Трите Стъпки на Магьосничеството


Тази статия е насочена към новите хора и тези, които искат да си припомнят основните принципи. Въпреки, че няма такова нещо като "Трикратен закон" [Кликнете тук за да прочетете относно "Трикратният закон за Връщане" Разобличаване на Лъжата и Произходът ѝ] има три основни СТЪПКИ за правене на магии.

1. Събирате и повишавате енергията.

2. Програмирате енергията.

3. Насочвате енергията.

Когато започнете да насочвате енергията, трябва да продължите да я програмирате, докато визуализирате как тя прави това, което искате да направи.

За тези от вас, които не са запознати с духовността и работата на ума, известна като "магьосничество", ще обясня как работи процеса. Огледайте се наоколо - всичко, което виждате, екрана на компютъра, стола, леглото, мебелите, колите навън, сградите, прозорците... Преди да се материализира във физическата си форма, всичко това някога е било нечия идея. В някои случаи, като някои от нещата, с които се занимава науката, например бурите, се проявяват от само себе си; горещият влажен въздух се сблъсква със студения, сух въздух; но по-голямата част от нещата в света, в който живеем, някога са били просто нечия идея.

Нека започнем с първата стъпка. Първо, трябва да имате енергия, с която да работите и колкото по-силна е тя, толкова по-добре. Колкото по-силна е собствената ви енергия, толкова повече енергия ще можете да генерирате, насочвате и управлявате. Колкото по-опитни сте, толкова по-лесно ще ви се отдаде това. Процеса не се различава много от тренирането на физическото тяло. Колкото повече тренирате, толкова по-силно става то. Можете да използвате собствените си енергии или да инвокирате енергия отвън.

Начинаещите е най-добре да се фокусират върху бялата магия, оставяйки черната за по-късен етап, когато са събрали достатъчно опит и умения. При бяла магия най-вероятно ще искате да използвате собствената си енергия и да се свържете с душевното занимание.

Използването на Руни и вибрация е един от най-бързите и мощни начини за събиране/повишаване на енергия. Други начини са използването на основната медитация или просто чрез визуализация. Вие събирате енергията, което би трябвало да усетите силно в цялото си тяло. Други начини включват: Хатха йога, Тай Чи и/или дихателни упражнения по ваш избор.

За да инвокирате енергия от външен източник, което може да направите, когато имате достатъчно опит, е необходимо да се съсредоточите върху това, от което искате да извлечете енергия и да я "вдишате" от него.

При втората стъпка трябва да програмирате енергията. Под "програмиране" имам предвид, че трябва да ѝ кажете какво искате да направи. Сама по себе си, енергията е доста неутрална и инертна. При втората стъпка трябва да използвате така наречените "заявления". "Заявленията" представляват кратки, точни фрази в сегашно време, които се повтарят с цел програмиране на енергията. Необходимо е да се използва сегашно време, защото енергията няма капацитета да разбере бъдещи събития ("ще се случи"). "Ще" може да бъде по всяко време. За да накарате нещо да се прояви, трябва да го визуализирате и насочвате така, сякаш то вече е тук и се случва.

Например: Не искате да казвате "_____ ще дойде при мен". Вместо това искате да кажете "________ИДВА при мен сега."

Енергията също така не разбира *Как* нещо трябва да дойде при вас. Енергията винаги избира пътя на най-малкото съпротивление, освен ако не е програмирана. Например, много от вас искат повече пари. Не заявявайте просто: "Пари идват при мен". Ако не е насочено, това може да се прояви например като работа, където боравите с пари, като касиер, или чрез заплатата ви, както обикновено. Това е най-лесният начин за постигането на заявлението. Необходимо е допълнително да потвърдите: "При мен идват големи количества лесни пари." "Всички тези пари са мои да задържа и използвам, както пожелая." Трябва също да добавите към заявлението: "по много позитивен и щастлив за мен начин". Не искате близък човек да умре и да ви остави наследство или да получите парите по начин, който би бил неприятен. Следователно, заявлението ви би звучало така: "При мен идват големи количества лесни пари. Всички тези пари са мои да задържа и използвам, както пожелая. Тези пари идват при мен, по много позитивен и щастлив за мен начин."

Заявленията трябва да се повтарят целенасочено от три до десет или повече пъти в съзнанието ви. За да подсилите ефекта на заниманието, можете също така да визуализирате енергията през деня, както при стъпка три, изричайки заявленията си няколко пъти.

ВИНАГИ ПОМНЕТЕ, ЧЕ ЕНЕРГИЯТА ИЗБИРА ПЪТЯ С НАЙ-МАЛКОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ И НЕ МОЖЕ ДА РАЗСЪЖДАВА.

Друг пример е отслабването. Не искате да се окажете сериозно болни, тъй като това е един от най-лесните начини за драстично отслабване. Умът ви може да го направи вместо вас, когато е правилно програмиран, например заявете: "Отслабвам по много положителен и здравословен за мен начин."

С третата стъпка насочвате енергията. Това се прави чрез визуализация. При бяла магия, енергията трябва да се визуализира като бяло-златна светлина, сияеща ярко като Слънцето. Бяло-златното е астралната енергия, с която изпълвате намеренията на вашите визуализации. Това влива енергия във вашето душевно занимание, позволявайки му да се прояви в материалния свят.

Трябва да визуализирате тази блестяща енергия или около себе си, и/или около това, което искате. Визуализирайте в съзнанието си това, което искате да постигнете, как то се случва СЕГА и визуализирайте енергията, която го осветява.

Например, при привличането на пари, бихте искали да визуализирате парите [пълният си портфейл или каквото и да е друго], дори да *усетите* и *помиришете* парите, да ги докоснете; колкото по-реалистични са визуализациите ви и колкото повече астрални сетива използвате, толкова по-ефективно ще бъде заниманието. Искате да вложите колкото се може повече енергия, използвайки визуализацията си; колкото по-блестяща, толкова по-добре. Изпитвайте позитивни емоции.

За здраве, насочвайте енергията към засегнатия орган и визуализирайте себе си като здрави и щастливи. Отново: ЧУВСТВАЙТЕ се щастливи, докато извършвате душевната работата, сякаш това е факт (сякаш резултатът вече е постигнат).

След приключване на сесията забравете за душевното занимание и се опитайте да мислите за други неща. Това може да е трудно в отчаяни ситуации, но дайте всичко от себе си, защото тревогите и вманиачаването по заниманието могат да унищожат енергията, която сте вложили в него. Просто я оставете намира и знайте, че тя си върши работата. Единственото изключение от това правило е начина за подсилване на ефектите, споменат по-горе: Можете също така да визуализирате енергията, както при стъпка 3, през целия ден и да изричате заявленията си няколко пъти, за да подсилите ефекта. Само не се вманиачавайте, тъй като това е липса на вяра в собствената ви сила и може да разреди енергията или дори да провали заниманието. Вещерството изисква практика, както всяко друго нещо.


При черната магия, не искате да влизате в контакт с негативната енергия, която събирате. Тези, които не разполагат с необходимите познания, правят такива грешки и страдат много заради това. Отговорът на всичко е знанието.

Тук говоря от личен опит. Повечето популярни гримоари и други подобни ви казват да използвате черна енергия. От собствен опит съм установила, че сивата енергия е най-опустошителна. Сивата енергия е и енергията на смъртта. Тя причинява болести и всякакви други негативни неща.

Например, когато правите заклинание за смърт (тук говоря от опит): Вземете енергията на смъртта от гробището или от всяко друго място, където има смърт и я издърпайте от земята, използвайки визуализация. Програмирайте я, както във втората стъпка, например: "Сивата смъртна енергия унищожава_______". Правете това докато я вливате в индивида, от който искате да се отървете. Открих също така чрез пряк опит, че това трябва да се прави многократно и редовно. 

Искам също да добавя, че повечето популярни текстове ще ви инструктират да предизвикате колкото се може повече емоции, като гняв и омраза. Отново, това е полезно, но не е необходимо. Това, което е необходимо, са силата на собствената ви душа, волята ви и насочването на енергията.

За да се справите с тези, които умишлено се опитват да ви навредят, е необходимо просто да насочите собствената им енергия обратно към тях, използвайки сиви тонове. След това, просто се отпуснете и се насладете на резултата, който ще се прояви в техния живот.

Черната магия представлява инструмент за постигане на справедливост.

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКО МАГЬОСНИЧЕСТВО


© Copyright 2007, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457