Огнената Змия: Трансформация Чрез Медитации За Мощ


Има някои неща, които смятам, че трябва да спомена относно медитациите за мощ. За съжаление, в живота рядко, ако изобщо, се постигат сериозни резултати без труд. Хората, които искат мощ - така наречената свръхестествена сила - ще разберат, че в повечето случаи ще трябва да вложат много усилия.

Нашите тела и умове са свикнали да работят с определено количество жизнена сила. При сериозни промени в жизнената ни сила могат да се проявят неприятни странични ефекти. Това е почти гарантирано, но също така е и индивидуално.

Жизнената сила, както всеки вид електричество, е ГОРЕЩА. ИЗГАРЯЩО ГОРЕЩА. Тялото реагира по различни начини към екстремната топлина. Някои от тях са доста неприятни. Възпаления, обриви, усещане за парене и т.н. са най-често срещаните.

Знанието е всичко – истинското разбиране означава да знаеш какво може да се очаква. Един от членовете на духовенството установи, че верижката, която винаги носи, се е нажежила до такава степен, че му е останал белег.

Подобни неща отминават, но това може да отнеме от седмица-две до няколко години. След като физическата същност се приспособи, душата бива напълно преобразена.

Това е не по-различно от натрупването на сила и мускулна маса чрез вдигането на тежести. Спомням си, че когато за първи път започнах да тренирам, имаше моменти, в които мускулите ме боляха толкова много, че дори не можех да стана от леглото. Процеса отне няколко години, но плътността на костите и силата/мускулната маса, които натрупах, са постоянни.

Същото се отнася и за медитацията. За разлика от физическите упражнения, веднъж преминете ли дадена точка, няма връщане назад. Можете само да продължите напред. Спирането може да бъде катастрофално. Човек може да намали интензивността на заниманията си, но това няма да помогне особено, тъй като дадената точка вече е премината.

Много малко от материалите по темата съдържат противоречия относно страничните ефекти, които медитациите за напреднали могат да окажат върху тялото.

1. Хората, страдащи от епилепсия или гърчове, трябва да действат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БАВНО или напълно да забравят за това, тъй като медитациите за мощ увеличават електричеството в тялото и мозъка.

Дори и при здрави хора, приспособяването на тялото към завишеното електричеството може да причини леки гърчове.

2. Всеки трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се увери, че въздухът, който вдишва по време на медитация, е чист. Дълбокото дишане не е по-различно от аеробиката или тичането и съответно ще повлияе на белите дробове и организма ви. Студеният въздух може да причини плеврит, а вдишването на замърсен въздух - проблеми с белите дробове. Имайте това предвид.

Признаци, че Змията Кундалини е на път да се издигне:

1. Спонтанните физически/електрически енергийни приливи могат да предизвикат потрепвания на мускулите, схващания, треперене, енергийни вълни и дори конвулсии.

2. Повишени сетивни възприятия - топлина, студ, звуци, силни вкусове, миризми, засилено усещане за тялото или липса на такова, усещане за силна изгаряща аура, смущаващи мисли [медитацията за празнота и силният ум помагат за справянето с това].

3. Безсъние, инсомния. Една жена не е спала в продължение на 5 месеца.

4. Положителни ефекти – по-лесно разбиране, много по-лесно общуване с Демоните; значително изострено шесто чувство. Изключително блаженство и спокойствие.

5. Външните фактори спират да ви се отразяват - хората се ядосват, а вие оставате спокойни.

Това е етапът на пробуждане на Кундалини. Много неща зависят от индивида. Здравето, както и медитациите, правени в миналото. Колкото по-силни сте във всяко отношение, толкова по-малко проблеми ще срещнете.

Кундалини/биоелектричеството е горещо като течно олово. Топло усещане в основата на опашната кост - някои от нас са усещали чувство за дърпане нагоре, понякога за въртене. Това показва, че вашата Змия Кундалини се е активирала.

Всички чакри трябва да са напълно отворени, а всички препятствия - премахнати. Огнената змия ще се издигне, пронизвайки всяка чакра. За някои хора усещането е горещо като нажежено желязо. Човек трябва да остане съсредоточен и да насочи енергията навън през коронната чакра.

Понякога Кундалини ще гърми и трещи, тъй като проблясва като ослепителна бяла мълния, щом достигне шестата чакра. Това може да бъде ярка светлина, надхвърляща всичко, което някога сте виждали или изпитвали през живота си. Именно тук идват спокойствието и пълният контрол.

Преживяванията, свързани със Змията Кундалини, са индивидуални за всеки – не всички минават през едни и същи неща.

Ето няколко информативни връзки. Гопи Кришна пише обширно по темата. Твърди се, че по време на трансформацията, е страдал много, но след като тя преминава, той изпитва изключително блаженство, надхвърлящо всичко, което някога е изпитвал до края на живота си.
ЛИНК

Тот пише, че най-голямата пречка пред истинската духовност е СТРАХЪТ. Тук е мястото, където силните триумфират. Човек не трябва да се страхува. Сатана и вашият Демон-Пазител ще ви напътстват. Те също така ще ви насърчават, когато е необходимо. Хората казват, че искат свръхестествени способности и мощ, което е естествено, но резултатите не могат да дойдат без усилия.

Има много хора, които са силни само на думи, погрешно вярвайки, че "вече са Богове". В повечето случаи, това е просто една огромна самозаблуда.


Обратно към Важна Информация Относно Медитациите за Мощ

 

© Copyright 2003, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457