За Деца и Тийнейджъри


Интересът, който проявявате към Сатана, е много позитивен и силен знак, че търсите истината. Важно е да подходите към Сатанизма без предубеждения и предразсъдъци. Това, което повечето от вас знаят за него, идва от външни източници, неговите врагове и хора, които го мразят безпричинно, понеже така са научени. Други го мразят, понеже той представлява огромна заплаха за тяхната лична власт, богатство и контрол, които са придобити в следствие на лъжи.

Много лъжи са изговорени по адрес на Сатана и неговите Демони. Лъжи, насилствено натрапвани върху човечеството. Страх, лъжи и принуди, са използвани като оръжия в продължение на стотици години. Сатана и неговите Демони НЕ СА ЗЛИ!! Те са тези, които дават знания на човечеството за да бъдем свободни. Сатана е нашият Истински Бог-Създател; той иска да бъдем духовно свободни. Християнският бог е фалшив. Всичко, за което те обвиняват Дявола, всъщност е дело на техният бог. Именно Християнският бог е този, който убива, лъже и извършва злините, приписвани на Сатана. Сатана никога не е убил или излъгал никого. Сатана ви приема такива, каквито сте и не мрази човешката природа. Той е владетелят на така наречения "окулт" – нещо, което е напълно духовно. Сатана ни дава знание и не се страхува от човечеството, нито от духовния му напредък. Християнството не е религия; то е програма, целяща да попречи на хората да опознаят и използват пълните способности на своите умове и души, познати като "магьосничество". Тези, които мразят човечеството и искат да ни заробят, презират Сатана и го мразят без основателни причини. Същите тези индивиди се стремят да запазят духовното знание и власт в собствените си ръце.

Сатанизмът НЕ е игра. В Сатанизмът няма място за позьори. Сатанизмът не се занимава с човешки или животински жертвоприношения, пиене на кръв, сцени от филми на ужасите, хелоуински чудовища, нараняването на невинни и т.н. глупости. Целта на Истинският Сатанизъм е достигането на божествеността и придобиването на божествени сили. Сатана е освободителят на човечеството. Животните са свещени в Сатанизма и трябва да се отнасяме с уважение и грижи към тях. Редица животни са свещени за Боговете, от които змиите за Сатана, котките и совите за Лилит, кучетата за Анубис и много други.

Единственият начин да открием действителната истината, е да я достигнем сами. Това е невъзможно без да разберем и двете страни. Истината е достъпна единствено за тези, които могат да мислят самостоятелно, без да прибягват до догадки. Способността да мислим самостоятелно идва в резултат на вслушването във вътрешните ни глас и усещания. Хората, които мислят самостоятелно, не се подвеждат по чуждите мнения. Тези, които искат да заробят и властват над всички, разчитат на склонността на повечето хора да слушат и вярват на всичко, което им се казва, без да мислят сами за себе си.

Не се чувствайте притиснати, ако решите да се присъедините към нас и Сатана. Не е нужно да посветите душата си за да станете Сатанисти. Изборът е изцяло ваш и не бива да правите това, освен ако не сте напълно готови. За разлика от Християнския бог, Сатана не се налага на никого и всичките му последователи са с него по собствена воля. Изключително важно е винаги да се отнасяте към Сатана и неговите Демони с уважение. НИКОГА НЕ ПРИЗОВАВАЙТЕ ДЕМОНИ НА ШЕГА. ПРИЗОВАВАНЕТО НА ДЕМОН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНО. Ако имате неприятности или големи проблеми, Сатана и неговите Демони ще ви помогнат. Демоните ни показват как да разрешим проблемите си, използвайки собствените си духовни и умствени сили, с помощта на медитациите за мощ.

Сатана се различава коренно от фалшивия Християнски Бог и неговия Назарянин (Исус Христос). Сатана винаги помага на последователите си, когато имат проблеми или се нуждаят от него. С насилието, което властва в днешния свят и училищата, неговата помощ е от ключово значение. Назарянина има навика да обръща гръб на последователите си, тъй като е измислен персонаж, който човекомразещите същества използват като параван за действията си. Това се дължи на факта, че той е нищо повече от егрегор (мисловна форма). Легендите, за ужасните начини, по които умират неговите ученици, имат за цел да създадат робски манталитет в последователите му. За един роб е изключително важно да може да приема унижения и злоупотреби, без да задава въпроси и надига глава. Колкото по-невеж и склонен да изпълнява без съмнения и протести е един човек, толкова по-добър роб е той. Това поведение е изключително присъщо на тези, които нямат достатъчно познания.

