Храмът на Соломон


Много хора смятат, че Съвременното Масонство идва от Сатана. Това не е вярно. Макар да започва като Езически/Не-Еврейски орден, масонството бива инфилтрирано и превзето от Евреите.

Ето откъс от книгата "Господство и Потайност" на Джим Марс:
"Майер Амшел Бауер, германски евреин, роден във Франкфурт на 23 февруари 1744 г поставя началото на потайната банкова династия..." "Младият Майер учи за равин. Обучението му се фокусира върху Хаскала - съчетание от религия, Еврейски закон и разсъждения." "Смъртта на родителите му принуждава Майер да напусне равинското училище и да стане чирак в банкова къща.

Бързо усвоява професията и става финансов агент на Уилям IX, виден масон и кралски администратор на областта Хесен-Касел. Той се присламчва към Уилям, който е само една година по-голям от него, използвайки интересите му към масонството и античността. Майер издирва древни монети и ги продава на своя благодетел на значително по-ниски цени. Като се има предвид равинското му образование, съчетано със сериозните му търсения на антики, той със сигурност е развил дълбоко разбиране за древните мистерии, особено тези на еврейската Кабала. През същия този период метафизиката на Кабала започва да се слива с традициите на масонството."

Евреите проникват във всеки източник на не-еврейска власт, до който успеят да се докопат, стремейки се да придобият пълен контрол или го покварят и унищожат отвътре.

Съвременното масонство днес е насочено към възстановяването на "Храма на Соломон". Всеки, който знае за библейския строеж на тази сграда, е наясно с факта, че нашите Демони, в частност Асмодей, са били жестоко малтретирани и принудени да я построят против волята си от евреина "Соломон", известен още като "Шломо". Както е цитирано в "Легенди за Евреите" на Луис Гинзберг, Асмодей е бил "във вериги". Както повечето от нас вече знаят, Гоетическите (Готическите) Демони (Боговете на Не-Евреите) са били оковани и унижавани в продължение на векове. Асмодей ми обясни много неща и отговори на повечето ми въпроси. Юдейският "Храм на Соломон" е алегория и основна тема на Юдео/Християнската Библия. Цялата библия представлява подсилен с окултна сила и магии инструмент, който работи на подсъзнателно ниво използвайки насочената психическа сила на масите.

Става дума за следното:
Соломон е имал невъобразимо голямо богатство. "Храмът на Соломон" символизира еврейския народ (Израел) като цяло.

"Соломон" също имал няколкостотин съпруги и излишък от всичко останало.

А ето какво се случва с Не-Евреите

Езичниците, които не са били "ИЗТРЕБЕНИ" от "ИЗРАИЛТЯНИТЕ", са превърнати в РОБИ. РАЗБИРАТЕ ЛИ??????

След като Езическите Богове биват поробени от Евреите и подложени на жестоки малтретирания, следват масови убийства и поробването на останалите Езически народи. Асмодей ми обясни, че "Храмът на Соломон" е "империята на Евреите."

Назарянина е друга алегория, в която обединява 12-те апостола представляващи 12-те племена на Израел. Цялата проклета Библия не е нищо повече от мощен подсъзнателен инструмент използващ алегории. Евреите използват това за да създадат своя собствена измислена история (изопачена версия на откраднати Езически легенди). Узурпират цялото знание от Езичниците, тъй като то е ключа към всичко (Соломон иска "мъдрост от Еврейския "Бог"), а тези, които разполагат с окултни познания биват подлагани на масови кланета и измъчвания до смърт като "вещици". Останалите Не-Евреи биват поробени от Евреите, които държат цялата власт и богатство. Горепосочените библейски пасажи говорят сами за себе си.

Смята се, че Назарянина е пряк потомък на "Соломон". Тематиката на Християнска програма е изградена около въпроса с дълга и дължимото. "Адам и Ева" "съгрешиха", така че човечеството трябва да плати. Това е само един от многобройните примери. Всеки трябва да се чувства виновен и да си плаща. Идеята с дълга и дължимото се просмуква дълбоко в подсъзнанието. Всеки трябва да се чувства виновен и да се извинява непрекъснато. Този подсъзнателен боклук е набиван в главите на неевреите от самото началото.

"Силата на обединената мисъл на определен брой хора, винаги е много по-голяма от сбора на отделните им мисли: това е лесно забележимо ако погледнем крайния резултат от работата им"
- Астралното Тяло и Други Явления от Подполковник Артур Е. Пауъл © 1927

е Кабалистичният квадрат на Слънцето. 666 е най-важната слънчева чакра. Истинското значение на "Храмът на Соломон" е ХРАМЪТ НА СЛЪНЦЕТО. "Сол" "Ом" и "Он" са все думи за Слънцето. "Сол" е Латинската дума за Слънцето и е близка до Английската дума "Soul"(душа). "Ом" е името дадено от Индусите на Духовното Слънце, а "Он" е Египетската дума за Слънце. Евреите открадват символизма от Храма на Соломон и го превръщат в измислен персонаж, подобно на изфабрикуваните персонажи в Юдео/Християнската Библия. За повече информация:
Древни Езически Религиозни Текстове:
Заменени с Безсмислена Равинска Измама и Еврейски Словесен Бълвоч
Истинското значение на израза "Храма на Слънцето" е духовно. Това представлява усъвършенстваната душа, където лъчите от слънчевата (666) чакра (която се намира в центъра на душата и е отговорна за циркулацията на духовната енергия) излъчват 8 отделни лъча. Сияещата душа е символизирана от Слънцето. 8 е числото на Астарот. Това е също "Новият Йерусалим". Името "Йерусалим" също е откраднато и покварено – превърнато в град в Израел. "Йерусалим" Е ИДЕЯ!