Призоваване на Демони


*За тези от вас, които са имали проблеми с призоваването на Демон, последвайте линка в края на страницата.

Бележка, 24 февруари 2015 г:
Тази статия е написана преди повече от десет години – дълъг период, през който се случиха много неща. Радостта на Сатана позволи на хиляди хора да открият Сатана, да научат истината, да напреднат духовно и да развият способностите си. В началото, когато започнах да пиша статии и проповеди през 2002 г., имахме малка аудитория, по-голямата част от която Сатанисти или поне запознати с окултизма хора. Впоследствие аудиторията се промени и хора от всякакви среди и сфери на живота намериха Сатана благодарение на Радостта на Сатана. Някои от вас не са запознати със старите гримоари и окултни писания, които представляват изключително осквернение и богохулство срещу нашите Богове. Оставям голяма част от тази статия непроменена, но моля, имайте предвид, (особено ако сте нови и/или незапознати със съдържанието) че първоначално този текст е писан за аудитория, запозната с темата. За повече информация относно проблема с гримоарите, моля, посетете уебстраницата Духовна Злоупотреба.

- Висшa Жрица Максин Дитрих


Най-важното нещо, което можете да направите, е да забравите всичко, което сте научили за Демоните от източници, които са враждебни към Сатанизма.

Повечето широкоразпространени източници и писания съдържат само дезинформация. Следването на инструкциите, посочени в повечето гримоари, е не само погрешно, но понякога дори опасно.

Собственият ми опит с различни Демони показва, че те са много горди и е изключително важно да подхождаме с необходимото уважение към тях.

[От края на 2002 г. до пролетта на 2003 г.] Аз, заедно с няколко Висши Жреци извършихме енергийна работа за Демоните, като това включва всички Демони от Гоетия. Освободихме всички 72 Гоетически Демона както и много други. В допълнение, открихме и истинската самоличност на повечето от тях - голяма част са използвали разнообразни псевдоними, за да избегнат жестоките злоупотреби. В контраст с описанията в повечето гримоари, тези Демони не са чудовища. Те са красиви, известни и важни Богове.

- Висша Жрица Максин Дитрих, Май, 2003 г.

Бележка: Войната в повечето други светове [особено в тези, които са развити] се води на духовно, а не на физическо ниво (оръжия, бомби и подобните методи, с които сме запознати на Земята).

АСМОДЕЙ КАЗВА НА СОЛОМОН:
"ЗАТОВА НЕ МЕ ПИТАЙ МНОГО НЕЩА, ТЪЙ КАТО ЦАРСТВО ТИ СКОРО ЩЕ РУХНЕ И СЛАВАТА ТИ ЩЕ ТРАЕ САМО ЕДИН СЕЗОН, И КРАТКА ЩЕ БЪДЕ ТИРАНИЯ ТИ НАД НАС."

Демоните са безсмъртни; няколко хилядолетия отминават като "сезон" за тях. Християнският "Бог" губи силата си. Сатана ме информира, че нашата страна е победила. Предупреждение към всички: използването на методите за духовна злоупотреба от старите гримоари е глупаво и неизбежно ще ви навлече нещастия. Към Демоните винаги трябва да се подхожда с изключителна откровеност и уважение. Времената на използване на вражески "Божи" имена, ангели, магически кръгове, заплахи и други разрушителни и насилствени методи са в миналото. Не казвайте, че не сте били предупредени....

По-голямата част от Демоните са склонни да помагат на начинаещите. Целта на Сатанизма е да станем като Боговете. Това означава самоусъвършенстване чрез всекидневна медитация и използване на силите на ума и душата ни за постигане на нашите цели и лични желания.

Напредвайки чрез собствените си усилия, ние развиваме както мощта, така и уменията си. Трябва да можем да разчитаме на собствените си сили, а не на външни такива. Демоните са отлични учители, които са винаги готови да споделят знанията и мъдростта си с нас, насърчавайки ни да се учим и да развиваме собствените си сили.

Колкото повече напредваме, толкова по важно е да владеем всички аспекти на магията – да можем да влияем както на средата си, така и на хората в нея, без да разчитаме на външна помощ. Разбира се, дори адептите могат да се сблъскат с непреодолими проблеми, при които е необходима помощта на Демоните; те са готови да помогнат на всеки, нуждаещ се от духовни напътствия, независимо от нивото му.

