Християнската Молитва Изобличена
от Собствената им "Свещена Книга"


Християнската религия се върти около това да се молиш на "бог". Всеки религиозен християнин прави това всеки ден. Те буквално се молят за всичко. Някои дори се молят на бог да им помогне да си намерят ключовете на колата!

Но какво казва Библията по този въпрос, наистина ли си струва да се молим на бог за каквото и да било?

Ако сте християнин, със сигурност ще кажете "разбира се! Юдеите са ни учили да се молим!!!"

Това би било много интересен отговор, може би е противоречие във вашата свещена книга! Нека да видим какво казва вашият бог по този въпрос:


Исус Навин 10:13... Слънцето спря в средата на небето и се забави със залязването си около цял ден. (Между другото, никъде НЯМА исторически сведения, че слънцето е спряло за цял ден! Това също е едно от доказателствата, че Библията е просто една еврейска лъжа!)

Исус Навин 10:14 Такъв ден не е имало нито преди, нито след това – Господ да послуша така човешки глас; защото Господ воюваше за Израил.

Значи никога няма да има ден, в който Бог ще слуша човешко същество, с изключение на тази измислена история, за която няма исторически сведения извън тази юдейска книга? Ой, вей, християни... Тогава за какво се молиш, ако знаеш, че твоят бог няма да слуша човешките същества? Не сте ли чели Библията си?

Истинската цел на християнските ритуални молитви е много по-тъмна, отколкото някой би си помислил. Те пренебрегват този вид противоречия и просто продължават да следват болните си доктрини, просто не им пука. Както при голяма част от еврейските занимания, подсъзнанието се използва, за да се осъществи необходимата подсъзнателна връзка за установяване на енергийна връзка. Човек трябва да има знания за магьосничеството и силите на ума, за да разбере това. Ето защо Библията предупреждава и работи, за да отблъсне езичниците от всичко наистина духовно... "Не позволявай на вещица да живее" и други глупости за "изгаряне в огнено езеро" и т.н.

Християнската молитва е смекчена версия на изричането на заявления (програмиране на енергия) и насочване на енергията за конкретна цел. Това са две от трите най-важни стъпки на магьосничеството, едно Сатанинско магическо занимание или Сатанинска молитва са много по-ефективни от християнската покварена версия, която подхожда на плановете на врага. Точно както "бронята на Бог" е недуховна и безполезна аналогия на собствената ви защитна аура, която се основава на окултни практики.

Християнската Меса и Връзката ѝ с Еврейското Ритуално Убийство:

Кликнете тук, за да прочетете повече за скритото окултно значение на християнската меса/служба


- Serbon


ОБРАТНО КЪМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.