Актуализации на Сайта Радостта на Сатана18 Юли 2023 - Актуализация на Сатанинска Етика
 • Създадена е страница за Сатанинска Етика.
 • Тази страница все още е в процес на разработка, но Добродетелите на Сатана са завършени.
28 Март 2023 – Графична Актуализация
 • Страниците за четирите Короновани Принца са обновени с висококачествени изображения:
  - Сатана
  - Астарте
  - Азазел
  - Белзебуб
 • Страницата на Руните обновена с векторни изображения, които изглеждат добре на всички резолюции.
 • Английската версия на уебсайта вече включва хедър с интеграция за търсене и полезни линкове.

21 Декември 2022 – Нова Платформа
 • Нова платформа: Уебсайт за подаване на анонимни запитвания по въпроси, свързани с Духовния Сатанизъм  - https://ask-satan.net/


1 Ноември 2022 – Нови Страници


27 Август 2022 – Малки Промени и Актуализации

 • В Английската версия на уебсайта е добавено меню за промяна на цвета и размера на шрифта на текста. Бутона представлява пентаграма, разположена в горния ляв ъгъл на уебсайта.

2 Август 2022 Преводи
 • Започната е работа по превеждането на Радостта на Сатана на десетки езици. Всички желаещи да се включат в преводите могат да последват този линк. Това е от изключително значение за Боговете.

За изпълнението на това свещено начинание, Радостта на Сатана ще предостави всичко необходимо за разпространението на знанието в целия свят.

19 Юни 2022 – Нова Страница
 • Секцията за Сатанинска Нумерология е създадена. Очаквайте периодични обновления и допълнителна информация. Азазел и Белзебуб хвърлят светлина върху тази така покварена сфера на познание.
 
15 Май 2022 – Библиотеката на Сатана
 
 • Библиотеката на Сатана е НАПЪЛНО АКТУАЛИЗИРАНА! Това е най-голямата актуализация на библиотеката от много години насам, което стана възможно благодарение на хилядите часове работа, които толкова много хора вложиха в проекта.
Благодарим на всички, които работиха по това!


18 Април 2022 – Актуализации на Съдържанието
 
 
22 Март 2022 – Дарения
 
Последни Новини:
Радостта на Сатана вече официално приема само крипто дарения. Това решение беше взето след дълго обмисляне. За актуализираната страница за Дарения, моля последвайте този линк.

 
9 Декември 2021 Актуализации на Съдържанието


6 Ноември 2021 Актуализации на Съдържанието
 
Актуализации по секцията с Демоните.


12 Октомври 2021 Актуализации на Съдържанието


Добавена е страница, съдържаща Задълбочена Информация за Азазел от Върховен Жрец Hooded Cobra 666. Моля, последвайте този линк за да прочетете повече за Великия Азазел.

Малки промени по Индекса на Демоните [очаквайте още].

10 Октомври 2021 Актуализации на Съдържанието

Промени по страницата със Сатанински Символи (ще бъдат добавени още много Сатанински Символи и обяснения към тях) – моля, кликнете тук.

Промени по страницата на Лорд Азазел (очаквайте допълнителни актуализации със задълбочени проучвания и Йератична Информация в най-скоро време) – моля, кликнете тук.

 
17 Септември 2021 Дарения
 

Поради широкоразпространената цензура в онлайн пространството и заплахите от страна на САЩ и Запада срещу финансовата ни свобода, Радостта на Сатана започва да приема дарения в криптовалута. Цензурата в САЩ и Западните държави се увеличава непрекъснато. Радостта на Сатана не се страхува да каже истината и това никога няма да се промени. Сатанизма е тясно свързан със свободата.

Вследствие на гореописаната ситуация, криптовалутата се превръща в предпочитания метод за дарения. Насърчаваме всички, които желаят да правят дарения, да се насочат към този вид разплащания. Купуването, изпращането, съхранението и даряването на крипто е много лесно.

Можете да ни изпращате имейли на адрес [email protected] за да ни уведомите за дарението си или ако имате някакви въпроси, относно метода или вида на криптовалутите.

а да направите дарение, моля последвайте този линк.

29 Август 2021 Актуализации на Съдържанието

Съобщение от Висш Жрец Hooded Cobra 666:

Уебсайта ще бъде обновен с допълнителна информация. Това включва и важна нова информация с медитации, инструкции, знания, относно Боговете и т.н.

Последна Актуализация:


27 Август 2021 – Обстойно преразглеждане на целия уебсайт

Message from High Priest Hooded Cobra 666:

Цялостен ъпдейт на уебсайта. Освен многото граматически корекции, направихме и няколко големи структурни промени.  Това е основата, върху която ще градим и обновяваме сайта.

