Назарянската Мисловна Форма


Писали сме много пъти за Назарянската мисловна форма. Поради вековното потискане на духовното познание много хора нямат представа какво е мисловна форма. Мисловната форма е астрална същност, създадена от един или повече хора, които са тренирали умовете и душите си. За да разберете по-добре това, моля кликнете тук.
Моля, разберете, че само един човек може да създаде мощна мисловна форма, но като се имат предвид милиардите хора, които са вложили сърцето и душата си и напълно са повярвали в измисления Исус Христос, това се засилва драстично. За причините за всичко това, моля, прочетете статията за Връзката между Исус и Еврейския Месия.

Но как точно се е случило това?

Видният Йезуит Игнаций Лойола обучава своите Йезуити на медитация. Основният фокус на медитациите им бил пълното потапяне в Назарянина. [Самият Игнаций Лойола е бил криптоЕвреин от окултните среди].

"В тази книга "Духовните Упражнения" Лойола съветва учениците си да преживеят отново в сферата на въображението всички събития от външния исторически живот на своя Учител Исус Христос. Чрез този метод те трябва да накарат въображението си да види, докосне, помирише и вкуси онези невидими неща и да пресъздаде онези отдавна осъществени и изчезнали случки, които са били възприети чрез сетивата на техния въплътен господар."

"Ако медитираш върху текст от вярата, той би искал да изградиш мястото ясно и точно пред погледа на окото на ума, за да го наблюдаваш внимателно и отблизо, дори да го докоснеш.."

А сега за "Ада"

"Ако е адът, той ти дава да боравиш с горящи камъни, кара те да плуваш в страшна тъмнина, гъста като смола; слага течна сяра на езика ти. Ноздрите ти се изпълват с отвратителна смрад като от самия ад и той ти показва ужасни мъчения, като те кара да чуваш мъчителни стонове."

"Упражненията, предписани от Лойола, са предназначени да развият силите на душата..."

"Ученикът трябва да съсредоточи съзнанието си върху разказите в Библията за раждането, страданията и смъртта на Исус от Назарет, сякаш това са исторически факти."

"Чувствата и емоциите му се издигат до състояние на по-високи вибрации; той сам се превръща в актьор в пиесата, преживявайки радостите и страданията на Христос, сякаш е самият Христос; и това сливане с обекта на въображението му може да достигне до такава степен, че върху собственото му тяло да се появят дори белези или кървящи рани, съответстващи на тези по тялото на разпнатия Христос."

В заключение искам да добавя, че ако средностатистическият Католик имаше представа до каква степен Йезуитите и високопоставените Католически духовници във Ватикана се занимават с магьосничество, щеше да пукне.

Подобни неща се случват от векове. Тази измет медитира по цял ден, всеки ден и разполага с куп откраднати материали, които са били брутално конфискувани от Езическите народи, които са убили. Затова са и страшните предупреждения срещу магьосничеството в Библията.


Справка:
Горните цитати са взети от:
Дървото на Живота от Израел Регарди.


ОБРАТНО КЪМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО