Сатанински ПразнициБЕЛЕЖКА: ПОСОЧЕНИТЕ ТУК ДАТИ СА ЗА ХОРАТА В СЕВЕРНОТО ПОЛУКЪЛБО. АКО СЕ НАМИРАТЕ В АВСТРАЛИЯ, ЮЖНА АФРИКА ИЛИ НА ЮГ ОТ ЕКВАТОРА, МОЛЯ КЛИКНЕТЕ ТУК

Сатанинските празници следват природния цикъл. Това, което е известно като "Сатанизъм", е оригиналната религия на човечеството. Изброените по-долу празници предхождат християнството със стотици до хиляди години. Тъй като християнската църква не е могла да убие всички, оригиналните езически празници са били взети и християнизирани в опита да бъдат привлечени възможно най-много хора към християнството.

Истината за тези дати и празници се крие в разположението на планетите и енергиите на астралния свят – разположения, които драстично засилват ефекта на определени занимания, давайки им допълнителна сила и позволявайки им да постигнат резултати, които не биха били възможни по друго време. Древните ковени са се събирали именно по пълнолунията и на специалните дати, изброени по-долу, тъй като това им е позволявало да се възползват от завишените планетарни и астрални енергии. В опита си да отнеме цялото духовно познание и сила от хората, Християнската програма систематично присвоява тези празници, насилствено замествайки ги с измислени глупости. Във всяка лъжа има малка доза истина, както при Християнството е очевидно, че цялата програма се гради върху откраднати идеи и концепции, заменени с фалшиви персонажи, места и ритуали, в които не е останало дори зрънце духовност. Друг пример за това са опитите на крайните християни да изтрият и последните останали Езически/Сатанински обичаи за Юл и Зимното Слънцестоене, замествайки ги с назарянина – премахването на Дядо Коледа (Санта Клаус), Коледното Дърво и всичко друго, което подсказва за истинския произход на празника. За повече информация по темата, потърсете в интернет "Свидетели на Йехова" и "езически празници". Има много сайтове (на английски), изпълнени с изчерпателна информация по въпроса, които доказват по безспорен начин, че тези празници нямат НИЩО ОБЩО С ХРИСТИЯНСТВОТО.

Фиктивният назарянин няма нищо общо с Коледа. Коледа съвпада със зимното слънцестоене и сезона Юл, най-краткия ден в годината. 25 декември е рождената дата на персийския Бог Митра и римският празник Сатурналии. Дървото, украсата, печивата, подаръците и празнуването нямат НИЩО общо с назарянина. Те са пренесени от първоначалните Езически празненства. Дървото на Юл в действителност символизира човешката душа, като стволът представлява гръбначния стълб, клоните - 144 000-те нади [пътища на врил/вещерската сила/чи], а коледното осветление – надите, озаарени от змийската енергия на Сатана. Звездата на върха на дървото символизира издигнатата змия на Сатана.

"Великден", първоначално известен като "Ащар", е откраднат от Астарот. Този празник съвпада с пролетното равноденствие, когато дължина на деня и нощта се изравнява. Позната като "Истре" на англосаксонците, като богинята на плодородието тя бива свързвана със зайци и яйца. Християните открадват този празник и изопачават значението му. Други имена включват: Великден, Истре, Еос, Еостре, Естер, Еструс, (Еструс е, когато животното започва да се разгонва; период на чифтосване) Оеструс, Оистрос и Остара. Отново "Божият агнец" е откраднат от зодиакалния знак Овен, който се появява всяка пролет.

"Вси Светии" съответства на "Хелоуин/Самхайн".

"Успение Богородично" съвпада с "Деня на Ламас" и "Лятното слънцестоене". За повече информация вижте Новият Завет и Християнската Религия и Изобличаване на Християнството


ЮЛ/КОЛЕДА/ЗИМНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ
22-23-ти Декември

Въпреки че слънцестоенето започва на 21-22 декември, 23-ти е специалния Личен Ден на Нашия Баща Сатана. Слънцето навлиза в знака на Козела, който представлява Сатана. Нощта на 22-ри декември - навечерието на 23-ти декември е Най-висшата Сатанинска Свята Нощ в годината (Това е продиктувано лично от него). Това е денят след най-дългата нощ в годината. Отново с нетърпение очакваме новото начало, тъй като с напредването на годината дните ще започнат да се удължават. Това е време за големи празненства и преданост към Лорд Сатана – време в което да си угаждаме, да украсяваме домовете си и да празнуваме с цялото семейство. Нощта на 22 декември трябва да бъде посветена на Сатана. Това е отлично време да се съсредоточите върху планирането на идната година. Това е момент за взимане на новогодишни резолюции и промени относно бъдещето.

В разгара на ритуала, можете да изгорите написаните на хартия решения. Сатана винаги е насреща, за да ни помогне да намерим силата да осъществим намеренията си. След ритуала може да се отдадете на празненствата.

За Сатанистите, Юл е време за удоволствия и наслада на физическите и материалните аспекти на живота. Всъщност коледните дръвчета и венци са Езически по произход, така че няма причина да не отбележим този празник със семействата си с подаряване на подаръци, печива и украса. Именно това е СЪЩИНАТА на Юл – нищо общо с мръсния безполезен назарянин.

Линк за Повече Информация:
Баал Берит и Коледата [Юл]

ИМБОЛК/ПРАЗНИК НА ОГЪНЯ
Началото на Февруари
(Произношение "Им-булк")

НАВЕЧЕРИЕТО НА БЕЛТЕЙН
30-ти Април

ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ
23-24-ти Юни

ДЕН НА ЛАМАС/ЛУГНАСАД
1-ви Август
В момента работим по събирането на информация относно истинското значение на тези празници. Ню ейдж Езическите книги и ресурси са далеч от истината за повечето от тези дати и напълно пропускат истинските духовни основи, върху които се градят празиците. Ще актуализираме останалите дати, когато разполагаме с точна информация за тях. Всички тези дни обозначават важни духовни точки в годината, заедно с празненствата и партитата, свързани с тях.

САМХАЙН/ХЕЛОУИН
31-ви Октомври

ПРОЛЕТНО РАВНОДЕНСТВИЕ
21-23-ти Март (Слънцето трябва да е 0 градуса в Овен)
Това е времето за започване на големи душевни начинания като Магнум Опус, който се започва в 3:00 ч. сутринта, по време на часа на Сатана.

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ
21-23-ти Септември (Слънце, 0 градуса във Везни)
Равноденствията са подходящо време за нови начала и ритуали за "задвижване на нещата".

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКИ ОБРЕДИ И ПРАЗНИЦИ© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.