Joy of Satan Интернет Групи


Членството в JoS е безплатно и вратите са отворени за всички. Тук няма “членски такси” - знанието и информацията се предоставят напълно безплатно. Тъй като в Сатанизма няма посредници, връзката ви със Сатана е индивидуална. Не разпитваме за живота на другите хора. Уважаваме нашите членове, животa, който избират да водят и личното им пространство. Работата за Сатана е на първо място и следваме това, което той иска от нас. Сатана набляга на факта, че духовното знание трябва да бъде отворено и свободно достъпно за всички. Тъй като уважаваме неговите желания, цялата информация се споделя свободно с всички членове, без да се задържат или укриват елементи за лична изгода.

Използваме онлайн групите посочени по-долу за комуникация и организационни цели. Моля имайте в предвид, особено ако сте нови в Сатанизма, че тези групи имат хиляди членове. Тъй като екипа ни е малък, ръководството няма възможност да отговаря на всяко индивидуален съобщение и не е препоръчително да изпращате индивидуални имейли на Жреците. Ръководството на JoS e свободомислещо. Взимайки участие в такива големи, можете да очаквате голямо разнообразие от идеи, сблъсък на различни мнения, личностни позиции и интереси. Моля имайте това в предвид и се вслушвайте в здравия разум преди да приемате съвети на сляпо. От Сатанистите се очаква да могат да мислят самостоятелно и е важно да можете да отсявате истината, когато се срещнете с нова информация.

Ако имате въпроси можете да ги зададете в групите, но силно ви препоръчваме първо да прочетете цялата информация, поместена на уебсайта. Твърде много хора очакват да им бъдат предоставени отговори и никога не се опитат сами да достигнат до истината. Сатана е носител и дарител на знания. Никой не може да напредне в Сатанизма без да придобие необходимите познания, което е видно от изявленията на някои от хората, с които ще се сблъскате в групите. Със времето ще започнете да различавате истината от празните приказки. Това умение ще ви послужи и във всекидневния живот. При публикуване на съобщения, моля подхождайте с уважение към другите членове на форума.

Моля, имайте в предвид, че форумите на JoS са отворени за всички. Ще се сблъскате с известна доза злонамерени индивиди и тролове, които се представят за Сатанисти и се стремят да тормозят, дразнят и всяват противоречия в общността. Ако се сблъскате с лични нападки или проблеми от този вид в общността ни, моля уведомете ръководството и/или споделете съобщението директно в форума.

Моля, не споделяйте лична информация в форума. Личната сигурност е от първостепенна важност.

От ДЕМЕКВРИ 2019, YAHOO ГРУПИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

ANCIENT FORUMS Е ЕДИНСТВЕНАТА ЛЕГИТИМНА ОНЛАЙН ГРУПА СВЪРЗАНА С JOY OF SATAN; ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА СВЪЗАНИ С JOY OF SATAN, БИЛО ТО ВЪВ FACEBOOK, YAHOO, ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е ДРУГАДЕ ЛЪЖАТ.


КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА ПОСЕТИТЕ ФОРУМА НА JOY OF SATAN


Бележка от 2013:
Става все по очевидно, че Yahoo се разпада отвътре. JoS, както и редица други организации използва Yahoo в продължение на дълги години. До скоро това беше удобна платформа, но, за нещастие, вече не е така. Групите се промениха, изображенията които използвахме за всичките си групи бяха заменени с Християнски мръсотии; за нещастие няма начин да променим това. Тези промени засягат и много други групи с различни интереси. Интернет пространството и свободното разпространение на информация представляват сериозна заплаха за тези, които държат “властта” (като Християнската пасмина) на гърба на трилиони долари и огромно количество духовна енергия. Интернета и онлайн общностите за тези, които с векове крият престъпленията си срещу човечеството. Ще отстоявам позицията и правата на JoS до край. Ако враговете ни успеят да ни запушат устата ще спечелят. Това е само едно от многото препятствия, които Yahoo поставят на пътя ни. От векове, враговете ни контролират, покваряват и нарушават потока на информация. Те са майстори в това. Благодарение на Интернета, упражняването на такива нива на контрол над информацията е изключително трудно -  истината излиза на бял свят и те биват разкрити.

 

© Copyright 2008, 2010, 2013, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457