Ефектите На Пробудената Кундалини Върху Ума


Кундалини и енергията на чакрите представляват биоелектричество. Мозъкът работи с биоелектричество. Това е лесно забележимо при хората, които получават гърчове. Мислите представляват електрически импулси. Когато обновяваме биоелектричеството си, ние стимулираме области на ума, които до сега са били неактвини. Кундалини може да пробуди стари страхове, неприятни мисли и всякакви неща, които са били дълбоко заровени в съзнанието ни.

На помощ тук идва медитацията за празнота и способността да прогонвате мислите си по желание, тъй като те ни помагат да се справяме с негативните неща, които не трябва да задържаме в себе си (освен в случаите, в които искате да се изправите срещу тях за да ги разрешите).  Пробуждането на стари страхове е само етап, който ще отмине с времето. Игнорирайте всички негативни мисли ако се появят и те ще изчезнат.

Насочвайки вниманието си към чакрите, ние ги усилваме. Фокусирайки съзнанието и вниманието си върху нещо, ние му придаваме сила. Когато напълно игнорираме всякакви негативни мисли или психични смущения, те отшумяват.

Хората, склонни към получаването на гърчове, трябва да бъдат особено внимателни при стимулирането на кундалини. Тъй като преживяванията са строго индивидуални, това, което един човек ще преживее, може да бъде различно за друг. Към работата с душата трябва да се подхожда бавно и внимателно.  Демоните често ще ви помагат и напътстват. По-малко винаги е по-добре при тези упражнения, особено когато сте нови в медитацията, но независимо от опита и обстоятелствата, трябва да действате без страх. Проблемите са източник на страх и безпокойствия за слабите хора, особено за тези,  които следват пътя на дясната ръка и не са достатъчно развити, но практикуват йога. Запомнете - страхът няма място в Сатанизма.

Онлайн групите са подходящи за обменяне на опит и получаване на помощ при необходимост. Кликнете тук за да се присъедините.

За повече информация:
Сатанизъм и Кундалини Змията


Обратно към Важна Информация Относно Медитациите за Мощ

 

© Copyright 2002, 2012, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457