Подсъзнателното Послание на Юдейската/Християнската Библия:
Еврейско Надмощие над Неевреите


Съществува тайна Еврейска организация, която датира от хиляди години. Тази организация управлява света и винаги е имала много по-високо ниво на познание, далеч над това, което знаят повечето хора. Когато се създавали нови общества, тази Eврейска организация узурпирала позициите на религиозната и политическата власт и гарантирала, че всяко напреднало знание, което вече е било разпространено, е премахнато от общественото пространство и е преминало в техните тайни училища и организации. Управляващата йерархия на Ватикана не е нищо повече от организирани престъпници, които са причинили на човечеството неописуеми разрушения, нещастия, страдания и скръб. Католическата църква и Християнската религия са пълни с Евреи на по-високите постове в организацията и са инструменти на Евреите, които са техни господари. Евреите са тези, които управляват Християнските църкви, особено Ватикана, от който са се развили всички останали Християнски секти.

На по-високите нива те знаят за истинската сила на слънцето, нумерологията, масовото съзнание, влиянието на планетите върху човешкото поведение, как да манипулират времето, енергията, използват тайните си организации, за да създадат институции в публичното пространство като религии и политически партии, които да премахнат окултното знание и да го държат извън полезренитето на хората. Инквизицията е била ярък пример за това, че дори да се говори за нещо окултно или езотерично, означава човек да си подпише собствената смъртна присъда.

За да увеличат максимално мощта на своите планове, Християнските църкви са построени върху Лей Линии. Лей Линиите са области в Земята, в които има повишена геомагнитна енергия. Човешкото тяло е съставено от и работи с биоелектричество. Мислите ни се състоят от електрически импулси. Чрез медитация и работа със собствените ни енергийни центрове можем да усъвършенстваме мислите си, за да имат по-мощен електрически импулс и да влияят на околната среда. Когато човек, който има познания, използва земната енергия в допълнение към тази насочена мисловна енергия, това значително усилва мощта зад мислите и насочването на енергията чрез волята. Езическите храмове били разрушени и на тяхно място били издигнати Християнски църкви. На тези енергийни кръстовища в рамките на земната мрежа се провеждали и специални ритуали. Човешките/животинските жертвоприношения и други подобни предизвиквали силен страх в набелязаните жертви. Тази насочена енергия на страха, която те използват за контрол, била вкарана в тези вихри на земната енергия. Това, което се случва, е, че тази енергия, увеличена хиляди пъти, създава състояние на вибрация в земното поле, в което всички ние живеем. От това, което разбирам, тя обгръща Земята като паяжина. Това е една от причините, поради които Християнството има толкова силна власт върху милиони. Страхът е думата, която контролира света, и е много ефективна.

В допълнение, лъжливите проповеди, пълни с емоции, и доктрините, които се повтаряха безкрайно в тези структури, имаха цялата сила, от която се нуждаеха, за да вършат работата си. Заедно с използването на енергията на невежата публика, са имали на разположение постоянен и мощен източник на енергия, която да бъде насочвана и манипулирана от вражеските майстори за контрол и проклинане на населението. Древните произведения на изкуството до Ренесанса са доказателство за контрола, който Християнската църква е упражнявала върху хората във всеки аспект от живота им. Много малко са картините, скулптурите и другите произведения на изкуството, които не изобразяват Назарянина или Дева Мария и други подобни. Това се отнася и за музиката през този период. Създаването на нехристиянски произведения означавало да бъдеш осъден като дисидент. Само молитвената енергия, вложена в тази гнусна институция, е отвъд въображението. Един човек, който се е съсредоточил върху дадена мисъл или идея, произвежда мисловна енергия; помислете какво могат да направят милиони.

За съжаление, имайки предвид алчността, това не е достатъчно за гнусните извънземни и техните човешки роби, които управляват този кръг на разрушението. Трябваше да има война. Човешкото енергийно производство е най-мощно по време на силен страх, когато е изправено пред смъртта или когато умира. Колкото по-жестоко, толкова по-добре. Всеки, който е запознат със Стария Завет на Библията, би трябвало да е наясно с безкрайните войни и геноцида над Неевреите, насърчавани от така наречения "Йехова", който представлява Еврейско надмощие, масови убийства, мъчения и геноцид над Неевреите. Тази болна извратена мръсотия е насилствено набивана в умовете на Неевреите още от първия ден, създавайки мощна подсъзнателна мисловна форма, която се е проявила в реалността.


ОБРАТНО КЪМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО