Стандартен Ритуал към Сатана


Ритуалът по-долу е предназначен за нови хора, които нямат опит. Тези стъпки целят да запознаят човек с процедурата за официалния напреднал ритуал. Тези ритуали са предназначени за хората, които предпочитат да използват церемония, като също могат да бъдат адаптирани за ковени и групи. След като напреднете, церемониалните ритуали не са необходими за постигането на духовните ви цели. Всичко, което трябва да направите, е да съсредоточите ума си, да изречете необходимите вибрации [думи на мощ] и т.н., без да се налага да използвате инструменти. Моля, прочетете цялата страница, тъй като в долната част има обяснения. Сатана/Луцифер представлява обикновените хора. За разлика от християнските църкви и всичките им огромни богатства, разточителства и церемониални шоута, Сатана не очаква хората му да разполагат със скъпи ритуални предмети. Ако всичко, с което разполагате, са само ума и волята ви, Сатана няма да се засегне. Той разбира. Сатана, който е нашият Истински Бог-Създател, ни е дал всичко, от което се нуждаем, в самите нас. Сатана представлява и защитава самоефикасността и духовното израстване, които ни позволяват да контролираме собствения си живот и съдба, без да се налага да се прекланяме пред или да разчитаме на нещо външно. Сатана ни дава знанието, от което се нуждаем, за да получим достъп до вътрешната си сила.


РИТУАЛЪТ

Позвънете с камбанката, като я въртите обратно на часовниковата стрелка; инвокирайте Четирите Короновани Принца на Ада. Можете да направите това с помощта на aтаме [ако разполагате с такъв] ИЛИ просто посочвайки с показалеца на лявата си ръка, визуализирайки поток от електрическо-синя светлина, който се влива през върха на показалеца ви и изпълва цялото ви същество. С всяко завъртане синята светлината става все по-силна и по-силна, като изпълва и зарежда цялото ви същество. Започнете със Сатана/Луцифер, обърнати на изток, а след това се обърнете на север за Белзебуб, на запад за Астарот и на юг за Азазел, като продължавате да се зареждате със синя енергия при всяко обръщане:

След това изречете призива към Сатана:

ПРИЗИВ КЪМ САТАНА:
В Името на Нашия Бог Сатана, Възвишеният Луцифер.
В името на Сатана, Владетелят на Земята, Истински Бог, Всемогъщ и Неизразимо Велик, Който е създал човека, да отразява Твоят собствен образ и подобие, каня Силите на Mрака да ме дарят с адската си сила. Отворете Портите на Ада и излезте да ме поздравите като ваш Брат/Сестра и приятел.

Избави ме, О, Могъщи Сатана, от всички досегашни грешки и заблуди, изпълни ме с истина, мъдрост и разбиране, дръж ме силен във вярата и службата ми, за да мога да се уповавам винаги в Теб и да се Хвали, Почита и Слави името Ти за вечни времена.

Отпийте от Чашата

Това е апогеят на вашия ритуал - моментът, в който четете молитвата си към Сатана. Когато приключите, запалете хартията в пламъка на свещта и я поставете в сребърната купа, за да изгори. Сега е времето за медитация и фокус.

След медитацията е моментът, в който трябва да говорите със Сатана насаме. След това могат да се изрекат още молитви* [вж. бележката за Сатанинските молитви в края на тази страница]. През това време можете да се молите на енохийски език - с избраните от вас Енохийски Ключове или със свои собствени молитви.

Всички ние се различаваме по начина, по който правим ритуалите си. Когато започвах, Демоните ме инструктираха да коленича (един мой близък приятел имаше същото преживяване); може да коленичите от уважение, но това е между вас и Сатана.

В края на ритуала завършете със СЛАВА НА САТАНА!!

Завъртете се по посока на часовниковата стрелка и звъннете с камбанката.

*Поради финансовият и политически контрол на християнската църква, местата, където могат да се закупят черни свещи, стават все по-малко. За тези от вас, които не могат да намерят черни свещи, има алтернатива. Цветът на Луцифер е синьото - електрическото синьо. Демоните също се появяват със синя аура. Тези от нас, които са виждали Ада, са единодушни, че той е обгърнат в синя аура. ИЗПОЛЗВАЙТЕ СИНЬО.

За черни магии използвайте червено (гняв) или морскосиньо (синьо или черно). Тъмнокафявото също работи добре. Това е просто поредния опит на християните да ни попречат да практикуваме религията си, насочен най-вече към тийнейджърите и младите хора. Сатана разбира това и няма против използването на алтернативни варианти.

За децата и тийнейджърите, които не могат да се снабдят с ритуални предмети, както и за тези, които са финансово затруднени, ритуалът може да се извърши във Вашият личен Астрален Храм.

"Молитвата" в Сатанизма се различава коренно от това, което хората разбират, когато чуят тази дума (благодарение на вражеските програми).
Сатанинската "Молитва" е:
1. Телепатична комуникация между нас и Сатана и/или неговите Демони.
2. Друг аспект на Сатанинската Молитва е вибрирането на мантра, дума/думи на мощ, Енохийски или Руните. Вибрацията е от съществено значение при работата със заклинания и други подобни за усилване на душите ни и за духовното ни развитие.

Камбанката, използвана в Сатанинския ритуал, е символ на вибрацията, обяснена по-горе. Когато вибрираме многократно думи на мощ, мантри, руни и т.н., докато фокусираме и насочваме енергиите, се получава домино ефект в астрала и желанията ни се проявяват в материалния свят. Това е символиката на камбанката в Сатанинския Ритуал.


Обратно към Сатанински Ритуали