Демони и Биоелектричество


Демоните имат мощна енергия, много по-мощна от тази на обикновения човек. Когато ги инвокираме или имаме близък интимен контакт с тях, може да се случат много неща. Биоелектричеството на Демона се слива с нашето. Всички ние сме различни, като това се отнася и за жизнена ни сила; работим на различни нива на интензитет. Това, което един може да изпита, не е задължително да се отнася за всички. Това зависи от много различни неща, като например духовния прогрес, който сме постигнали в предишни животи. Колкото по-мощна е собствената ви енергия, толкова повече енергия можете да понесете, с малки или никакви неприятни ефекти. Силата и физиката ни са определящи фактори за количеството енергия, което можем да поемем. Хората с по-развита мускулатура и тези, които са по-силни физически, могат да издържат на повече енергия, било тя от собствените им душевни начинания или от външни източници.

Хората, които извършват редовни и интензивни физически упражнения са в състояние да издържат на по-високи нива на енергия и да напредват по-бързо в повишаването на собственото си биоелектричество. Всичко това изисква време и търпение. Вземете за пример изкачването на планина - човек трябва да лагерува на определени височини за период от няколко дни до месец или повече, за да се аклиматизира, преди да може да продължи; в противен случай рискува много неприятни и дори понякога животозастрашаващи последици, като тежка височинна болест. Всички са различни и трябва да се движат със собственото си темпо.

След като инвокираме Демон, често кожата ни става чувствителна, усещаме гъделичкане, изтръпване, вътрешностите ни вибрират; може да усетим болки в ставите [ако имаме по-ниски нива на биоелектричество], усещане за вътршено сияние и/или носене, понякога безпокойство, усещане за топлина или студ, въодушевление, ярки сънища, хиперактивност или нервност, безсъние и други. Колкото по-ниско е нивото на жизнената ви енергия, толкова по-разнообразни ефекти може да изпитате. Това не е повод за безпокойство или притеснение, тъй като ще отшуми с времето. Оказва влияние и близостта на контакта с Демона. Обикновеното телепатично общуване с Демони рядко предизвиква толкова мощни ефекти, както например интимните отношения.

След като инвокирах Демон, кожата ми тръпнеше в продължение на дни; усещането наподобяваше слънчево изгаряне, но без болката – просто изключителна чувствителност. Инвокирането на Демони преди сън може да предизвика безсъние, тъй като мощната им интензивна енергията може да ви държи будни. С напредъка и с увеличаването на биоелектричество си, човек винаги ще може да усеща Демоните, като усещанията, които “страничните ефекти” от контакта оставят ще намаляват с повишаването на собствените ни сили.

Бушуващата Кундалини енергия, извън медитативна сесия, често сигнализира присъствието на Демон. Усещането за Демоничната енергия наподобява на това за нашата собствена. Изисква се опит за да определим дали реално усещаме присъствието на Демон или просто собствената си енергия. Това идва с времето и с многократни контакти с Демоните.

- Висша Жрица Максин Дитрих

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.