Сексуална Магия


Сексуалният оргазъм е равностоен по мощ на жизнената сила. Използването на сексуалния оргазъм в ритуалите и магическата занимания може да добави много допълнителна сила към крайния резултат. Сексуалната магия е древна, изключително мощна и представлява творческият принцип.

В момента на оргазма човек автоматично навлиза в кратко състояние на транс. След това, мощната оргазмена енергия може да бъде насочена. Енергията се визуализира като блестяща ярка светлина (като Слънцето) и може да бъде насочена към мисловни форми, желанията на човека, талисмани и прочие.

Сексуалната енергия на жените, и мъжете се различава. Жените са склонни да достигат върхови стойности на енергията си, в зависимост от циклите. Жените са в разгара на своята мощ точно преди и по време на менструация. Силният оргазъм също допринася много при психическата работа, астралната проекция и други дейности, които изискват повишена чувствителност. Оргазмът е също така отличен начин за отпускане преди медитация.

Сексуалните течности, както спермата, така и вагиналният секрет, а също и менструалната кръв, съдържат в себе си мощта на жизнената сила.

Сексуалната магия може да се практикува самостоятелно, с партньор, Демони или в група. Както при всички магически дейности, при работа с други хора е много важно всички да координират усилията си. Сливането на оргазмени енергии с Демони е изключително мощно.


ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКО МАГЬОСНИЧЕСТВО

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457