъска с нищо.

Най-новите открития в областта на физиката, астрономията и неврологията, носят неочакван напредък в разбирането на психичните и паранормалните явления. Атомите на физическите ни тела съдържат много по-фините и бързо вибриращи неутрино и неутрино-подобни частици. Тези по-фини и по-бързо вибриращи частици съставляват материята на душата, която е свързана с физическото ни тяло чрез магнитна “връв”, която се прекъсва в момента на смъртта. Душата се отделя от тялото, когато то вече не е в състояние да функционира като неин дом.

Когато човек се отдаде на ежедневни медитации за мощ, чакрите започват да вибрират по-бързо. Това изисква практика, подготовка и готовност, но чрез по-високите скорости, доближаващи се до тази на светлината, човек може да получи достъп до други измерения.

В настоящия момент, човечеството се намира в по-ниско измерение. Това до голяма степен е свързано с нашата Земя и разположението ѝ в космоса. В по-високите измерения, цветовете, формите, звуците и мислите, са по-ярки. Човек може да вижда през стени и има усещането за вездесъщие. Телепатията е много по-ефикасна, а останалите сетива стават много по-силни и изострени, отвъд всичко, което сте изпитвали.


Обратно към Информация Относно Ума

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457