Често Задавани Въпроси Относно Демоните


Изпълних ритуала, но Демонът не се появи.
Отговор:
Получавала съм много имейли от хора, при които успешното призоваване е отнело няколко опита, след което Демонът се е проявил и всички следващи опити за контакт са минали добре. Често причината за това се крие в липсата на опит и/или недостатъчно развити/отворени душевни сетива, за усещането на присъствието на Демона. За постигането на резултати са необходими упоритост и търпение. Сатана държи на това последователите му да проявяват търпение. Постоянството в медитациите, дихателните упражнения и, ако сте в добро физическо състояние, Хатха [физическа] Йога упражненията ще помогнат за отварянето и развиването на ума и душата ви.

Как да разбера дали Демонът е чул зова ми?
Отговор:
Този въпрос възниква най-често при начинаещите. Оглеждайте се за знаци, като например допълнителното разпалване или свистене на свещите и/или инсенса по време на ритуала. Понякога, ако сте достатъчно напреднали, Демонът ще ви докосне физически. Демоните често изчакват удобен момент за да посетят сънищата ни. Предмети могат да бъдат преместени, врати могат да се отворят или затворят [това се случва много рядко], бриз може да се появи от нищото; може да усетите енергията на Демона или да преминете през други преживявания, които не са изброени тук. Просто дръжте ума и съзнанието си отворени. Търсете съвпадения.

Какво да правя, ако не мога да намеря свещи в подходящия цвят?
Отговор:
Направете всичко възможно, да се сдобиете с възможно най-близкия цвят. Поради Християнския контрол, свещи в черно и подобни цветове, използвани в Сатанинските ритуали, са трудни за намиране. Това, което е в сърцето и ума ви, в комбинация с желанието ви, е по-важно от цвета на свещта. Също така, ако не успеете да откриете необходимите свещи по магазините винаги можете да ги поръчате по Интернет.

Могат ли Демоните да бъдат призовавани само през нощта?
Отговор:
В идеалния случай първото призоваване ще се случи през нощта, тъй като тогава обикновено е тихо и атмосферата е по-благоприятна за душевни занимания. Енергиите през нощта са различни от тези през деня. Дясната [психична] страна на мозъка е по-активна през тъмните часове. След като установите връзка с Демон, можете да ги призовете телепатично по всяко време само чрез концентрация, освен ако Демонът не сметне за удачно нещо друго. Той/тя ще ви уведоми. Ако Демонът е зает, което често се случва, може да получите отговора си по-късно, обикновено в рамките на един ден.

Винаги ли трябва да изпълнявам пълен ритуал, когато призовавам Демон?
Отговор:
Не. След като установите връзка, просто се концентрирайте върху Демона и се свържете телепатично, със или без сигил; това обикновено е повече от достатъчно, за да се появят навсякъде и по всяко време, стига да подходите с необходимото уважение и да не се държите нагло или взискателно. Понякога Демонът няма да се появи, ако има причина, но ще се появи по-късно. *Когато призовавате непознат Демон, винаги трябва да извършите ритуал.

След като призовах Демон и имах близък контакт/инвокиране, почувствах болка, изтръпване, изключително мощна енергия и т.н.
Отговор:
Демоните имат много повече биоелектричество; душите им са много по-мощни от човешките. Често близкият контакт води до излишък от биоелектричество, което остава в нас след това. Тъй като телата ни не са свикнали с това, завишената енергия може да предизвика физически дискомфорт за известно време след като Демона си тръгне. Когато развием собственото си биоелектричество, сме в състояние да издържаме на по-интензивни и интимни контакти с Демони и да не усещаме нищо обезпокоително. В моя случай, кожата ми е ставала чувствителна – усещане, наподобяващо леко слънчево изгаряне.


Демони и Биоелектричество

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.