Аурата


Всяко нещо има аура – както живите същества, така и неодушевените предмети. Аурата представлява енергийно поле, изградено от вибриращите атоми и молекули, от които се състои всичката материя. Самата вселена вибрира с определена честота и гравитацията, която държи всичко заедно, е електромагнитна по естество.

Аурата на всеки човек е толкова уникална, колкото са и неговите пръстови отпечатъци. Няма две еднакви аури. Аурата може да се използва за защита, привличане, въздействие, осакатяване или дори убиване. Това биоелектрическо поле, заобикалящо живите същества, може да бъде програмирано, с помощта на силите на ума. Тези, които разполагат с нужните умения и имат активно трето око, могат да виждат ясно аурите и да разпознават много лична информация, само чрез разчитане на цвета, силата, размера и формата на аурата на даден човек.

За да видите собствената си аура е необходимо третото ви око да е отворено.Започнете като влезете в лек транс. Поставете ръка пред себе си, за предпочитане върху тъмен фон. В началото, трябва да можете да видите няколко бледи, едва забележими линии, около ръката и пръстите си. Практиката и постоянството са ключовите фактори тук – колкото повече се фокусирате върху това умение, толкова по-лесно ще ви се отдава то. Времето, което вложите в работа със собствената си аура ще подобри и способността ви да виждате аурите на другите, като просто се фокусирате върху тях. С времето, ще започнете да различавате цветове, слоеве и форми.

Усещането на аури е много по-лесно от виждането им. Ежедневната практика на медитации за мощ естествено повишава чувствителността ни към енергията. Манипулацията на енергия е от съществено значение при работата с магии и заклинания. За да почувствате аурата си, прокарайте ръка, с дланта надолу, върху гърба на другата или над предмишницата си. Трябва да усетите енергията. Също така, може да се упражнявате в усещане на аурите на приятели и роднини, стига те да нямат нищо против. Това ще развие чувствителността ви към допир.

За да усилите и изградите аурата си е необходимо да приемате енергия. Това се постига чрез медитации за мощ. Енергийната медитация представлява отличен начин да заредите аурата си. Хатха [физическата] йога и Тай Чи, също помагат за усилване и изграждане на аурата. Тези две дисциплини допълнително балансират енергиите на аурата.

Почистването на аурата е много важно. Чистата и здрава аура укрепва имунната система и предотвратява нахлуването на вредни енергии в тялото. Почти всички неблагоприятни същности са невидими с просто око. Както е известно на повечето физици, енергиите могат да бъдат разделени на субатомни частици, например, светлината може да бъде разделена на фотони. Енергията, излъчвана от мощната аура, ще изгори тези негативни енергии и същности, преди да успеят да ни навредят.

Почистването на аурата ви [с мощна бяло-златна светлина] е наложително, след всякакви ритуали и упражнения, включващи използването на негативна или разрушителна енергия, черна магия и проклятия (независимо колко малки ви се струват те в дадения момент). Чакрите също трябва да бъдат почиствани и подсилвани. Това става чрез поставяне на силна и интензивна бяла светлина върху всяка чакра. Това е необходимо, за изчистване от всички остатъчни негативни енергии, които биха могли да ни навредят. Това също така предотвратява отскачането на енергия. Винаги отделяйте толкова време, колкото ви е необходимо; никога не бързайте. Превенцията, винаги е за предпочитане, пред това да трябва да разрешаваме по-тежки проблеми, в последствие.

Силната аура носи здраве, щастие, харизма и енергия. Хората със слаба аура, обикновено са депресирани и се намират в лошо здравословно състояние. Собствената ни енергия въздейства върху заобикалящата среда и направлява съдбата ни. Хората, които имат слаба аура, обикновено са податливи на нещастия.

Аурата може да бъде програмирана, с помощта на хипноза. Прочетете страниците за хипноза, за да се възползвате максимално от душевните занимания по-долу. Когато се работи с аурата и подсъзнанието, човек винаги трябва да е 100% наясно с всеки аспект на това, което желае. При любовта, не искаме човек, който е недостъпен. При парите, не искаме те да дойдат при нас чрез трагедия и неща от този тип. Когато работим с ума и душата, енергията винаги избира най-бързия и лесен път, за да ни донесе желаните резултати. Ако не обърнем необходимото внимание на всички аспекти, неориентираната енергия ще грабне първото нещо, което ѝ попадне. При програмирането на аурата цветът играе важна роля. По-долу са дадени примери, за това как можем ефективно да програмираме аурата си за определени цели. Не забравяйте винаги да правите заявленията си в сегашно време, тъй като подсъзнанието и душата не разбират "ще". Визуализирайте и почувствайте това така, сякаш вече се е случило и е в настоящето.

Например:
Искате любов в живота си:
Визуализирайте аурата си, докато сте в транс (колкото по-дълбок, толкова по-добре). Вдишайте енергия и заявете няколко пъти, в сегашно време:
"Моята аура привлича перфектния [любовен/сексуален партньор, сродна душа и т.н.]". Променете заявлението, според собствените си индивидуални нужди. Заявете това с желание, пет-десет пъти, докато вдишвате енергия.

За да привлечете любовта/похотта и/или вниманието на определен човек:
Заявете: "Програмирам аурата си да привлича и да действа на аурата на _________. Той/тя ме намира за много привлекателен/а и сексуално неустоим/а"

Искате/нуждаете се от защита:
Вдишайте мощна бяло-златна светлина. С вдишването, я насочете към средата на тялото си, сгъстявайки я и правейки я все по-ярка и по-ярка. С издишването, продължете да я разширявате. Енергията трябва да става все по-ярка и по-ярка.
Заявете: "Моята аура е много мощна и ме защитава през цялото време."
Това е добро упражнение, което трябва да се практикува редовно, за изграждане на силно защитно енергийно поле.

