Източната връзка на Астарот
Източната връзка на Астарот


При Ханаанците тя е известна като Астарта, при Шумерите - като Инана, при Вавилонците - като Ищар, а при Асирийците и Акадците - като Ащарт, Ашторет, Ашера и Асторет. За Египтяните тя е била известна като Изида (И́сис), Ашет и Асет, а за Финикийците - като Танит-Ащар и Ащарот. "Ашта" и вариантите на имената ѝ на Санскрит [един от най-древните езици] означават "осем". Джнана йога [Инанна] е "Пътят на познанието".

Числото 8, когато е обърнато настрани ∞ символизира безкрайността и безсмъртието.

Повечето от нас, които са запознати с йога, са чували за "осемкратния" път. За съжаление, голяма част от него е покварена от християнска и мюсюлманска мръсотия, след унищожаването на оригиналните учения. Осемкратният път няма нищо общо с личното поведение или нравствеността.

"Позволявам на всеки да следва повеленията на собствената си природа, но този, който ми се противопоставя, ще съжалява горчиво."
- Сатана, от Ал Джилва

В действителност Осемкратният път представлява спазването и практикуването на следните принципи, които значително усилва силите на ума и душата:

1. Асани - физически позиции на тялото, като например в Хатха Йога, Кундалини Йога, Петимата Тибетци и Тай Чи. Човек трябва да работи върху себе си и да укрепва физическата си същност чрез нежно разтягане и манипулиране на гръбначния стълб, за да улесни безопасното издигане на змията. Физическото тяло трябва да е свободно и гъвкаво, в противен случай енергията може да заседне. Редовното практикуване на медитациите за мощ многократно увеличава енергията ни. Тази енергия трябва да може да се движи свободно из тялото и да бъде насочвана правилно.

2. Пранаяма - Дихателни Упражнения

3. Дхяна - Медитация

4. Мантри – Вибриране на думи за мощ, с помощта на които увеличавате личната си сила и постигате определени цели

5. Янтра - медитация върху сигили и определени символи [използва се заедно с вибрацията на мантрата за максимална ефективност]

6. Мудри - определени позиции на ръцете, които активират врила [чи/вещерската мощ]

7. Бандхи - енергийни "ключове на тялото", които стимулират и насочват змията

8. Майтуна - Сексуална активност с партньор/и или самостоятелно. Оргазмът е много необходим както за активиране, така и за усилване на жизнената сила. Ето защо християнската църква и мюсюлманската програма, в опит да премахнат всички духовни знания и сила, винаги осъждат и поставят ограничения върху сексуалната активност.


Практикувайки всичко гореизброено, човек значително ще подобри и засили мощта си и ще съкрати времето за достигане на божествеността.

Повече информация относно Осемлъчевата Звезда на Астарот, също позната като "Знакът на Звяра"

ОБРАТНО КЪМ САТАНИЗЪМ ЗА НАПРЕДНАЛИ

© Copyright 2009, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457