Корени и Произход на Истинския Сатанизъм


В резултат на години задълбочено проучване, стигнахме до заключението, че Сатанизмът произхожда от Далечния Изток. Нормално е да предположим, че търсенето ни би следвало да започне от Западната Окултна Традиция, но, за нещастие, тя е била покварена и омърсена с еврейски бълвочи. Почти всичко в Западната Окултна Традиция води началото си от далечния Изток.

Западният Окултизъм гъмжи от еврейски букви, нумерология, ангели и тем подобни глупости. Истинските Богове, които ни дават духовно познание, биват "превърнати" в отвратителни чудовища, а истината за тях - зарината с лъжи. Проследявайки всичко това до произхода му в Далечния Изток, значението на имената на нашите Богове разкриват дълбокото уважение и почит, които са им били отдавани. Името "Сатана", което означава "враг" на иврит, означава ИСТИНА и БОГ-СЪЗДАТЕЛ на Санскрит. Естествено, хората на лъжата считат ИСТИНАТА за свой смътен враг. "Сатана" на иврит съдържа "буквите" "Син", "Тет" и "Нън"; иврит се чете от дясно наляво [обратно на българския].

Ако някой се съмнява в това, е необходимо просто да потърси комбинацията от тези букви в ивритски речник (или просто да отвори Гугъл Преводач и да преведе Satan от английски на иврит) и ще се убеди, че името означава "враг" и "злодей". Някои твърдят, че "Ха Сатана" и "Сатана" са две различни неща, но това е невярна информация (нещо, което смятах за свързано с Хатха Йога докато не започнах да уча иврит). В иврит, "Ха" се използва за пълно членуване на думите. Така че, в превод, получаваме просто "Враг" [Сатана] и "Врагът" [Ха Сатана]. Тази информация е добавена към статията в отговор на въпроси, публикувани в онлайн групите.

За разлика от общоприетите теории, цивилизацията всъщност не води началото си от Близкия Изток. Шумер, Египет и другите древни цивилизации получават духовните си учения и окултно познание от Далечния Изток. Дори редакторите на модерните издания на Некрономикон признават факта, че оригиналното съдържание на книгата произлиза от Санскрит. Всеки, с познания по Санскрит може се увери в истинността на това твърдение по отношение на много от думите и имената в книгата.

Райхсфюрер Хайнрих Химлер, който е бил Сатанист, е знаел истината за нашия духовен произход и изпраща експедиция до Тибет, където Германците са много добре посрещнати. Заедно с тази експедиция, в Берлин пристигат и 30 Тибетски Будистки Монаси, всички от които, през пролетта на 1945 година, извършват групово ритуално самоубийство с падането на Третия Райх.

Истинският Сатанизъм присъства и в Кундалини [Змийска] Йога, както и в Тантрата на Пътя на Лявата Ръка. За нещастие, гореспоменатите дисциплини (както и всичко останало) са покварени от Юдео/Християнските влияния, но тези от вас, които са посветени на Сатана, интуитивно усещат истината, лежаща в основата на доктрините. Придобиването на познание изисква отсяването на шлаката.

В своя всепоглъщащ и безмилостен стремеж към световно господство, и в желанието си да изместят Сатана от позицията му на Истински Бог-Създател, евреите използват всичко по силите си, за да унищожат, извратят и покварят всичкото истинско духовно познание. Масовите кланета на езически жреци и мъдреци и системното унищожение чрез инфилтрация на всички изтъкнати езически окултни организации [като Масонството, което днес е просто поредния инструмент на Еврейския Комунизъм], оставят след себе си дълга кървава следа от безбройни убийства и лъжи, целящи да прикрият гнусната воня на отвратителната кашер поквара. Крайният резултат е комунизъм, кулминацията на отнемането на всичкото духовното и окултно познание от не-евреите, позволяващ на еврейските господари да заемат позицията на "Бог".

В подготовка за това, думите "Евреин", "Евреи" и/или "Израел" присъстват на почти всяка страница на Юдео/Християнската Библия. Тяхната цел е пълното духовно обезоръжаване на не-евреите, изразяваща се чрез присвояването на имена, места, важни дати и концепции от Езическите (не-еврейски) традиции и подмяната им с фиктивни персонажи, архетипи и покварени учения. Това им позволяват да претендират, че са основателите на всички религии, цивилизации и духовни учения, като най-голямата от тези лъжи е твърдението, че именно те са "богоизбрания народ". Много от това е в подсъзнанието. Съществуват ексклузивни училища за евреи, където те се учат как да водят дебати и получават познанието, необходимо им за да съсипят не-евреите. Тези училища се наричат "Шивас" – име откраднато от мъжествената сила на Кундалини, консорт на женствената Шакти. С други думи – начина, по който мозъкът напътства духовната сила за да се манифестира в материалната равнина по специфичен начин. Тези, които разполагат с необходимите познания ще направят връзката.

Много учебници, дори тези, използвани във висшето образование, твърдят, че Юдаизма е една от най-древните религии, което е ЛЪЖА. Главен пример за употребата на такива фиктивни истории е въпросът с Палестина. Те получават тази територия посредством ЛЪЖИ. В следствие на това, народът на Палестина минава през ужасни страдания. В Близкият Изток не е имало мир от момента на създаването на престъпната държава Израел. Тези лъжи осигуряват на евреите привилегии и история, които НЕ ИМ СЕ ПОЛАГАТ.

