За Начинаещите в Духовния Сатанизъм


Силно препоръчително е начинещите в Сатанизма да прочетат внимателно всичко на уебсайта. Някои от статиите са остарели и имат нужда от ревизии. Работим по тяхното преразглеждане, но по-голямата част от информацията се разбира от само себе си.

Членството в Радостта на Сатана е отворено за всеки. Даренията ни позволяват да държим информацията винаги безплатна и достъпна за всички. Често публикуваме нова информация и материали.

Препоръчваме ви да се присъедините към Интернет групите/форума ни. Кликнете Тук
Там можете да задавате въпроси от всякакво естество, но преди това потърсете информация в сайта, тъй като като отговорите на повечето често задавани въпроси могат да бъдат намерени тук. Проучванията и трупането на познания са в основата на Сатанизма.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВИ ХОРА - МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ

След като внимателно прочетете целия уебсайт и сте готови да поемете по този път, използвайте информацията тук, за да посветите душата си на Сатана.

Изпълнявайки този ритуал ще направите първата най-важна стъпка в Духовния Сатанизъм, след което е изключително важно да си съставите програма за медитация.
Медитациите за мощ са необходимост в Духовния Сатанизъм. Ако имате въпроси относно медитациите, не се колебайте да се обърнете към форума. Братята и сестрите там разполагат с необходимите знания по темата.

Отговори на въпроси, които често се появяват във форумите:

1. Всички видове секс по взаимно съгласие са позволени в Сатанизма - хетеросексуален, гей, бисексуален, групов секс и т.н. Вашият сексуален живот си е ваша работа. Това включва и онези, които са избрали да останат сексуално неактивни или са асексуални. Какъвто и сексуален живот да изберете да водите, той си остава изцяло ваша работа!

2. Употребата на наркотици за развлечение си е ваша лична работа и по ваша лична преценка. Отговорността е за отговорните. Духовният Сатанизъм насърчава работата над душата, без употребата на изкуствени стимуланти или вещества, променящи съзнанието, но това е въпрос на личен избор.

3. Сатана не изисква робско преклонение. Той не очаква от нас да "съжаляваме". Сатана ни дава знания и очаква от нас да ги прилагаме, за да развиваме силите и душата си. Сатана иска от нас да растем, да се развиваме и да бъдем независими.

4. Сатанинската молитва представлява изпращане на енергия. Например, ако наш близък е болен, ние бихме изпратили лечебна енергия.
За да общуваме със Сатана и неговите Демони използваме телепатия. Това идва с постоянството в медитациите и отварянето на ума. Сатана НИ чува, когато общуваме с него.

5. Ритуалите представляват чудесен начин да почувствате Сатанинската енергия, която е много красива.

6. Важно е хората, които идват от Християнството, да прочетат Изобличаване на Християнството.
Статиите, поместени там ще отворят очите ви за истината. Християнството и неговите съмишленици насилствено тъпчат и заливат света с лъжи от векове насам. Цялата тази "религия" е просто една лъжа - нищо повече от програма за премахване на духовността. Навлизайки в Сатанизма, ще откриете, че духовният свят, както и вашата собствена душа, е съвсем истински. Тези лъжи са попречили на огромна част от човечеството да се докосне до истинската духовност, да увеличи мощта на душата си и т.н. Трупайки знания и увеличавайки мощта на душата си, ние прогонваме тревогите и страховете и придобиваме истинска мъдрост. Духовните Сатанисти са уверени в способностите си и не се страхуват от така нареченото "свръхестествено" или от смъртта.

7. Сатана ще разбере ако сте непълнолетни и живеете в Християнски дом. Вземете всички мерки, за да можете безопасно да практикувате религията си, до навършването на пълнолетие. Сатана иска хората му да са в безопасност. Сатана заявява в Ал-Джилва:
"Не споменавайте нито името ми, нито качествата ми, за да не съжалявате за това, защото не знаете какво могат да направят онези, които са непосветени."

8. В сатанизма няма посредници. Моля, прочетете следната статия:
Няма Посредници

ОБРАТНО КЪМ СТРАНИЦАТА ЗА НОВИ ХОРА


© Copyright 2007, 2012, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457