Телекинеза


Телекинезата е способността на ума да движи предмети чрез концентрация. Това упражнение е за по-напреднали, тъй като ви е необходима много мощна аура.  Всички ние притежаваме тази способност, но поради многовековното потискане на силите на ума, от страна на християнството, тази част от мозъка е закърняла. Подобно на овладяването на гимнастическо умение, с придобиването на *усет* за нея и използването ѝ, тя става все по-лесна с времето, отдадеността и търпението.

Всичко на тази земя, дори неодушевените предмети, притежава енергийно поле или аура. При извършването на телекинеза, трябва да свържете своята аура, с тази на обекта, който желаете да преместите. Успехът ви зависи от силата на вашата аура.

Следните упражнения помагат за развитието на телекинезата. Трябва да имате опит в манипулацията на енергия и да разполагате с мощни дланни чакри. За да постигнете това, трябва да овладеете Основната Медитация и Медитацията за дланните чакри.

Най-добре е да изпълнявате това упражнение след медитация за мощ, когато аурата ви е силна.

1. За да започнете, окачете махало пред себе си. Можете да използвате всякакъв малък предмет - от малък молив до лека топка, като например топче за пинг-понг. Всеки малък, лек и лесен за балансиране предмет ще ви свърши работа. Той трябва да е пред вас, за предпочитане над маса, за можете да седнете и да се отпуснете. Окачете махалото, така че нищо да не го докосва/влиза във физически контакт с него, позволявайки му да се движи лесно и свободно.

2. Поставете ръцете си на няколко сантиметра (2-3) от всяка страна на махалото, с длани, обърнати към него. Насочете енергията през чакрите на дланите си.

3. Сега се опитайте да бутате и дърпате. Ще видите как аурата ви избутва и издърпва предмета. Едната ръка бута, а другата дърпа. Визуализирайте как аурата ви се свързва с тази на махалото. Не движете ръцете си.

След като успеете да преместите махалото, започнете да отдалечавате ръцете си, все повече и повече една от друга.

Следващата стъпка е да задвижите махалото, използвайки енергията от върховете на пръстите си. Започнете с опити да го дърпате, чрез енергията от върховете на пръстите.

Целта е да продължите да се отдалечавате от обекта. Следващата стъпка е още по-сложна и е само за много напреднали. Започнете да използвате силите на третото си око, за да движите предмети, като свързвате аурата си, с тази на предмета и го премествате с волята си.

Не се отчайвайте. Телекинезата изисква интензивна концентрация, в комбинация със силен ум и аура, но с достатъчно търпение и практика, ще можете да премествате обекта си все по-бързо. Когато свикнете да използвате тази област от мозъка си, ще я засилите (ще става все по-лесно и по-лесно); първите няколко опита са най-трудни. Може да отнеме няколко сесии, понякога дори седмици, но не е невъзможно.

Ето няколко практически съвета:

  1. От голяма полза идва способността да виждате аури. Отваряйки трето си око, отключваме тази възможност, но, за да се възползваме напълно от нея, е необходима дълга практика. Това е аналогично с леката атлетика. Ако човек притежава силата и гъвкавостта, потенциалът е налице и всичко, което трябва да направи, е да изпълнява “даденото упражнение”, за да придобие усет за него и да тренира, докато то не се превърне в мускулна памет. Същото се отнася и за ума.
  2. Започнете с леки предмети. Скъпоценните камъни вършат чудесна работа, стига да са достатъчно малки и леки (например кварцови кристали). Аурата на скъпоценните камъни е силна.
  3. Най-добре е да опитате телекинеза след медитация за мощ, когато енергията ви е в зенита си.
  4. Телекинезата, както и всяко друго умение, трябва да се усъвършенства ежедневно, докато не се овладее. С напредването на способностите ви, по-тежки предмети могат да заменят по-леките. Аз имах успех с горния метод.


Обратно към Информация Относно Ума

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКИ МЕДИТАЦИИ ЗА МОЩ

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКО МАГЬОСНИЧЕСТВО

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457