В САТАНИЗМА НЯМА ПОСРЕДНИЦИ


Пиша тази статия в отговор на съобщение, публикувано в електронната група "Сатанизъм за Тийнейджъри"; става дума за човек, който претендира, че поддържа пряка връзка със Сатана, за да манипулира останалите. Жертвите са млади и неопитни.

РЪКОВОДСТВОТО НА РАДОСТТА НА САТАНА Е ТУК САМО ЗА ДА ПРЕДОСТАВЯ НАПЪТСТВИЯ И ПОДКРЕПА – НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ МЕЖДУ ДАДЕН ЧОВЕК И ЛИЧНАТА МУ ВРЪЗКА СЪС САТАНА. В САТАНИЗМА НЯМА ПОСРЕДНИЦИ!

За създаването на такива ситуации е нужно единствено малко над средното ниво на интелигентност, в комбинация с желание за манипулация. Например, манипулативните способности могат да бъдат придобити дори докато дадения човек лежи в затвора. Когато затворникът излезе на свобода, тръгва да търси млади или уязвими хора, които може да използва. Много вероятно е такъв човек да посяга към наркотичните вещества, макар и в по-малки количества от последователите си; и имайки предвид нещата, които тези лица пропагандират, ако все още не са били в затвора, то те най-вероятно ще се озоват там, рано или късно. Наркотиците играят голяма роля в упражняването на контрол. Чарлс Менсън е научил това в затвора и го е приложил върху своите последователи. Той е употребявал по-малки количества наркотици, докато последователите му са се дрогирали до умопомрачение. Това е бил един от начините, по които ги е манипулирал. Повечето от тях сега прекарват остатъка от живота си в затвора.

Днес в групата за тинейджърите беше публикувано още едно писмо. Едно момиче е девствено. Тя не се притеснява от това. Нейна приятелка се чуди, дали ще трябва да "загуби девствеността си, за да стане Сатанистка".

Не забравяйте, че в истинският Сатанизъм, човек е свободен и верен себе си. От никого не се очаква да направи нещо, което му е неудобно, или нещо, което не е част от неговата природа.
Позволявам на всекиго да следва повеленията на собствената си природа
- Сатана [от Ал Джилва]

Съществуват много книги, занимаващи се с магическите практики, някои от тях, дело на Алистър Кроули. Тези учения инструктират читателите, че е необходимо да правят определени неща, за да напреднат духовно. Това са пълни глупости, които приравнявам с това, да застанеш на пътя на голям камион, за да видиш какво е усещането да те прегазят [ако оцелееш]. Аз успях да напредна много, без никога да ми се налага да прибягвам до подобна дезинформация и боклуци. Няма да ви се наложи и на вас.

Има много различни начини за придобиване и увеличаване на духовната мощ, както и за преодоляване на ограниченията – било то физически или психически, без да се налага да прибягваме до вредни действия или практики. Например, напредналото обучение по бойни изкуства дава огромно количество сила. Когато тази сила бъде правилно насочена и приложена, човек е способен на всякакви неща. Повечето майстори на бойните изкуства нямат необходимите познания за да използват силата си извън физическия аспект. Ние, Сатанистите, имаме.

Хората, които използват деца или твърдят, че имат "връзка" с Дявола, за да манипулират другите и да се хранят с енергията им, в действителност са много слаби. ЕДИНСТВЕНОТО посвещение, от което човек се нуждае, е между самия него и Сатана. Никой човек, дори "Върховен Жрец/Жрица", не трябва да упражнява власт или контрол над другите. Сатанинските жреци дават напътствия и подкрепа, нищо повече. Членовете на Сатанинското духовническо са надарени хора, които могат да действат като медиуми при предаването на знания, но ако някога се съмнявате в нещо, просто попитайте Сатана директно. Ако нещо не ви се струва правилно, не го приемайте.

Помнете, че в Сатанизма, единственият пред когото отговаряме е Сатана. Другите хора не могат да ни държат сметка.Обратно към Страницата за Нови Хора

Обратно към Писания© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.