Християнската Програма и нейната Цел


С достатъчно изследвания Християнството и неговите съмишленици могат да бъдат обобщени, разкривайки истинската му цел. Свидетелите на Йехова знаят за Езическия произход на всички празници като Коледа и Великден. Те се заблуждават по отношение на Назарянина, тъй като Назарянина също е открадната КОНЦЕПЦИЯ, от над 18 разпънати на кръст Езически Богове, които са висели на дърво, като Один. Всичко в Християнската програма е ФАЛШИВО, ОТКРАДНАТО, ПОКВАРЕНО И ФАЛШИФИЦИРАНО!

Цялата цел на Християнството е да ПОДГОТВИ Неевреите да бъдат послушни като роби и да се покланят на своите Еврейски господари в един нов световен ред, където Евреите ще имат пълен контрол, освен ако хората не се събудят и това не бъде спряно.

Както може да се види от статиите в този уебсайт, пантеонът на Боговете на Неевреите/Езическите Богове (подсъзнателно поклонение) е заменен с измислени Еврейски архетипи с програмата на Християнството. Заедно с това Евреите постигат специален статут, който не заслужават - да бъдат "богоизбрани". Всичко това е подсъзнателно, тъй като създава у жертвите си нагласата за саможертвен и робски манталитет, който с лекота приема Евреите за управляващи. Измислените Еврейски архетипи като Назарянина създават мощна подсъзнателна асоциация с това, което е известно като "Божествената Част на Мозъка", и действат, за да прехвърлят този начин на мислене за поклонение към Евреите, които възнамеряват да управляват света. В Християнството няма НИЩО духовно. Библията не е нищо повече от измислена история на Евреите и интензивно богохулство срещу Езическите Богове и нашия Истински Бог-Създател Сатана, който на Иврит означава "враг". Ние доказваме всичко това на този уебсайт.

Цитат от Еврейския Талмуд:
Симеон Хаддарсен, fol. 56-D: "Когато Месията дойде, всеки Евреин ще има 2800 роби."

В допълнение към подсъзнателните действия, Неевреите са сериозно заплашвани от навлизането в "окултизма", за да се премахнат всички сили на ума и душата и тези сили да останат в кръга на управляващите Еврейски учители за тотална злоупотреба и експлоатация на Неевреите. Тъй като сексуалният оргазъм е вратата към силата и напредъка на душата, Християнските доктрини винаги са работили безмилостно за неговото потискане. Християнството набива в главите на жертвите си, че те не са нищо повече от материално имущество. Техните умове, души и тела принадлежат на "Йехова", който в действителност е висшите управляващи Евреи, които владеят окултната мощ.

Цитати от Талмуда:
Нидраш Талпиот, стр. 225-L: "Йехова е създал Неевреите в човешки облик, за да не се налага Евреина да бъде обслужван от зверове. Следователно Неевреинът е животно в човешка форма и е осъден да служи на Евреина ден и нощ".
Сеф. Jp., 92, 1: "Бог е дал на Евреите власт над имуществото и кръвта на всички народи."

Очернянето на жените в тези програми е болен, извратен и перверзен опит, отново подсъзнателен, както потискането на човешката сексуалност, да се лишат Неевреите от окултна мощ. Това води началото си от Далекоизточното учение за "Шакти", което представлява женския (подсъзнателен и кундалини мощ) аспект на човешката душа. Мъжкият аспект е лявата мозъчна логическа страна. И двата аспекта трябва да работят заедно, за да постигнат същински резултати, което е целта на йога. Потискайки женската страна на мозъка, силите на ума и душата на човек са напълно спящи и недостъпни.

Дъските Уиджа, астрологията и други форми на гадаене също са били строго потискани в опитите да се лишат Неевреите от възможността да общуват с нашите собствени ИСТИНСКИ Богове, които са били срамно и отвратително хулени и наричани "зли". Нашите Богове са жертви на Еврейски ужаси и гнусни Холивудски филми и други очернящи и оскърбителни теми, в които Неевреите са заблуждавани да им се подиграват, да ги проклинат и да се страхуват от тях, докато работят за собственото си проклятие и плащат за това не само с трилиони и трилиони долари, но и с психическа енергия. Евреите имат дълга история на заблуждаване на Неевреите, за да плащат за собственото си проклятие и разруха. Войната в Ирак е ярък пример за това, как хиляди млади американски мъже и жени загинаха или са с трайни увреждания - и всичко това заради Израел.

НЕЕВРЕИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДЯТ!!


Обратно към Изобличаване на Християнството