Изобличаване на Християнството

Християнството е покварна лъжа. Християните, които са напълно отдадени и потопени на тази лъжа, правят всичко възможно да емулират образа, създаден от нея.
В резултат на това, повечето от тях изглеждат сякаш носят изкуствена усмихваща се маска.

Християните непрестанно повтарят “Дяволът мами”, “Дяволът мами...”. Това, което им убягва, обаче, е че всичко, за което винят Дявола, всъщност е работа на техния Бог, познат като Яве/Яхве/Йехова.
Това, че обвиняват “Дявола” за делата на собствения си Бог, се доказва допълнително от Библейските писания:
"Убиец и Лъжец от самото Начало"
"Мрази Хората"
"Той Мами Всички Нации"

Проблемът в случая е, че прекалено малко от тези хора РЕАЛНО са прочели Библията. Повечето хора просто вярват на това, което са чули, относно Християнството и Библията. Малцина са прочелите я и осъзнали, а дори още по-малко са тези, които се замислят защо Библията използва такава номерация. Всичко, намиращо се в Библията е откраднато и покварено, а духовното знание е премахнато.

Заявено е, че "Накрая, когато истината излезе наяве, мнозина ще искат да се присъединят в последния момент, но вече ще бъде твърде късно за тях..."

Тъй като мозъците на повечето хора биват систематично програмирани и промивани, те вярват на сляпо, правят каквото им се каже и не задават въпроси. За да разберете каква измама е Християнството са необходими години обстойни проучвания, в комбинация с личен опит в окултните изкуства. Това е отвъд възможностите на средностатистическия човек. Всички лъжи и измами са обединени от един елемент – ВЯРАТА НА ЖЕРТВАТА. Християнството е лъжа с умопомрачителни пропорции. Информацията, поместена на този уебсайт е просто върха на айсберга. Скоро очаквайте още статии.

Относно Силата на Масовото Съзнание:
"Силата на обединената мисъл на определен брой хора, винаги е много по-голяма от сбора на отделните им мисли: това е лесно забележимо ако погледнем крайния резултат от работата им"
- Астралното Тяло и Други Явления от Подполковник Артур Е. Пауъл © 1927

Старият Завет

Новият Завет и
Християнската Религия


Връзката Между "Исус" и Еврейския Месия

Връзката Между Тората и Жертвоприношенията

Мисловната Форма Исус

Йехова: "Убиец и Лъжец от Самото Начало"

Истината за "Исус Христос"

YHVH: Истината за "Яхве" "Йехова"
Сваляне на Маската на Християнството


Йехова и ЧОВЕШКОТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ

Християнската Служба: Симулация на Човешко Жертвоприношение

Свещената Библия: Книга за Еврейско Магьосничество: Разкриване на Трагедията от 11/9 [Истината се Крие в Числата]

ДОКАЗАТЕЛСТВО: Библията е Инструмент за Еврейско Магьосничество

Евреите Заемат Позицията на Бог

Библията и Програмиране за Контрол над Ума

Християнство, Комунизъм, Евреите и Библията

Християнските Корени на Комунизма

РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА КОМУНИЗМА: ИСТИНСКАTA ЦЕЛ НА ХРИСТИЯНСТВОТО

Истината за Библията

Сваляне на Маската на "Обладаването"

Истината за Илюминатите

Истината за "Новия Световен Ред"

Признанията на Един Евреин

Еврейският Произход на Християнството

Разкрития Относно Християнската "БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ" :
Милиарди освободени от данъци долари се разпределят за развитието на Kомунизма


Новият Световен Ред и Християнските Църкви

Убийци, Крадци и Лъжци:
Християнството Няма Нищо Свое


Откраднатата Година

Защо Християнството Атакува и Потиска Човешката Сексуалност

Инквизицията:
История за Християнските Мъчители, Масови Убийци и Унищожители на Човешки Животи


Разкриване на Истинската Цел на Християнството

Библията: Еврейска Конспирация и Измама срещу Не-Евреите

Подсъзнателното Послание на Юдео/Християнската Библия: Еврейско Надмощие над Не-Евреите

Разкриване на Духовната Поквара: Духовна Алхимия и Библията – Доказателство, че Сатана е нашият Бог Създател

Вездесъщият Назарянин

Исус: Най-Големият Грешник от Всички
Многобройни Библейски цитати от Светите Писания ДОКАЗВАТ, че Исус е крал, лъгал и проповядвал УБИЙСТВА!


Общността на "Исус", позната като Йезуитите, е нищо повече от група организирани престъпници и убийци

Десетте Заповеди:
Библейско доказателство за това, как Йехова убива, краде и проявява алчност непрекъснато ["Убиец и Лъжец от самото Начало"]


Ангели: Грозната Истина За Вражеските Извънземни Същества

Как Свидетелите на Йехова Публично Прогнозират Краят на Света в Продължение на Повече от 100 Години

Копие на Католическо Ръководство за Изповеди:
Това разкрива омразата, която християнският "Бог" изпитва към човешката природа


Разобличаване на Християнството в аудио MP3 формат (английски език)

Безплатно PDF Копие на целия уебсайт. Помогнете за Разпространението на Истината -  Изтеглете, Споделете, Принтирайте и/или Разпространявайте

Тези статии предоставят доказателство, че всичко в Християнската религия и в Библията е било ОТКРАДНАТО от предходни религии от цял свят (Индуизъм, Шинтоизъм, Будизъм и дори Сикхизъм, както и редица други от Далечния Изток). Християнството е инструмент, който отстранява духовното/окултното знание от хората, за бъдат манипулирани, поробени и контролирани. Малцина си правят труда да проверят фактите. Християнството няма нищо свое.

