Дарения


Християнската Църква разполага с много милиарди долари. За да може Сатанизма да се развива са необходими средства. Ръководството на Joy of Satan може да постигне много повече ако разполага с необходимите ресурсите. За последните 20 години, Joy of Satan е предоставил огромно богатство от духовна информация, знания и подкрепа. Голяма част от това се случва, благодарение на значителни лични усилия, даренията са добро допълнение към това.

Направете дарение за популяризирането и напредъка на Сатанизма днес!

Храма е място за учение и натрупване на знания. Знанията, предоставени от Joy of Satan са безплатни и достъпни за всеки. Голяма част от информацията, поместената на този уебсайт е трудна за намиране и има много противници. Статиите са често обновявани и допълвани с нова информация.

От Joy of Satan ви предоставяме познания, подкрепа и напътствия във форумите.

Даренията се използват за бъдещи проучвания, поддържането на всички Joy of Satan уебсайтове, реклама и изграждането на нови уебсайтове с цел популяризирането и развитието на Сатанизма.Актуализация: 13 Юни 2022

Упътване: Как да дарите с Криптовалута на Joy of Satan


Актуализация: 2 Юни 2022

Адреса на Биткойн портфейла е актуализиран. Предишния адрес продължава да функционира. Това има за цел запазването на поверителността на дарителите. Joy of Satan благодари от все сърце на всички, които са подпогнали развитието на Духовния Сатанизъм.

От сега нататък, използвайте адреса посочен по-долу.

П.С.: Всички дарения, изпратени към стария Биткойн портфейл ПРЕДИ 5ти Юни ще бъдат получени.


Актуализация: 22 Март 2022

Добавихме възможност за дарение с ZEC/ZCASH криптовалута по препоръка на членове във форума. Монеро е криптовалута с фокус върху поверителността, която можете да си набавите във всяка крипто борса. За тези, които желаят да дарят с криптовалута скоро ще публикуваме лесно за следване упътване. Процеса, свързан с даряването на крипто е изключително прост, в което ще се уверите още след първия си опит. Има редица лесни за използване онлайн услуги, които позволяват на всеки да направи това.


Актуализация: 15 Март 2022

Вече приемаме само крипто дарения - решението беше взето след обстойно обмисляне. Комбинацията от безспирен тормоз и рискове относно поверителността на дарителите прави PayPal не просто неподходяща но и напълно безполезна платформа за дарения. Случващото се в Запада и отношението към хората с различно мнение силно напомня за Съветския Съюз. Стигнали сме до момента, в който стандартните системи са твърде ограничени от вражеския контрол. Преди появата на криптовалутите не разполагахме с по-добра алтернатива. Препоръчително е всички да се запознаят със същността на криптовалутите, не само заради даренията, но и в името на личната им финансова сигурност. Работата с криптовалути е много лесна и тази информация ще ви бъде полезна, когато криптото навлезе в масова употреба.


Актуализация: 12 Януари 2022:

Обмисляме възможността да преминем изцяло към блокчейн/крипто дарения. Криптовалутите са много лесни за употреба и качеството на системата е много по-високо от това на PayPal и други подобни платформи.


Актуализация: 17 Септември 2021:

В резултат на засилената онлайн цензура, както и заплахите, срещу които сме изправени в Западния свят по отношение на финансови и други свободи, Joy of Satan започва да приема крипто дарения. Цензура, която набира сила в Съединените Щати и Западния свят със всеки изминал момент. Joy of Satan не се страхува да каже истината и това никога няма да се промени. В Сатанизма свободата е високо ценена.

В следствие на гореспоменатото, криптовалутите вече са предпочитания начин за дарения. Препоръчително е всички, които искат да дарят да преминат от масовите платформи за разплащане към криптовалути. Те са лесни за закупуване, използване и съхранение.

За да ни уведомите, зададете въпрос, относно даренията или изпратите дарение с криптовалута, различна от изброените по-долу, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected]


Bitcoin Logo  
Bitcoin:

bc1qmcgrj5d6eh9d603eu7nz8a6dyc3ns9vgrnqypv
 

Monero XMR Logo 
XMR:

47TDsoJjFYh75ZEWumRciPVrTawLqvV64QaUzqJNamGNGnkLDvVDfqrW2nFBFXDnu1X5oNWR1tXw19mipbbWRGbcG39JCSL

ZCash Logo
ZCASH:

t1MrAeBwUVv1a9c1FX4sU5yVUGdQjk7NsEYНашите цели са:


 

© Copyright 2005, 2022 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457