Защо Християнството Атакува Сексуалността


Християнската Църква е направила всичко по силите си за да подтисне сексуалността и да я държи под контрол. Тъй като сексуалната енергия е творческата жизнена сила, която освобождава кундалини, това я прави пряка заплаха за тяхната цел да поробят човечеството.

В Християнството няма нищо духовно. В интерес на истината, то има за цел точно обратното – да премахне цялото духовно познание. Постигат това, атакувайки втората (сексуалната) чакра, което задържа Кундалини Змията в кореновата чакра. За да може кундалини енергията да се издигне (и да се издигне по безопасен начин), всички чакри трябва да бъдат свободни и отворени. Психологическите проблеми се проявяват в чакрите, които са основните компоненти на душата, създавайки блокажи, които попречват на издигането и циркулирането на духовната енергия в седемте основни чакри и през 144,000-те нади.

Християнството, Исляма, и други подобни програми за унищожаване на духовността яростно атакуват сексуалността по всякакъв начин, без значение дали става въпрос за хетеросексуалност, хомосексуалност и т.н. Тези "религии" внушат сексуални задръжки, чувства за вина и срам, превръщайки нещо красиво и духовно възвишаващо в нещо грозно. Много малко Християни и Мюсюлмани въобще имат представа какво е това "духовност". Тези престъпни програми са заменили духовните принципи с измамни Еврейски персонажи, Еврейски места и редица други измислени Еврейски архитипи, като Исус Назаретянина. Ролята на Исус е да отклонява и разсейва хората, така че всеки, който го следва, никога да не може да достигне до истинската духовност или въобще да работи над душата си. Истината е, че ние спасяваме собствените си души. "Исус" е измислен Еврейски персонаж - нищо повече от измамник, наложен върху древна концепция.

Кундалини освобождава душата и отваря психиката. Християнската Църква е направила всичко по силите си да ни попречи да общуваме със същества като Сатана и неговите Демони, умишлено прекъсвайки достъпа ни до всички знания и сили. Откъсвайки ни от нашият Истински Бог-Създател, това ни държи в постоянно неведение.

"НИЕ ЩЕ УНИЩОЖИМ БОГ" – Протоколи на Ционските Мъдреци

Подтискането на сексуалността създава дисбаланс в кореновата и втората чакра, който се пренася на емоционално ниво (чакра); това продължава към следващата чакра и от там създава допълнителен дисбаланс, който носи страх, вина и други емоционални и психологически разтройства. Прекъсването на това отнема отдушника на човечеството, в резултат на което деградираме духовно от поколение на поколение. На всяко поколение е втълпено да гледа на сексуалността през призмата на Юдео/Християнско/Мюсюлманският начин на мислене. Малцина са хората, успели да се освободят от това влияние. Сексуалност = Живот, освобождение и духовно израстване. Знаейки това, църквата прекарва векове в потискане на истината относно сексуалността.

Когато споменавам "Църквата", говоря за тези на върха, не за обикновения свещеник-педофил или пастор. Католическото духовенство е красноречив пример за нивото на втълпяване, невежество и глупост надолу по "веригата" на сляпото подчинение. Изнасилванията на деца и блудствата са главни илюстрации на това, което се случва, когато човек съзнателно потиска мощното сексуално желание, което представлява самата жизнена сила.

Поради потискането на това знание, човечеството работи на 1/5-та – 1/10-та от пълния си потенциал. Енергийните центрове остават затворени и спящи, откъсвайки светът от другите измерения, блокирайки духовният, умственият, емоционалният и физическият потенциал, с цел запазването на силата в ръцете на малцина "избраници".

Всичко това се дължи на използването на черна магия, предавана от поколение на поколение от най-висшите ешелони през вековете. Ню Ейджърските движения проповядват безпомощност, обезсърчавайки използването на каквато и да било форма на черна магия; което гарантира, че силата остава в ръцете на шепата избраници. Справедливостта и правосъдието биват осъждани и атакувани. Хората биват системно обучавани да бъдат жертви и роби. У хората непрекъснато се всява страх, подобно на техниките, използвани от Еврейския Комунизъм (до който Християнството неизбежно довежда).

Ню Ейджърите, които експериментират с магията също имат нарушен баланс. Древните Египтяни са били наясно с факта, че адептите трябва да са запознати както с белите, така и с черните страни на магията. Черната магия е потискана и контролирана от малцината седящи на върха, които я използват свободно. Обикновеният човек не само е невеж относно този факт, но е и напълно беззащитен срещу него.

Очерняването и изключването на жените в Религиите на Дясната Ръка също се прави с определена цел. Както Тот заяви, всичко идва по двойки за създаването и запазването на баланс и хармония. "Две" представлява творческата сила. Женската енергия във всички нас е подсъзнанието и психиката. Женската страна ни свързва с по-високите измерения на ума, в баланс с мъжката логическа страна на мозъка. В идеалния случай, двете трябва да работят заедно в хармония. Енергията на кундалини идва от женската страна на душата. Атакуването и очерняването на жените, работи за допълнителното подсъзнателно потискане на тази енергия.

Унищожаването на тази женска енергия е от съществено значение за постигането на вражеските цели. След пълното потискане на женствената енергия, интуицията и по-високото съзнание биват изключени, ставайки подвластни на по-ниското съзнание. Чакрите под сърцето (което представлява връзката между седемте чакри) остават откъснати, създавайки сериозен дисбаланс. Църквата (и групите които я контролират) са напълно наясно с дисбаланса, който настъпва при прекъсването на пътя на женската енергия. Всичките чакри работят заедно.

Когато това се случи, следва пълна загуба на изключително необходимото сетиво, също познато като "шесто чувство". В следствие на това, човечеството остава духовно сляпо, превръщайки се в идеалната жертва. Именно това е целта на Християнската Църква - да превърне Не-Евреите в невежи роби, които никога не задават въпроси и не са в състояние да отвърнат на удара на своите Еврейски господари (комунистическата държава). За пример, когато един Еврейски адепт хвърли проклятие, Не-Еврейската жертва, на която са втълпени лъжите на Християнството, е безпомощна и се поддава на енергиите. Той/Тя няма представа и не може да предвиди какво ще се случи. По този начин, Евреите стават "Бог".

Цитат от Еврейският Талмуд:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Когато дойде Месията всеки Евреин ще има 2800 роби."


ОБРАТНО КЪМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО