Истината За Ангелите


При взаимоотношенията си с хора, Ангелските същества като че ли следват един и същ принцип. Известни с различни имена; "Наблюдатели" "Пазители" "Пазители на Портите" - истинската им цел е да възпрепятстват човечеството по всякакъв начин, особено в областта на духовна мощ или знание. Те са като пазачи в концентрационен лагер; "Наблюдателниците". Ангелите са извънземни които мразят хората и тяхната цел е да държат човечеството духовно поробено и безсилно.

Тези, които задълбаят прекалено надълбоко в окултното без покровителството на Боговете често ще се сблъскат с неприятни преживявания (СТРАХЪТ често се използва като средство за контрол). По един или друг начин, тези които са без Сатана, често биват подлъгани да се свържат с ангели.

Разбира се, има различни варианти, но внимавайте за следните признаци – ще ви направи впечатления, ако сте чели неща по въпроса:

Занимавала съм се с тези същества и ви уверявам, че те са всичко друго, но не и доброжелателни. Те са носители на смърт и нещастие; техните предпочитани жертви са децата. Срещала съм много такива случаи. Хората, които се занимават с ангелска магия са или крайно надменни или техните лични животи завършват катастрофално. За пример, един човек който се занимаваше с това нещо, беше тежко депресиран и използваше наркотици.

Когато бях малко дете, майка ми каза, че нейните родители са имали момиче няколко години преди тя да се роди. Това малко момиче, когато е било на две години (те са били Християни) е имало навика да сочи и повтаря "ангел", "ангел". Не след дълго, докато семейството е пътувало с трамвай, детето си удря главата при рязко спиране. Умира скоро след това от усложнения.

Християнка, която очакваше бебе беше посетена от ангел, който ѝ казал че бебето ще се роди мъртво. Разбира се, бебето беше мъртвородено.

Ангелите на апокалипсиса хвърлят огън, болести и много други гадости върху човечеството.

Ангелите преследват деца, и взимат техните души за да складират енергия, с която те и други извънземни същества се хранят.


ОБРАТНО КЪМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО