Ниски Ордени на Демони


Много от нас са виждали и дори са взаимодействали с Демони от по-нисък ранг. Това са Демоните със светещи червени очи, кожени криле, а някои от тях дори имат козина. Отблизо много от тези Демони имат най-красивите очи, като светещи рубини, с дълбок и богат цвят. Те са извънземни същества, произхождащи от различни планети, но много от тях живеят със Сатана и Нордическите Богове. Някои от малките "Демони-Вестоносци" са души, създадени от нашите Богове.


Пазузу
Демоните от по-нисък ранг са защитници, като шумерския Демон Пазузу, който е защитник на децата, а също и на жените по време на раждане. Пазузу получава лоша репутация благодарение на филма "Екзорсистът" от 1973 г., написан от католика Уилям Питър Блати. Това е християнското отмъщение срещу филма "Бебето на Розмари" от 1968 г., който представя Сатана в сравнително положителна светлина. "Екзорсистът" подплаши много хора далеч от Сатана и популяризира вярата в Демоничното "обладаване". ОТНОВО страхът се използва като мощен инструмент, който държи хората невежи и подпомага заробването им. За разлика от християнския "Бог" и подобните му, Сатана и неговите Демони не използват принуда, нито пък се натрапват на някого.

Сатана уважава свободната воля и хората идват при него доброволно, а не чрез страх или по принуда. Някои от нас са инвокирали Демони и сме им позволявали да говорят чрез нас; никой никога не е пострадал от това. Ангелските същества, от друга страна, прибягават точно към това [обладаване и принуда], което разбира се бива преписвано на Сатана. Точно както заклетите Християни не могат да спрат да тормозят невярващите, дори ако се стигне до убийство, само и само да ги накарат да приемат "Исус"; ангелите и сродните им духове не са по-различни.


Бес
Бес е друг пример за Демон от по-нисък ранг. Демоните от тази раса са тези с красивите очи, подобни на рубини. Тези Демони са защитници и пазители, покровители на музиката, танците, лечението. В Древен Египет джуджетата [именно тези Демони от по-нисък ранг] са били почитани и много уважавани. Тези Демони са ниски, като ръста им не надвишава метър (60-90см).

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.