Произходът на Сатанизма в Далечния Изток


След дългогодишни проучвания с помощта и ръководството на нашият Възлюбен Баща Сатана, достигнахме до истината за произхода на Сатанизма. Знаейки че Юдаизма, Християнството и Исляма са нищо повече от несравнимо злобни и покварни измами срещу човечеството, е лесно да стигнем до заключението, че всичките им твърдения относно произхода на човечеството в Близкия изток са лъжи и конспирации имащи за цел да се отклонят хората от истината. Духовното знание и учения са внесени в Египет и Месопотамия от Далечният Изток.

Далечния Изток е мястото от което Юдаизма и Християнството ОТКРАДНАХА техните учения, след като ги поквариха и замениха с измамна мръсотия. Това е направено с цел премахване на цялото духовно знание от културите; техните лъжи оставят кървава следа от убийства, измъчвания, прокълнати души и духовната деградация. Всяко нещо, изградено върху основа от трупове, лъжи, поквара, исторически артефакти, каквито са тези програми, се нуждае от постоянен приток на нови лъжи за да остане привидно функционално.

Когато проучвате дисциплините/културите на Далечния Изток, имайте в предвид че те са силно замърсени от досега си с Християнството и лъжите и мръсотията идващи с това (както почти всичко останало, до което то се е докоснало). ИСТИНСКАТА цел на Сатанизма (коренната дума/име "САТ" от "всички имена и варианти на Сатана" означава "ИСТИНА" на Санскрит, който е един от най-старите езици на света), е да развием нашите души и да увеличим мощта им. Безсмислени глупости като препоръките към определена "моралност" и "лично поведение" трябва да бъдат отсети като безполезна шлака. Такъв вид поведение не помага по никакъв начин за развитието на ума и отключването на душевна мощ. Знанието и практическото му са единственият ключ.

"Точно до началото на тринадесети век, практикуването на Янтра-Тантра процъфтява и е широко разпространено в цяла Източна Индия. През тринадесети век, мюсюлманските нашественици разрушават прочутите университети и центровете за обучение в Янтра-Тантра, унищожавайки хиляди литературни томове, ръкописи и икони. Хората, които практикуват изкуството на Янтра-Тантра са избити, а оцелелите търсят убежище в Южна Индия, Асам и държави като Непал, Тибет, Бирма, Цейлон и Ява. В последните години, Китайските нашественици, които разграбват Тибет, допълнително добавят към разрушението на манастирите и литературата относно Янтра-Тантра."
Справка: Power of Mantra and Yantra от P. Khurrana

Както е видно от този откъс, Християнството и Исляма не са нищо повече от опасни инструменти за разруха и заменяне на истинската духовност с фалшиви лъжи и измамни поквари. Изгубили сме толкова много. Сатана ни показва истината, но очаква от нас сами да извървим пътя към нея учейки търсейки и работейки над душата и съзнанието си.

ВАЖНО! ПОВЕЧЕТО ОТ УЧЕНИЯТА И ПИСАНИЯТА НА ДРЕВНИТЕ РЕЛИГИИ СА ПОКВАРЕНИ. НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ. УПРАЖНЕНИЯ, КАТО ТЕЗИ В ХАТХА И КУНДАЛИНИ ЙОГА, ДИХАТЕЛНИ УПРАЖНЕНИЯ, БОЙНИ ИЗКУСТВА, И Т.Н. СА ИЗКЛЮЧЕНИЯ, ТЪЙ КАТО ТЕ СА МНОГО ЕФЕКТИВНИ В ПОВИШАВАНЕТО НА ДУШЕВНАТА МОЩ - ТАКА НАРЕЧЕНАТА ВЕЩЕРСКА МОЩ, ВРИЛ, ЧИ. ТОВА Е СЪЩНОСТА НА САТАНИЗМА.

Произход на Сатанизма в Далечния Изток
СЪОБЩЕНИЕ ОТ САТАНА: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЙОГА
Осемкратната Пътека на Астарот за Увеличаване на Мощта - Актуализирана 10/15/09
Духовни Кодови Думи
Материали [Книги, DVD-та, Препратки]-Актуализирано 10/15/09
11/21/10: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗМИЙСКАТА ЙОГА И РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ЛЪЖИТЕ В МОДЕРНИТЕ ЙОГА УЧЕНИЯ

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457