Сатана ни показва, че сме важни. Често се случва да нямаме възможността да се защитим. Винаги ще се намери някой, които е по-голям и разполага с повече влияние, както и възрастни, които са дребнави и несправедливи. Сатана изпраща Демоните да ни закрилят и помагат с големите проблеми, с които не можем да се справим сами. Сатана ни показва потенциала, който можем да достигнем използвайки съзнанието си. Това е потенциал, до който другите хора нямат достъп. Сатана ни дава необходимите знания, за да постигаме целите в живота си - богатство, любов, добра работа, или каквото си пожелаем. Тези, които си го заслужават, ще бъдат наказани.

Животът може да бъде труден, но когато Сатана е част от него, нещата са много по-добри и позитивни. За да научите повече, разгледайте целия уебсайт. Има такива, които, въпреки че се наричат "Сатанисти", в действителност не са. Те не вярват, че Сатана съществува. Сатана е напълно истински и реален. Тези, които разполагат с власт, не искат хората да вярват в Сатана, защото той дава власт на обикновения човек, а това е голяма заплаха за установения световен ред. Когато опознаете Сатана ще се убедите, че е напълно реален.

Непълнолетните не са наистина свободни и нямат същите права като възрастните. Тези, които се грижат за вас – родители, близки или закрилници – има власт над вас.

Християните полагат изключително големи усилия да втълпят вярата си у децата и тийнейджърите. Правят това, защото знаят, че сте млади и нямате достатъчно знания и житейски опит. Те не искат да ви позволят да научите истината за религиите. Искат да контролират съзнанието ви и да ви попречат да мислите самостоятелно. Много родители нараняват и малтретират децата си, в съответствие с религиозните им вярвания. Ако живеете в Християнски дом и решите да се занимавате с неща, които Християните мразят, трябва бъдете изключително внимателни.

Ако искате да научите повече за Сатана и Демоните му, първото нещо, което трябва да направите, е да прочетете информацията на този уебсайт. Ако живеете с Християни, е добре да избягвате всякакви книги, предмети и занимания, които могат да ви донесат неприятности, когато бъдат открити. Това се отнася и за дигиталните занимания – научете се как чистите историята на браузъра и никога не пропускайте да го направите. Има софтуер, който родителите (и най-вече училищата), могат да използват за да следят Интернет страниците, които посещавате, както и всички пароли, които сте използвали. Разбира се, те няма да ви кажат за това предварително. Ако сте напълно сигурни, че не ви следят отблизо, все пак не забравяйте да изчистите Интернет историята си и кеша на браузъра. Уверете се, че сте изчистили всичко, преди да станете от компютъра. Нямате представа колко остра може да бъде реакцията на един Християнин (дори и родителите ви) в досег с нещо, което е научен да мрази от малък на подсъзнателно ниво.

Не бързайте за никъде. Сатана не са натрапва на никого. Има много лъжи и истории, които целят да наплашат хората. Не им вярвайте. Ваше право е да намерите истината сами за себе си. Също така, прочетете за Инквизицията, за да научите за това, колко много хора са намерили смъртта си в ръцете на Християнството. Това е истински, исторически факт, който Християните се опитват да покрият. Само с натрупването на достатъчно знания, можете да направите правилния избор. Не бързате за никъде - имате цялото време на света да откриете истината. Изборите, които правите сега, ще се отразят на остатъка от живота ви. Научете всичко възможно за дадено нещо, преди да си вадите изводи. Не позволявайте на другите хора да ви притискат и да ви се налагат. Никога не правете нещо "защото всички го правят". Последователите на Сатана не са роби. Пожелаваме ви щастие, благополучие и успех в търсенето на истината и се надяваме, че ще решите да се присъедините към нас.

В САТАНИЗМА НЯМА ПОСРЕДНИЦИ [МНОГО ВАЖНО!]

Справяне с Християни

Съвети за Тийнейджъри

Е-ГРУПА ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ

ФОРУМ ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ

Тази група е за деца и тийнейджъри между 13 и 19 години, които искат да се учат в спокойна, позитивна и приятелска атмосфера. Върховните Жреци и Жрици са готови да отговорят на всички истински легитимни въпроси и да предоставят подходящите материали. За да посетите форума, последвайте линковете по-горе.© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.