Окултната сила е вътре във всички нас. Чрез изземането на тези знания и използвайки ги за собствена облага, Евреите проклинат когото си пожелаят; а другоезичната жертва е безпомощна да им се противопостави без духовно знание и мощ. В "Протоколи на Ционските Мъдреци" те изтъкват, че защитната аура, която са поставили над народа си, ще ги предпази от хаоса, който очаква всички не-евреи [вкопчени в конфликти едни с други, поради еврейски подбуди].
Християнството не просто премахва духовното познание и го замества с лъжи, но и използва енергията на вярващите за да увековечава позицията си. Този могъщ еврейски инструмент трябва да бъде унищожен, защото в противен случай крайният резултат ще бъде еврейски комунизъм. Това е видимо и в библейските послания и проповеди на измисления от евреите Назарянин.

"Маия" означава "илюзия" на Санскрит. Много хора се тревожат относно "Календара на Маите", който посочва годината 2012 като последна. След обстойно проучване (което все още продължава) установих, че имената на много от древните цивилизации, като Шумерия/Шумер"Айрия", водят началото си от Санскрит. В този контекст, връзката с Маите има смисъл. Смятаме, че 2012 може да бъде годината, през която не-евреите ще се събудят и осъзнаят еврейската МАГИЯ и ИЗМАМА в лицето на Християнството.

Еврейски равин е заявил, че Ивритската буква "Вау", което отговаря на "шест" в тяхната нумерология, представлява също така Семитското "W". WWW (World Wide Web – Интернет) прави "666", което евреите наричат "Звяра". Информацията в Интернет не може да бъде контролирана. Това ще донесе гибелта им.

Важна бележка относно Източните учения, които са достъпни днес. Както с почти всичко останало, много от нещата, до които имаме достъп в днешно време са заразени с Християнски Лъжи, не по-различно от случая с Ню Ейдж ученията, които проповядват Християнизирано Езичество и вещество. При занимание с Кундалини Йога и Тантрата на Пътя на Лявата Ръка, може да усетите Сатанинската есенция, намираща се в основата на символите, мантрите, думите и техниките.

Много важно е, когато четете нещо, свързано с Йога да не забравяте, че много от достъпната информация е била покварена. Духовното познание е било брутално осквернено и опетнено с Християнски нюанси и подобни душевни замърсители. Това се отнася и за "Правилата" им. Всички глупости, изписани по адрес на абстиненция, диети, спазване на определени добродетели, липса на желание, оттегляне от света и т.н., представляват не просто шлака, но и изключително вредни съвети. Тези ограничения и съветите, които идват с тях относно издигането на Змията, отварянето и насочването на чакрите и много други, са умишлено осквернени за да ПОПРЕЧАТ на повечето хора да достигнат състояние на божественост. Малкият процент от хора, които все пак успяват да повишават енергийното си ниво използвайки тези учения, се сблъскват с много сериозни проблеми и бедствия, както е и случаят с Гопи Кришна. Благодарение на дългите години учение и личен опит съм се уверила в това. Дори ако разгледаме само идеята с "отсъствие на желания", която е плъзнала навсякъде из Източните учения (покварени от Християнски мръсотии), разбираме за какъв глупости и лъжи иде реч. Пълното отсъствие на желания се равнява на смърт. Ако "нямахме желания", нямаше да медитираме, нито пък да работим над себе си, да се самоусъвършенстваме и да се стремим към просветление. Щяхме да сме трупове. Целта на тези лъжливи учения е да обезоръжи и попречи на малцината, които въпреки всичко успеят да се се сдобият с мощ следвайки гореспоменатите дисциплини, да използват способностите си. Да използваме силите си, както за бяла, така и за черна магия е най-страшното нещо за Врага. Това е и причината за покварването на тези учения. Що се отнася до отсъствието на желания, единственото, което ще ви донесе строгото следване на тези упражнения е, че ще ви помогне да се откажете от наркотиците и други подобни зависимости.

Истинската Тантра на Пътят на Лявата Ръка е живеенето на пълноценен живот - живот, в който можем да се насладим на удоволствията, докато работим към просветление чрез медитация – Сатанинския Начин. Голяма част от книгите за Йога си противоречат, което разкрива покварата на информацията. Трябва да отворите съзнанието си и, както при четенето на всичко друго, да го четете по Сатанинския начин – да пресеете християнските глупости, които, за нещастие, са заразили почти всичко.

Знам от личен опит, че по пътя към самоусъвършенстването:

Единственото нещо, от което има нужда, е СПАЗВАНЕТО НА СТРОГ И ПОСТОЯНЕН РЕЖИМ НА ПРАКТИКА. Същността на тези учения е изградена около развиването на силите на съзнанието и душата, към което се стремят всички във вселената. Не е необходимо да живеете живота си спрямо определени правила. Енергията прави това, което и се каже. Единственото необходимо нещо е познанието. Познанието, което ви позволява да достигнете своя потенциал.

Като Сатанисти, ние се стремим към:

ПОВЕЧЕТО ОТ УЧЕНИЯТА НА ДРЕВНИТЕ РЕЛИГИИ СА ПОКВАРЕНИ. НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ. ОТ ДРУГА СТРАНА, УПРАЖНЕНИЯ, КАТО ТЕЗИ В ХАТХА И КУНДАЛИНИ ЙОГА, ДИХАТЕЛНИТЕ УПРАЖНЕНИЯ, БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА И Т.Н. СА ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА ПОЛЕЗНИ И СЛУЖАТ ЗА ПОВИШАВАНЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ВЕЩЕРСКА МОЩ, ВРИЛ, ЧИ. ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА САТАНИЗМЪТ.

ЖЕЛАНИЕТО е ключът към успеха във "веществото". Благодарение на постоянството, което сме упражнили в практикуването на медитации, йога и мантри, често получаваме това, което ЖЕЛАЕМ, дори без нуждата от специфично магическо занимание или ритуал. От личен опит знам, че когато човек притежава необходимата мощ, дори самия процес на "желание" е способен да осъществи целите ни.


© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457