Разговор със Сатана


Имала съм много разговори с Нашия Баща Сатана и с Азазел, но съм записала едва няколко от тях. Сатана и неговите Демоните от най-висок орден избират да се явят само на малцина. Тези от нас, които работят директно с него и следват насоките му, са го виждали лично.

Нашият Баща Сатана е много спокоен и изпълнен с разбиране. Той дава на своите последователи чувство за вътрешен мир и спокойствие. Той не се вписва в нито един от стереотипните начини по които го описват. Той е уникален. Бързо стигнах до заключението, че всеки трябва да го опознае лично. Той няма нищо общо с нещата, които съм чела по негов адрес.

Сатана често набляга върху важността на ежедневните медитации за мощ. Веднъж ми сподели, че “нашата страна победи”. Много отдавна, Сатана е изгубил една битка, но не и самата война. Наскоро е спечелил и войната. Той е потресен от състоянието, в което се намира света.

Преди да продължа, искам да отбележа няколко неща, за да можете да разберете по-добре темата. Чела съм много материали, в които се споменава за преживяванията на косъм от смъртта. В една от книгите, които прочетох се говореше за военните употреби на паранормалното*. Автора е обучен медиум от Американската Армия и в книгата има глава посветена на смъртта и умирането.
Там, той споменава "Ада"; или поне това, което той си представя под "Ад". Разбира се, става дума за същите изтъркани истории на ужасите, които позволяват човечеството да бъде манипулирано и контролирано поради липса на информация.
Това което следва е отговора на Сатана:

Ето част от разговор който проведох с него:

Помислих си за Азазел и преди да осъзная седях до него на някакво място за отдих на открито. Небето наподобяваше това, което ние бихме нарекли облачно/сивкаво, наоколо се виждаха мраморни блокове (извънземни по произход, каквито тук на земята нямаме) и мраморна пейка, на която седнах до него. В далечината имаше тъмносива на цвят пирамида.

Преди да усетя какво става Нашият Баща Сатана седна от другата ми страна, така че аз се оказах в средата между двамата. Говорихме известно време. По-долу е поместена част от разговора ни. Думите в скобите [ ] са мои, тъй като не можах да си спомня неговите точни думи на няколко от местата в разговора.

Сатана: "Знаеш ли защо пирамидата има толкова много мощ?" "Защото е насочена към небето."

[Тогава реших да го попитам за "Ада", тъй като бях заинтригувана, но не и притеснена от  това, което бях чувала и чела по темата в книги]

Нашият Баща Сатана: "Съществуват [джобове] ‘вихри’ от много разрушителни, негативни енергии." "Омраза, гняв, страх, убийства, смърт и всяко друго [разрушително] нещо." "Те са като черни/червейни дупки." "Те акумулират негативни енергии като вакуум."

"Забелязваш ли разлика когато медитираш?"

Максин : "Да"

Нашият Баща Сатана: "Има различни равнини на съществуване.” “Когато медитираш, се извисяваш на по-горна равнина.” “Има различни нива и чрез медитация живееш на по-висока равнина от останалите.” “Хората който са на по-ниско ниво могат да бъдат оплетени в този вихър от негативна енергия." "Тези който са сами [атеисти/не вярващи] са податливи на всичко.” “Врагът* знае как да ги използва."

[Когато спомена за "врагът" видях Сиви Извънземни.]

[Лицето му придоби тъжен вид и той каза] "Знам, че свързват това с мен."

"Тук имаме място за покойните души." "Ти си го виждала."

[Това беше мястото което видях с бара и хората, които пушат].

"Ние пазим тези които дойдат при нас." "Някои са [заблудени] и ги прераждаме докато видят истината и са готови да дойдат тук." "Повечето хора [включително тези, които  са сами] биват преродени."

 


 

Азазел е отвратен от "деградацията на човешката душа."

Достъпа на енергия за хората е прекъснат при коренната чакра. [Това е символизирано от двата ангела, които пазят дървото на живота с огнените си мечове]. Това е аналогично на притискането на крайник, така че кръвта да не може да циркулира, оставяйки го да изсъхне и умре. Същият е и случаят с човешката душа, към която “Яве/Яхве” е прекъснал достъпа на Кундалини енергия. В резултат на това, душите ни са деградирали драстично. Издигането на Кундалини змията е много трудно и може да бъде опасно за средностатистическия човек, тъй като той е свикнал да живее с много ниско ниво на биоелетричество.

Азазел ми каза, че "преди 10 000 години", сме били "близо до съвършенството". Живели сме рамо до рамо с боговете. "Земята беше нападната."

 

*[Във връзка с погрешната представа за Ада] Седемте Сетива от Лин Бюканън
©2003
За да научите истината за "Ада", моля кликнете тук: Смъртта, Живота след Смъртта и Ада

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457