Относно Демоните


**[От края на 2002 г. до пролетта на 2003 г.] Аз, заедно с трима Висши Жреци и една Висша Жрица извършихме енергийна работа за Демоните. Те НЕ СА чудовища. Много от тях са известни и популярни ЕГИПЕТСКИ БОГОВЕ. В продължение на векове те са били духовно малтретирани, чрез имената, дадени им от враговете, магически кръгове и безброй хули и обиди. Това е причината хората да ги мислят за чудовища. Всички Демони са богове, предшестващи християнството; ИСТИНСКИТЕ ЕЗИЧЕСКИ БОГОВЕ.
- Висша Жрица Максин Дитрих, Май, 2003 г.

ДЕМОНИТЕ НЕ СА ЗЛИ! В следствие на извращението на доброто и злото от страна на масовите религии и обществото като цяло много хора са объркани.

Този откъс от цитата от Католическата енциклопедия е много показателен:
По същия начин гърците и римляните може би са почитали своите божества, силно вярвайки, че те са добри. Но християнските Писания заявяват, че всички Богове на езичниците са Демони.
Католическа енциклопедия: Дяволопоклоничество
https://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm
ДЕМОНИТЕ СА БОГОВЕТЕ НА ЕЗИЧНИЦИТЕ!!!!

Няма причина човек да се страхува от Демоните на Сатана. Когато се отнасяме с уважение и подхождаме с честни намерения към тях, ще установим колко прекрасни са те.
Тяхната върховна цел е да учат човечеството. Що се отнася до отмъщението и наказанието на враговете, справедливостта е от съществено значение. Обръщането на другата буза създава истинско беззаконие, хаос и окончателно разпадане на цивилизованото общество. Отмъщението и справедливостта са необходими, тъй като без намеса; нарушителите само продължават да злоупотребяват с поведението си и безпрепятствено малтретират другите.

Когато се сприятелим с Демоните, те ни пазят гърба и често отмъщават на онези, които ни мислят злото. Виждала съм как моите врагове и враговете на моите близки биват наказани, преди дори да се наложи да помоля за помощ.

Много от Демоните ни учат на етиката. Това допълнително подкрепя факта, че Демоните не са зли. Отговорността при отговорните. Честта и истината са МНОГО важни за Сатана. Сатана гледа с омраза на страхливците, които са твърде слаби, за да поемат отговорност за действията си. Сатана е на страната на силните и справедливите.

Демоните са Нефилимите, [първоначалните Богове] - древните извънземни, дошли на Земята да добиват злато преди хиляди години. Те са много напреднали, както в интелектуално, така и във физическо и духовно отношение. Много от тях взели човешки съпруги/съпрузи и били прокълнати за това от други Богове, които се противопоставяли на всичко, което би образовало или издигнало човешките същества над нивото на животните. Човешките същества са били предназначени за роби и когато проектът за добив на злато приключил, те трябвало да бъдат унищожени. Сприятелявайки се с хората, Демоните са искали да станем като тях – Богове, точно както е целял Нашия Баща Сатана, давайки ни божествено знание и сила. За това, те били прокълнати и наказани.

Демоните са много приятелски настроени към хората. Имала съм привилегията да се уча и работя с тях. Установих истински приятелства с няколко Демона, които ми помогнаха по редица начини. Моите Демони-учители ме научиха на много. Благодарение на систематичното унищожаване на древни библиотеки и центрове за обучение от страна на християните, огромна част от знанията са били изгубени завинаги. Понякога Демоните могат да бъдат строги, насърчавайки ни да се усъвършенстваме, но това е за наше добро. Сатана заявява в Ал Джилва: "Аз водя към правия път без нуждата от книга".

Широкоразпространените гримоари и окултни книги са основния източник на проблеми. Гримоарите са написани от еврейски равини и християни. Демоните НЕ са "празни обвивки", както твърдят вражеските кабалисти; те не са "клипот" (еврейска дума, означаваща именно това, която използват в този контекст). Демоните, с които съм работила, имат много мощна, положителна енергия и са си напълно живи. Откакто извършихме енергийна работа за тях, мощта им нарасна драстично. Вече много от тях имат ярки аури.

Що се отнася до вампиризма и "клипота", християнският "Бог" е пример и за двете, като повечето християни са духовно изцедени. За пример, просто погледнете католическия папа [Йоан Павел II] - той е празната обвивка. Доктрините на вражеските програми, пропагандиращи аскетизъм, себеотрицание и други вредни за човека противни на живота практики, са представителни за "клипота". Ученията, отнасящи се до "клипота", са още един начин, по който врагът очерня и хули нашите Богове.

Съществува по-нисък ранг Демони. Те имат огненочервени очи и кожени криле. Ролята им е на защитници, които гонят вражески духове и асистират на по-висшите Демони. Те са членове на друга извънземна раса, която помага на останалите Богове.

Когато призоваваме Демони, те понякога се проявяват чрез астрална проекция. Обикновено те общуват с нас телепатично.

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.