За да достигнете до истинското значение на Библията, трябва да разполагате със задълбочени познания в окултното. Масовото съзнание е изключително силно. Когато човек учи достатъчно дълго и придобие задълбочени познания в окултното, се убеждава с очите си, че истината е крайно шокираща. Цялата Юдео/Християнска Библия е катализатор на измама и лъжи с катастрофални пропорции, имащ за цел да събира психическата енергия на вярващите.

Когато Християнството и неговите поддръжници взимат контрол над държава или регион, те премахват древните духовни текстове и записи, а разполагащите с духовно познание биват изтребени Инквизицията. Благодарение на това, те придобиват пълен монопол над духовната сила и създават порочен кръг на манипулация и контрол над беззащитното население. Библията действа на подсъзнателно ниво и е един от най-силните инструменти, използвани за поробването на човечеството. Повечето хора остават слепи за това, тъй като не разполагат с необходимите познания, относно силата на мисълта и психическата енергия. Хората, които са на власт, постоянно работят за да подсилят вярването, че окултното, силите на ума и душата са глупости и измислици. Ватикана е един от главните отговорници за масовите избивания на духовно-просветените. Тази организация прави всичко възможно човечеството никога да не получи достъп до истинско духовно познание.

Унищожаването на древната история е позволило създаването и написването на алтернативна "история", която е откъснала човечеството от истинския му произход. Това е толкова важно, защото този, който контролира миналото, контролира бъдещето.

Цялата Библия представлява изключително мощен инструмент, работещ на подсъзнателно ниво. Тя е изпълнена с окултни числа, съобщения, алегории и материали, откраднати и покварени от древните религии. Тази книга е пропита с психическа енергия и мощ, които едновременно насаждат страх и увеличават "правдоподобността" ѝ. Когато човек прозре истината, *магията* на лъжата губи силата си.
Основополагащата цел на Юдео/Християнската Библия е установяването на измислената история на Евреите в масовото съзнание. Тъй като мислите са енергия, това, в което масовото създание вярва, получава необходимите мощ и енергия, за да се прояви в реалността.

Ватиканската библиотека разполага с хиляди древни езотерични текстове от цял свят, откраднати и складирани във вакумно-запечатани трезори, далеч от общественото полезрение. Католическата Църква е коренът на Християнската религия и се контролира от тайно общество, което злоупотребява с окултната сила, поробвайки масите. Крайната цел, към която те работят безмилостно и безскрупулно, е тоталното поробване на човечеството.

Всичко това пряко засяга всеки един от нас. Поради отричането на това знание, човечеството е страдало ненужно. В продължение на векове, хората са били принудени да плащат милиарди долари за собственото си проклятие. Милиарди, които биват използвани за да подхранват и поддържат лъжата жива. За успеха на тази зла измама е необходим един единствен елемент – ЛИПСА НА ЗНАНИЯ!

Историята на човечеството се простира с десетки хиляди години назад във времето. Противно на това, което е втълпено на повечето хора, Юдаизмът, Християнството и Ислямът са сравнително нови религии. Те работят неуморно за да държат духовното/окултното знание далеч от човечеството.

Така наречените "религии" са изградени върху убийства, мъчения и лъжи. Единственият начин по който лъжи от такава величина оцеляват е чрез създаването на нови и нови лъжи и унищожението на хората които знаят истината. Християнството не е нищо повече от една програма, в която няма нищо религиозно или духовно. Милиони хора страдат от депресия, безнадеждност и се лутат без посока из живота. Душата се нуждае от светлина, но малцина знаят за това. Още по малко са тези, които активно практикуват медитации за мощ – единственото нещо, което буквално може да "спаси" техните души. Поради липса на познания и невежество в областта на окултизма, човечеството попада под влиянието на мощно заклинание, използващо окултна сила и му е внушено да не задава въпроси, относно тези три така наречени "религии". Ефекта на това се засилва допълнително от безбройните години, през които християните са предоставяли душите и психическа си енергия за увековечаване на лъжата, която в крайна сметка ще бъде полезна само за шепата "избраници".

За всичко, в което Християните обвиняват "Дявола", всъщност е виновен техният собствен Бог.
"Убиец и Лъжец от самото Начало"
"Мрази Хората"
"Той Мами Всички Нации"


Кликнете върху картинката по-гореКликнете върху картинката по-горе

 

Линкове:

Нищо не се Проваля като Библейска История (Плейлист)

Библейският учен проф. Барт Д. Ерман признава - БИБЛИЯТА И ХРИСТИЯНСТВОТО СА ИЗМАМА!

Научно Опровергаване на "Потопа" (Плейлист)

Развенчаване на "Апологетиката на Битие" (Плейлист)

Развенчаване на Предполагаемите "Научни Факти" в Библията

Развенчаване на Библейските Пророчества

Опровергаване на "Историята на Исус"

Истинските Факти за Свидетелите на Йехова

Библията няма надеждни ръкописи

Фалшификати и противоречия на Новия Завет - д-р Барт Д. Ерман

АНОТИРАНА БИБЛИЯ НА СКЕПТИКА

 

© Copyright 2005, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457