Името на Сатана


След дългогодишни задълбочени проучвания всичко си дойде на мястото.

1. Библията е изобретена с цел задържането на езотеричното познание и силата на съзнанието и душата в ръцете на малцина “избраници”.

2. Християнството, което води началото си от Католическата църква служи като инструмент за физическото налагане на гореспоменатото, да разрушава и замества оригиналните религии на човечеството. Древните Езически Религии са базирани около почит към Змията. Змията символизира Кундалини. Дървото на Познанието всъщност представлява карта на човешката душа, алегории, присъстващи в почти всяка древна религия, предшестваща Юдео/Християнството. Стеблото символизира гръбната, а клоните – чакрите и пътеките на Кундалини. В човешката душа има 144 000 нади (канали за жизнената енергия на Кундалини).

Буда седна под “Дървото Бо” и постигна просветление. “Бо, означава змия, като при Бо-А и Боо-Та” *1 Християнската църква открадна, изкриви и поквари всичко възможно от оригиналните религии. Смокиновото дърво, е било познато като “Дървото на Мъдростта” Ficus Religiosa.*2  Християнската Църква покварява тази поставяйки смокинови листа върху половите органи на Адам и Ева.

3. Сатана на Иврит означава “враг” и “противник”.

Всъщност думата “Сатана” е много по-древно от Ивритското определение. Моля последвайте този линк за повече информация.
Обърнете внимание на северозападния край на картата на Индия и името на града “Сатана”.

“Сатнам” и “Са Та На Ма” са свещени мантри, използвани при Кундалини (змийска) медитациите. Петте първични звука в Древен Санскрит, който е един от най-старите познати езици, са “Са-Та-На-Ма”. “Са” означава безкрайност, “Та” – живот, “На” – смърт, “Ма” – прераждане. Всички вариации на името “Сатана” в този древен език означават “истина”.

Всичко това е свързано с жизнената сила на Кундалини (змията) вътре в нас. “Многоцветното Палто на Яков” в Библията представлява аурата, а числото седем - чакрите. Интерпретациите на древните гримоари са в грешка за седемте планети. Предците ни са знаели много повече отколкото им се признава за астрономията.

Всеки, който е запознат с Китайската медицина и напреднали бойни изкуства е наясно със съществуването на “чи” (жизнената сила като при Кундалини) и как то е по-активно през определени дни и часове в различни енергийни пътеки на тялото. Таблицата, посветена на това се намира в секцията за медитации. За да избегнат гоненията на църквата, авторите на алхимичните текстове са закодирали трудовете си.

В древните религии, слънцето също е било обект на преклонение като дарител на чиста, първична енергия и източник на живот. Когато разполагаме с необходимите умения и познания, дори зареждането с енергия от Луната и звездите не може да се сравнява с резултатите, които могат да бъдат постигнати под Слънцето. Членовете на JoS са добре запознати с това. Слънчевата светлина е несравнима в способността си да лекува дупки в аурата и увеличава жизнената сила.

Името “Луцифер” също е било свързано с нашия Баща Сатана. Първоначално Луцифер е Римски Бог. Въпреки че първоначално името Луцифер е било използвано за Древноримски Бог, в последствие то също бива свързано с нашия Баща Сатана/Еа. Префикса “Луц” е свързан със светлината. Душата се нуждае от светлина. За предците ни, Утринната Звезда Венера е била източника на светлина, тъй като изгрева ѝ е предшествал този на слънцето. Венера също така управлява изключително важната сърдечна чакра.

Нашия Баща Сатана (аз предпочитам да го наричам директно “Сатана”) ми каза че няма нищо против хората да използват което и да е било от имената, с които е бил известен през вековете, дори и когато не са съвсем точни. Аз добавям думата “Баща”, когато се обръщам към него или искам да му благодаря за нещо. За мен “Сатана” винаги ще означава “противник”, като противник на Юдео/Християнската лъжа.

За да постигне целите си, Католическата църква е трябвало да замести древните религии с нещо различно и именно от тук идват всички истории в библията. Всички те са откраднати от историите на древните народи, които съществуват много преди появата на Юдео/Християнството.

Дева Мария/Богородица узурпира позицията на Астарот като “Кралица на Небесата”. Астарот е била най-почитана Богиня в света преди идването на Християнството. Измисленият Йехова “заимства” от Енлил/Белзебуб/Баал, който е бил най-популярния Бог в предхристиянския свят. И, разбира се, нашия обичан Създател Баща Сатана/ЕА “свършва” като Змията и Дявола.

Сексуалността, която е главния движещ фактор на жизнената сила веднага бива взета под прицел от Църквата. Оргазмът директно стимулира Кундалини змията в основата на гръбнака. Съзидателната енергия, необходима за създаването на човешки живот може да бъде използвана и да прекрои жизнената сила което спомага за развитието и напредъка на душата. Разбира се, налагането на абсолютна забрана върху сексуалните взаимоотношения е невъзможно, затова избират да обгърнат целия въпрос в страх чрез строги регулации. Според Християнските вярвания, и по-специално при старата Католическа Църква всички видове сексуално удоволствие са греховни и, в следствие на това, забранени от църквата. На половия акт се е гледало единствено като на начин за произвеждане на деца. Голотата се превръща в грях понеже води до похот. Мастурбацията е друг “смъртен грях”. Всичко, свързано с издигането на Кундалини е било сериозно атакувано от Църквата. Единствената цел на Християнската църква е премахването на познание и нищо повече.

Докато масите биват лишени от това познание и сила, неколцината отговорни за това си служат свободно с него, заробвайки невежия свят. Известно е, че йезуитските убийци от Католическата църква дори левитират, докато черпят от психическата сила от молитвите на своите нищо неподозиращи жертви.

¹Cloak of the Illuminati by William Henry, 2003
² Ibid.
Книгата съдържа много интересна информация, особено за тези, които могат да четат между редовете, въпреки че автора е заблуден и вярва в съществуването на фиктивния Назарянин.

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457