Искате да направите добро впечатление:
Силната аура често ще ви осигури услуги от околните.
Заявете: "Моята аура прави много положително впечатление на _______." Ако става дума за интервю за работа, ["лицето/лицата, които ме интервюират утре", и т.н.]. "Хората, които слушат презентацията ми, групата" и т.н. Винаги заявявайте това в сегашно време. Подсъзнанието не разбира думата "ще" и "ще" никога не идва.

За отблъскване на нежелани лица:
Вдишвайте бяла светлина, като Слънцето. Бялата светлина отразява и отблъсква.
Заявете:
"Моята аура отблъсква, [внушава страх/ужас] в _______ и държи ________ далеч от мен, по всяко време."

За да се излекувате:
За лечението е необходима много енергия. Вдишването на енергия от Слънцето е отлично средство за усилване на аурата. Слънцето, също така, съдържа всички цветове на чакрите, в техните най-чисти и ярки състояния. Слънцето [666] е един от най-мощните източници на енергия, които съществуват. Когато човек е болен, на лице е дисбаланс в чакрите, управляващи засегнатите части на тялото. За да се излекувате, трябва да възстановите баланса, като работите с цвета на чакрата, която управлява засегнатата част.

Вдишайте цвета на енергията на чакрата, управляваща болното място и заявете:
"Вдишвам __[име на цвета]__ енергия, която балансира моята __[чакра]__ и лекува моята _______."
Когато приключите, вдишайте бяла енергия, за да балансирате аурата си.

Също така, можем да работим с и програмираме аурите на други хора.

От прочетеното по-горе, вече би трябвало да сте разбрали идеята и да можете да импровизирате със свои собствени заявления.

За защита на близки хора:
Поставете мощна бяло-златна светлина около човека. За оптимални резултати, това е най-добре да се направи в дълбок транс.
Заявете: "Поставям мощна защитна аура около ______." Това трябва да се извършва редовно и може да се прави докато близкия човек спи; за предпочитане, по време на нарастваща луна [от новолуние до пълнолуние], тъй като енергиите ще се усилят, докато луната продължава да увеличава светлината си. За оптимален ефект, правете това всекидневно, с 10 повторения на заявлението.

За предизвикване на похот:
Поставете мощна червена или оранжева аура около съответния човек.
Заявете:
"_________ изпитва непреодолима сексуална мания, желание/похот към мен." "_________ ме намира за сексуално неустоим/а." Можете да мастурбирате, като използвате сексуална магия и да вкарате енергията в аурата на желания човек. Най-добре е това да започне в Неделя или Вторник, по време на нарастваща Луна. Никога не правете това, когато Луната е в Дева.

За предизвикване на любов:
Поставете мощна зелена аура около човека. Оставете се на усещането за дълбока любов, докато го програмирате.
Заявете:
"_______ се влюбва дълбоко и неудържимо в мен".
"_________ е обсебен/а от мен" и т.н. Тук можете да използвате и сексуална магия, както при работата по-горе. Най-добре е това да започне в петък, по време на нарастваща Луна.

Лечение на други хора:
Визуализирайте мощна бяло-златна аура, която обгръща и сияе около близкия човек. Трябва да използвате и енергията на цветовете [вижте горния параграф за самолечение].
Заявете: "Вкарвам мощна лечебна енергия в аурата на ______; тази енергия ефективно се бори с _______ и възвръща перфектното му/ѝ здраве." В случаи на сериозно заболяване, може да се наложи това да се повтаря по няколко пъти на ден. Лекуването на други хора може да бъде изключително изтощително. Ако сте неопитни, най-добре е да лекувате от разстояние. Прекият контакт, както при чакрите на ръцете, които прилагат енергия директно към болния, може да бъде опасен. Болестта може да се поеме от лечителя. За да извършва този вид директна работа, човек трябва да има мощна аура и да работи за нейното цялостно почистване, след всяка лечебна сесия. Използването на енергията на Слънцето е най-ефективно за това.

ЧЕРНА МАГИЯ И УБИЙСТВО

Убийство:
Най-добре е това да се прави, докато жертвата спи. Поставете черна аура около човека, тъй като това ще подготви собствената му аура да поеме разрушителната енергия. След като направите това, можете да излеете омразата си. Не забравяйте да визуализирате отново и отново, с емоция, как точно възнамерявате този човек да умре.
Заявете:
"Поставям мощна разрушителна аура около ______, която непрекъснато работи, за да го/я убие". Най-добре е да започнете тази работа в Събота или Вторник, по време на намаляваща Луна. Не забравяйте да почиствате аурата и чакрите си след всяка сесия.

Причиняване на лош късмет и/или вреда:
Ако аурата ви е достатъчно силна, просто мисленето по темата би трябвало да е достатъчно. Открих, че е важно да визуализирате, многократно, по отпуснат, но гневен начин, конкретното нещастие.

При всички душевни занимания, свързани с черната магия, резултатът зависи от силата на участващите аури. Аурата на жертвата *трябва* да е по-слаба от тази на магьосника. Ако аурата на жертвата е по-силна, ефектът може да отскочи, тъй като по-силната аура естествено отклонява негативната енергия. Някои хора просто имат естествено силна аура. Това може да е останало от минали животи. Ако жертвата естествено има по-мощна аура, ще усетите съпротивата. Отделете време да изградите собствената си аура, преди да се захванете с такъв тип занимания.

За информация относно цветовете на аурата Кликнете Тук.

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКИ МЕДИТАЦИИ ЗА МОЩ© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.