Ако имате сериозни намерения да напредвате духовно, от личен опит бих ви препоръчала да установите силна и близка връзка с Демон, който е готов да работи с вас и да ви води по Пътя на Лявата Ръка. Това може да бъде меко казано много ползотворен процес. Моля, имайте предвид, че нивото на душевно развитие и психически способности, с които идваме на този свят зависят от прогреса ни в предишните животи. Някои от вас може да не са достатъчно "отворени" за да усетят Демоните. Бъдете търпеливи, не се обезкуражавайте и продължавайте да медитирате – с времето, умът и съзнанието ви ще се настроят по необходимия начин. Тъй като телепатичната комуникация е подвластна не само на собствените ни идеи и разбирания, но и отворена към външни астрални (понякога, дори нежелани) намеси, умът ни може да ни подведе и да си извадим неточни заключения. Често, това че Демон бди над нас се проявява като силна интуиция (за определени неща), случайни "идеи", които просто се "появяват" в ума ни, полезни импулси и подбуди за действие и т.н. За разлика от вражеските духове, Демоните никога не дават негативни предсказания. Никога не забравяйте това.

ВАЖНО:

Винаги подхождайте към Демоните с искреност и уважение. Никога не им заповядвайте, не изисквайте и не се опитвайте да ги експлоатирате по какъвто и да е начин.

Принципи за призоваването на Демон:

  1. Запознайте се с информацията за Демона, който желаете да призовете. На този уебсайт са изброени характеристиките и наличната информация за Демоните. Както знаем от опит, всички Гоетически Демони са дружелюбни към хората.
  2. Важно е да имате конкретна цел; знайте точно *защо* призовавате определен Демон.
  3. Когато искаме помощ от Демон, е редно да предложим нещо в замяна. Това е между вас и Демона. Помнете, че Старите Богове ценят хората на честта, които държат на думата си и спазват моралните принципи. НИКОГА не обещавайте нещо, което знаете, че няма да можете да изпълните. Даването на нещо често включва борба срещу врага по някакъв начин.

Една от най-важните стъпки при призоваването на Демон, който все още не познавате, е да осъществите връзката с помощта на Сатана.
Причините за това са сериозни. Не всички Демони са приятелски настроени към хората, нито пък всички от тях са на страната на Сатана. Сатана повелява над всички Гоетически Демони. Когато се отнасяме с уважение към Демоните, те ще отговорят с приятелско отношение, което ще доведе до положителни резултати в комуникацията. Открила съм, че много Демони, които са създавали проблеми на външни хора, често са дружелюбни към посветените Сатанисти.

Научих много от работата си с Демоните, както и от опита на другите (било то Висши Жреци или членове на Радостта на Сатана). Опитът, винаги е най-добрият учител.

При призоваването на Демон, може да се случат едно или повече от тези неща:

  1. Демонът говори с нас чрез нашите мисли [телепатия]. При телепатията думите на Демона се предават чрез начина, по който мислим. Може да ви е трудно да разграничите комуникацията от собствените си мисли, особено ако тепърва започвате, не сте особено чувствителни или способностите ви не са достатъчно развити. С времето и постоянството в медитациите за мощ това става все по-лесно.
  2. Виждаме и чуваме Демона. Това се отнася за хората, които са по-отворени на духовно ниво.
  3. Инвокираме енергията на Демона. Това е мощно и наелектризиращо преживяване . Обгръща ни силна аура. Същевременно може да чуваме как Демонът говори с нас, а можем дори и да го видим.
  4. Гадаейки с огледало, в дима на тамяна или по друг начин, демонът може да се появи и да ни говори, използвайки самото огледало, дима на инсенса, или по друг начин. Това е подходящо за начинаещите. При такъв вид гледане, хората, които са достатъчно чувствителни, могат дори да усетят как Демонът ги докосва, ако той/тя реши да го направи.
  5. Осезаем контакт; предмети в стаята се преместват, има реални физически доказателства за присъствието на Демона.

  6. [Покрай работата си за Сатана, Лилит, Азазел и други Демони през последните петнадесет години прекарах много време в телепатична комуникация с тях.. От личен опит знам, че това се случва изключително рядко. Някои книги споменават за подобни преживявания. Когато бях нова в Сатанизма, това ми се случваше изключително рядко].

Широкодостъпните книги говорят за изключително мощните енергии, усещани при евокирането на Демон. Доколкото знам, никой, който е използвал методите, описани в този уебсайт, не е преживял нещо от негативен или съкрушителен характер. Аз съм инвокирала Демони много пъти [вижте Инвокация и Евокация] и енергията никога не е надхвърляла това, с което не бих могла да се справя, нито пък е била неприятна по какъвто и да е начин.

Формални Методи:

Върху чиста хартия, копирайте, разпечатайте или нарисувайте сигила на Демона, който искате да призовете, Важно е да останете сами и да не бъдете обезпокоявани по никакъв начин. Затворете очи и визуализирайте сигила в ума си възможно най-точно. Може да отваряте очи и да поглеждате сигила за да си припомняте как изглежда и в резултат да го визуализирате по-ясно [колкото пъти ви е необходимо]. Докато визуализирате, рецитирайте или чантвайте името на Демона (на ум или на глас).

Изречете следната молитва:

Лорд Сатана, моля те, помогни ми да осъзная и изпълня това, което трябва да направя за да постигна целта си, О, Могъщи Сатана, Единственият Истински Бог, който живее и царува вечно и завинаги. Бих искал/а помощта на [името на Демона], който/която да ми даде верен отговор, така че да постигна желаната от мен цел, стига той/тя да нямат нищо против. Лорд Сатана, моля за това, с уважение и смирение, стига да го сметнеш за достойно.

Демонът може да се прояви по различни начини.

Подгответе мястото, на което ще изпълните ритуала си. Препоръчително е първите ви ритуали за призоваване да бъдат извършени през нощта. Причините за това са, че енергиите са по-различни и е по-лесно да намерим уединение, далеч от разсейващите фактори. Когато човек установи взаимоотношения с определени Демони, вече не е необходимо да извършва формалния ритуал за призоваване. Демонът може да се появи както през нощта, така и през деня, като всичко, което трябва да направим, е да се концентрираме, за да установим телепатична връзка. За да направите това, визуализирайте Демона (ако можете) или се фокусирайте върху името му/ѝ.

Ще ви е необходимо:

Когато приключите със сигила, намерете сигурно място, където да го съхранявате, за предпочитане в собствената ви Черна Книга или дневник. Винаги се отнасяйте към сигилите и хартията, върху които са изобразени с изключително уважение и НИКОГА не ги изгаряйте! Може да използвате един и същ сигил за бъдещи ритуали.

Няма нужда от магически кръгове или триъгълници. Демоните *мразят* кръговете и не се нуждаят от "позволение" да си тръгнат - и двете неща са много обидни за тях. Отнасяйте се с уважение към Демоните и ще получите същото в замяна.

След молбата към Сатана би трябвало да почувствате неговата положителна енергия. Това е добър знак че молбата ви е чута и одобрена. Ако по някаква причина Демонът не отговори, опитайте отново по-късно. В много случаи Демонът наистина се появява, но тези, които са нови в призоваването, не са достатъчно чувствителни или опитни, за да усетят присъствието му/ѝ. На доста хора им се налага да направят няколко ритуала преди Демонът да се прояви.
Често Демонът отговаря, но много хора не го осъзнават. Търсете положителни съвпадения и необичайни неща. Наблюдателността, проницателността и отвореното съзнание са от ключово значение тук.

Винаги предлагайте нещо, в знак на благодарност в замяна на помощта, която сте получили. Неща от типа на популяризиране на Демона, работа срещу врага, работа за развитието на Сатанизма или нещо друго по взаимно съгласие.

Ако сте нови, моля, прочетете внимателно секцията с ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ. Там ще откриете отговорите на най-популярните и често задавани въпроси от групите.
People ask the same old questions over and over again in the e-groups. Most questions are answered by clicking on the above link and taking the time to read the information.

Ако сте имали проблеми с появата на Демон след няколко опита за призоваване, КЛИКНЕТЕ ТУК.


Относно Духовна Злоупотреба

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.