Това включва:

Сърдечни благодарности към брат Soaring Eagle 666, който беше движещата сила зад проекта; Lydia и другите членове, които ни помогнаха да изчистим бъговете и грешките по сайта; и, разбира се, Satanic Eagle за преработката и изчистването на изображенията.

Това е пример за това, което можем да постигнем когато работим заедно. Повечето хора нямат представа за монументалното усилие, което беше необходимо тук, особено от страна на Soaring Eagle, който създаде идеалния бек-енд за всички HTML страници, търсачката и т.н.

Държах JoS да запази класическите си стил и характер дори и след промените. Без да отнемаме от класическия чар на сайта, успяхме да направим така, че той да изглежда по-добре и да бъде удобен за мобилните потребители. [повече от 50% от хората влизат в Интернет през мобилните си устройства].

Официалното съобщение за актуализацията (на Английски) можете да прочетете тук.

Слава на Сатана!!!!1 Януари 2020 Съобщение от Висша Жрица Максин Дитрих

Съобщение от Висша Жрица Максин Дитрих:
Тъжно е, че има идиоти които нямат какво да правят с времето си и, тъй като нямат собствен истински „живот“, решават да влагат енергия, време и усилия, представяйки се за мен в онлайн пространството.


Старите Yahoo групи на Радостта на Сатана вече не функционират, тъй като вече не можем да ги модерираме. Yahoo ги съсипа.

Форума на Радостта на Сатана: https://www.Ancient-Forums.com  отворен за всички. Тук не е необходимо да се регистрирате за да четете публикациите.  Бел. Пр. - архив на групите.


28 Март 2019 – Цензура

Сървърите на Lycos/Angelfire свалиха главния уебсайт на Радостта на Сатана. “Техническите проблеми”/цензурата не са нищо ново за нас. Поради това голяма част от линковете се счупиха, но работим по възстановяването им. От опит съм се научила, че не бива да слагам всичките си яйца в една кошница, благодарение на което голяма част от уебсайтовете и линковете все още функционират. Съвсем скоро всичко ще работи нормално. В следствие на усилията, които полагаме да разобличим врага, ние сме подложени на непрестанни атаки. Това включва и бомбата, поставена под колата ми през 2006.

На 30-ти Април 2004г., Сатана ми каза “Много пъти ще се опитат да ти отнемат живота. За повечето от тях няма дори да узнаеш. НИТО ЕДИН от тях няма да е успешен. Но знай следното: ТЕ ЩЕ МЕ ПОЗНАЯТ."

Преди няколко години се събудих, чувайки гласове от всекидневната. Агенти на ФБР разговаряха със съпруга ми, обяснявайки му, че са осуетили план, целящ смъртта ни.

Обратно към уебсайтовете, ако имате някакви проблеми, свързани с навигацията из страницата, изчистете кеша на браузъра си. Тъжната действителност е, че врагът непрекъснато се опитва да руши и контролира Интернет пространството. В продължение на десетилетия, врагът контролира над 96% от медията. Едва с появата на Интернет получихме възможност за същинска свобода на словото. Преди много години, когато интернета все още беше нещо ново, около 2002 година, когато създадох първата версия на Радостта на Сатана уебсайта, всичко беше коренно различно. Всичко беше удобно за потребителите -  от електронните групи на Yahoo до безплатния и лесен за използване онлайн имейл. Уеб сървърите в онези дни също бяха много по-различни. Повечето разполагаха с лесни и удобни за използване HTML платформи, което позволяваше на потребителите бързо да създават уебсайтове.  Всичко това се промени към по-лошо.  Това включва и самите компютри. Преди години човек можеше да закупи нов компютър, да го донесе вкъщи, да го включи и конфигурира и т.н.  Сега трябва да се „регистрираме“ и да предоставим всевъзможна информация, за да получим достъп до ТОВА ЗА КОЕТО СМЕ СИ ПЛАТИЛИ. ЕВРЕИНА ДЪРЖИ ДА ЗНАЕ!

"Както [Яхве/Яве] има хора, които не могат да ви видят, така и вие не можете да ги видите, но те ще се проявят явно, с приближаването на Земята към кулминацията на каузата ни."
- Амдусциус/Амдусиас (един от нашите Езически Богове)
Личното му обръщение към ръководството на Радостта на Сатана през 2003.

Това, което Люцифуг Рофокал (друг от нашите Езически Богове) наскоро каза на Върховен Жрец Hooded Cobra е много тревожно. Планетата му е била разрушена. Всички са били чипирани. От един момент насетне, всичко е изгубено. Люцифуг Рофокал и още няколко успяват да избягат. Това обяснява защо някои хора в дълбоко медитативно състояние могат да видят чиповете, когато се вгледат в големите насекомовидни очи на Сивите извънземни.