Откраднатата Година


Нашето Нееврейско Сатанинско/Езическо Слънчево Колело беше откраднато и се намира в центъра на Ватикана:


За повече информация вижте: Християнството няма Нищо Свое.

С идването на Християнството, Езическите храмове и важни религиозни центрове са разрушени и изравнени със земята. Тези постройки са били построени върху мощни лей линии, за да се подравнят със силите на земята. След това върху разрушените Eзически храмове и места за обучение са построени Християнски църкви. Всичко от Езически произход, било проклето и осъдено като "зло". Това гарантира, че психичната енергия може да бъде впрегната и насочена към поклонението на Евреите и налагането на множество лъжи.

Предвечерието на Белтейн, известно още като "Валпургиевата Нощ", "Празникът на Валбьорг", Празникът на Белтейн, Първи Май - древен и важен Нееврейски/Езически празник ["Езически" е дума, която означава "Неевреин"]. Празникът е в чест на Баал/Велзевул, за повече информация, моля кликнете тук.

Денят на Белтейн/Първи Май е заменен с Християнския вариант на Великден. Вместо нашите оригинални Богове и обичаи, в центъра на празника е робското поклонение и изпращането на психическа енергия към един измислен от Евреите Назарянин. Освен това 1 Май е заменен по още един начин - като основен празничен ден на Еврейския Комунизъм.

"Великден" ("Easter" на английски) произлиза от Астарот и първоначално е известен като "Ащар". Този празник съвпада с пролетното равноденствие, когато денят и нощта са с еднаква дължина, и е бил известен като "Истре" ("Eastre" на английски) на англосаксонците. Като богиня на плодородието тя се свързвала със зайците и яйцата. Други имена включват: Великден, Истре, Еос Еостре, Естер, Еструс, [Еструс е, когато животното започва да се разгонва; период на чифтосване] Оеструс, Оистрос и Остара. Отново "Божието Агне" е откраднато от зодиакалния знак Овен, който се появява всяка пролет.

Всичко гореспоменато е било откраднато и покварено, за Неевреите да се прекланят и съсредоточат върху измислен Евреин, което създава мощна психическа връзка:
Цитат от Еврейския Талмуд:
Симеон Хаддарсен, fol. 56-D: "Когато Месията дойде, всеки Евреин ще има 2800 роби."

Езическото Лятно Слънцестоене е откраднато и заменено с "Деня на Свети Йоан" в чест на "Свети Йоан Кръстител" - още един измислен от Евреите персонаж, откраднат от Хиндуистка алхимична концепция, на който езичниците да се покланят робски и да съсредоточават психическата си енергия.

Денят Ламас/Лугнасад е заменен отново с "Ден на Успение Богородично", за да се фокусира върху измислената Еврейска Дева Мария, която Неевреите да почитат робски и да съсредоточат психическата си енергия в подсилване на една лъжа.

Хелоуин/Самхайн е заменен с "Деня на Вси Светии".

Сезонът на Юл и Зимното Слънцестоене са заменени с "Рождество Христово". Това е най-голямото богохулство!!
Отново се обръща внимание на измисления от Евреите Назарянин и неговото фалшиво раждане, фалшиви Еврейски родители и фалшиво всичко останало. Тези лъжи се набиват в главите на Неевреите по целия свят, създавайки огромен психически енергиен вихър, който коварно унищожава културното ни наследство и памет и насърчава собственото ни проклятие. Целият Юлски сезон е заразен с измислена Назарянска история - от "Адвент" до обрязването на Еврейския Назарянин на осмия ден от равин в синагога.

Имболк е заменен с "Пепеляна Сряда", която е открадната от древен Хиндуистки ритуал на полагане на пепел върху мястото на третото око в средата на челото.

Християнските фундаменталисти работят извънредно, за да заличат всички следи от Езическия произход на тези празници, за да укрепят и поддържат лъжата за християнството. Както многократно съм заявявала, историята е била пренаписвана и се пренаписва в момента. Истината е заменена с лъжи, които насърчават Еврейското надмощие и тяхната програма за комунистически нов световен ред, в който те ще бъдат "Бог". Бунтарството, което винаги се е свързвало със Сатана, е силно обезкуражавано, за да се установи този нов Еврейски световен ред, в който всички Неевреи ще бъдат маркирани с баркод и ще бъдат поробени.

Освен това културата на Неевреите/Езичниците е безмилостно атакувана подсъзнателно в многобройните филми, създадени от Еврейския Холивуд, и като заблудените Неевреи в много случаи са принудени да проклинат и осъждат собствения си народ и да възхваляват Евреите. Евреите имат история на заблуждаване на Неевреите да вършат мръсната работа за тях, като например да водят техните войни и да проклинат самите нас. Ярък пример за това беше войната в Ирак, която се водеше за Израел от почти всички Неевреи, тъй като съобщиха, че във войната са загинали само четирима Еврейски войници.

Роботизираните песни и молитви, възхваляващи Евреите и Израел, които са преработени от Далекоизточни мантри, се пеят и повтарят в Християнските Църкви, заедно с трилионите долари, събрани от десятъка и други подобни, осъждат нас, Неевреите! Неевреите пеят и се молят за собственото си проклятие. В Талмуда се казва, че Неевреите "серат пред своя бог". Сатана е Бог!!!!!!

През изминалия Хелоуин забелязах в един магазин за Хелоуин, че се предлагат изключително отвратителни маски на Дявола, изобразяващи нашия Бог-Създател Сатана. Хелоуин е любимият ми празник, на който се преобличам, забавлявам се и т.н., но това, което се е случило с нашия Бог-Създател, е друг въпрос. Това не е само голяма обида за нашия Бог-Създател, но и огромен шамар за всички Неевреи.

Великденският Заек, който предшества Християнството, е безмилостно атакуван от християнските фундаменталисти, както и Дядо Коледа (Santa Claus), известен още като "Ник" и "Николас". "Дядо Коледа" ("Santa" Claus) е анаграма на "Сатана" ("Satan"), а червеното, бялото и черното са цветовете на главните нади на душата. "Ник" също е друго име за Сатана.

Евреите използват заблудени Християни, за да вършат мръсната им работа и се смеят на глупостта им. Самите те знаят, че Назарянина не е истински и е бил само измислен и непрестанно налаган, за да зароби Неевреите и да създаде огромен водовъртеж от Нееврейска психическа енергия, за да се осъществи техният "Месия".
Цитат от Еврейския Талмуд:
Симеон Хаддарсен, fol. 56-D: "Когато Месията дойде, всеки Евреин ще има 2800 роби."

Тъй като е фалшиво, Християнството е начална стъпка към Еврейския комунизъм, при който всички следи от духовно познание се премахват насилствено, както е направено с Инквизицията. По този начин се гарантира, че цялото окултно знание и власт остават в ръцете на Евреите, за да могат те напълно да поробят и контролират хората и да се наложат като "Бог".


ОБРАТНО КЪМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО