Произход на Сатанизма


"В ТАЙНАТА НА МОИТЕ ЗНАНИЯ НЯМА ДРУГ БОГ ОСВЕН МЕН"
-САТАНА
От “Мир Нему”

В следствие на векове дезинформация, лъжи и систематично отстраняване на знания, в днешни дни малко хора знаят какво наистина представлява "Сатанизма".

Християнството е свободно да налага, без никаква опозиция, СВОЕТО определение за Сатанизъм. За да се постигне това, истината е трябвало да бъде унищожена. Католическата Църква (оригиналната Християнска Църква, от която всички Християнски секти са произлезли) подлага невинни мъже, жени и деца на тежки мъчения, избивайки милиони в периода на “Инквизицията”. Някои от децата, изгорени до смърт в така наречените "вещерски къщи", са били на не повече от две години.¹

Християните постоянно хленчат и бълнуват за "Новия Световен Ред", в който всички идентичности, култури, лични тайни и свободи ще бъдат загубени, a човечеството, след като бъде систематично номерирано с баркод, ще бъде превърнато в една световна робска държава. Това, което те пропускат е как тяхната собствена, така наречената "религия" и библия, винаги са представлявали основата и плана за осъществяването на този режим. Всичко в Юдео/Християнската Библия е откраднато и покварено от религии, предхождащи Юдаизма, Християнството и Исляма със стотици до хиляди години. Чрез Юдаизма и неговият инструмент в лицето на Християнството, всички древни духовни учения (които са най-вече идеи и алегории) биват откраднати, покварени и "претопени в едно цяло", за да образуват нови еврейски архетипи, персонажи и измислени места. Това е дало на целия еврейски народ фалшива история, заедно с политическа и "духовна" власт, които те не заслужават.

Библията е изключително мощен инструмент за подсъзнателното контролиране на масите. Ако обърнем внимание на безкрайните противоречия, с които библията е изпълнена, може лесно да се уверим във факта, че тя е човешко дело (а не "слово божие"). Библията бива систематично набивана в съзнанието на хората от най-ранна възраст. За разлика от истината (която няма нужда от уговорки), лъжата винаги трябва да бъде налагана насилствено. Лишеното от духовно познание население е безсилно срещу малцината "избраници" - "елита", разполагащ с монопол върху окултната власт. Целта тук е да се създаде една световна робска държава, контролирана от шепа избраници. Разбира се, отговорните за това обвиняват Сатана, за да отвлекат вниманието от себе си, използвайки окултната мощ за да постигнат собствените си цели. Те имат навика да крадат от и обвиняват враговете си за всичко, което в действителност самите те са извършили, като същевременно се правят на невинни жертви с високи добродетели.

Оригиналните религии, сега познати като „Сатанизъм“ (между другото, "Сатана" означава "враг" на иврит), се основават на това, което е познато като "Магнум Опус" или Великото Дело. Този, който е известен като "Сатана" е нашият Истински Бог-Създател. Той беше възпрепятстван от другите Богове да завърши своята работа върху човечеството и да го поведе по пътя към божествеността. Божествеността  представлява физическо и духовно съвършенство. Текста по-долу ще ви убеди в това.

В голяма част от древните реликви и сгради се наблюдават змийски мотиви. Змията е била свещена във всички краища на древния свят. Сатана е Богът Еа, познат като ЕНКИ, един от първите Нефилими, който пристига на тази планета и създава първата цивилизация. В Шумерската митология символът на Енки винаги е змията.

Змията представлява ДНК, жизнената сила и Кундалини и е оцеляла като емблема на Американската Медицинска Асоциация и Ветеринарната медицина, където тя е символ на живот и изцеление. Този символ бива принизен и осквернен чак след идването на Юдео/Християнството.

Почти всички от нас са запознати с понятието "паднал". Тази дума се използва често от Християнските духовници във връзка със Сатана и неговите Демони. В интерес на истината, "паднал", се отнася за Кундалини змията (която винаги е била асоциирана с нашият Създател Бог Сатана), която е "паднала" при човечеството и сега лежи спяща в основата на гръбначния стълб. Поради това, човечеството като цяло, разполага с много ниско духовно възприятие. Падналата змия води до безсмислени злоупотреби с деца и животни, войни, бруталност и безкрайна поквара.

"Дървото на Живота", което e откраднато от древните Езически религии и намира пътя си до библейската книга Битие, присъства в много културни елементи от древния свят - във фризове върху стени на древни храмове, гробници и други. "Дървото на Живота" всъщност е карта на човешката душа. Стъблото е гръбнака, a клоните са пътищата за чи (био-електричество).

Змията е това, което увеличава мощта на душата, позволявайки на супер-съзнанието да достигне до ниво на всезнание, познато като "самадхи". "Богът-Слънце" всъщност представлява концентрираната топка чи (био-електричество). Използвайки специфични медитации и техники за визуализация ние я насочваме през всяка от чакрите (Богове) за да увеличим мощта им и да пречистим душата. Това е първият етап на Магнум Опус.

Юдео/Християнската библия съдържа разкази за хора, живеещи стотици години. Тези истории са базирани върху идеи, откраднати от крайната цел на Магнум Опус. Всичкото така наречено "магьосничество" води именно към това – алхимия на душата. Това е най-висшето и велико дело на човешкия ум - осъществяването на божествения потенциал, който е наше рождено право, дадено ни от Сатана - нашия Създател.

Ореолът, който се наблюдава в много картини, представлява вещерската сила на издигналата се Кундалини. Християните открадват тази идея от оригиналните религии на изтока и запада. За пример: Буда (както и много от Индуските Боговете) е изобразяван с ореол.

Епохата, в която оригиналните религии царуват, е известна като "Златната Ера". Преди около 10 000 години Боговете ни напускат. Тук няма да навлизам в детайли относно причините. Това ще бъде обяснено в друга статия. Боговете са извънземни. В интерес на истината, има няколко различни извънземни раси, които са пребивавали тук, на планетата Земя и са проявили интерес към човешките същества – някои са запазили неутралитет, а други са избрали да бъдат наши приятели или врагове.

Главните Богове, които са взаимодействали с човечеството и са нашите създатели (чрез генно инженерство), принадлежат към расата, известна като Nordics (Нордици). Те обитават няколко различни слънчеви системи в галактиката. Те са изключително напреднали в научно, душевно и интелектуално отношение. Тези от тях, които помагат на хората, като Сатана и Древните Богове, са биват нарочени за "Демони". Някои са неутрални, а други работят и са работили за нашето унищожение. Информацията, свързана със създаването на човечеството е разгледана по-подробно в други статии на уебсайта. Води се война за човечеството, в която Сатана и неговите Демони искат да ни дадат знания за да се издигнем до духовно и физическо съвършенство, докато врагът иска да ни държи духовно невежи, за да използват нашата жизнена сила (душата) като енергиен източник. В много писания от духовно или окултно естество, терминът "Бог" или "Богове" се използва също за описване на седемте чакри. Хората, разполагащи с духовни познания са били преследвани векове наред, поради което им се налага да използват много алегории и кодови думи.  Числото "седем" се повтаря навсякъде в Юдео/Християнската Библията. Това е покварена версия на алегорията за седемте чакри на душата.

Оригиналният кръст е бил с четири равни страни, както се наблюдава в много от Магическите Символи на Демоните, с върховете (представящи чакрите) разперени навън. Други добре познати примери са Нацисткият Железен Кръст и Кръстът на Мотористите. В интерес на истината, кръстът е във формата на човешката душа и представлява четирите елемента (огън, земя, въздух и вода), от които е изградена тя.
Подобно на числото седем, числото четири е откраднато и покварено в Юдео/Християнската Библия, като най-очевидния пример за това са "четирите Евангелия".

Таро, което възниква в Египет и е основано на съзвездията (Египет е бил центърът на Духовната Алхимия) се превръща в тесте от карти, от където произлизат и съвременните карти за игра, след отстраняването на коза. Таро съдържа скрито послание и инструкции за изпълняването на Магнум Опус. Евреите открадват и покарват оригиналните учения от Таро, за да съчинят своята "Тора". Еврейската "Тора", също позната като "Петте Книги на Моисей" (поредния измислен еврейски персонаж, базиран на Саргон и Тутмос) или "Петокнижието". Петте книги са откраднати от петте бои на Таро: Жезъл/Прът (елемента на огъня), Пентакли/Монети (елемента на земята), Чаши (елемента на водата) и Саби/Мечове (елемента на въздуха), а козът е етера или квинтесенцията. Петте елемента заедно формират същността на човешката душа (петият елемент на квинтесенция обединява останалите четири) и се използват в работата по Магнум Опус.

Всеки един от самозваните еврейски персонажи и архетипи, присъстващи в Библията са откраднати от Езическите Богове. "Исус” НЕ Е истинско същество, а просто КОНЦЕПЦИЯ. Заблудените Християни, които мислят че “споделят преживявания с Исус", всъщност общуват с подли извънземни. Когато Алистър Кроули, в състояние на транс, рисува картина на това, което е известно като "Йехова" (поквара на ЯХВЕ – поредната кражба от четирите четвъртини и елементи, което прави "името" произносимо), всъщност рисува "сиво извънземно". По това време, знанието за извънземни не е било широко разпространено и снимки на тях не са съществували. За същите тези същества се смята, че са направили сделка с Ватикана: души в замяна на богатство и власт в ръцете на малцина. За да постигнат това е било необходимо унищожаването на цялото духовно знание. Една измама не може да просъществува, когато "жертвите" са добре осведомени. Беззащитна жертва може да бъде само неукият човек. Сатана е носителят на знание и просвещение. Той няма какво да крие.

Обратно към Назарянина "Исус/Йешуа", който е еврейска концепция и неговото разпятие (откраднато от четирите тримесечия), което не присъства в никое място на поклонение/храм/църква преди девети век. "Твърдението", че той е живял 33 години, е просто поредната поквара на езически принципи и отговаря на 33-те прешлена в гръбначния стълб на човека, по които се изкачва Кундалини. Разпъването на кръста символизира Магнум Опус: мъченията, смъртта и възкресението. Древните Езически истории, символизиращи този процес, включват Египетския феникс (възроден от пепелта), Египетския Бог Сет, който е бил разпънат на кръст, историята на Изида/И́сис и Озирис, където Озирис бива разкъсан на девет части и възкресен от Изида/И́сис.

Еврейската "Дева Мария" е покварена форма на Астарот. Подобен е и случая с Архангел Михаил, който е откраднат от Мардук. Идеята за Архангел "Габриел" е открадната от Египетския Бог Тот, Рафаел е откраднат от Азазел, а Уриил от Беелзебуб. Това е поредната кражба от езическата концепцията за четирите четвъртини.

Линкове за допълнителна информация са предоставени в края на страницата.

Християнската църква винаги е гледала с неодобрение на човешката сексуалност и се е стремяла да я регулира. Това е така, защото сексуалността и оргазмът, също както жизнената сила, са от съществено значение за духовното израстване и издигането на Кундалини змията. Тъй като църквата не може да надзирава директно сексуалните взаимоотношения между хората, тя избира да си служи със страх и догми. Населението, лишено от цялото знание и духовна сила (невежество = страх), лесно става жертва на лъжата. Появява се концепцията за "Ад". Думата "Hell" (Ад) е открадната от скандинавската дума "Хел" и представлява Скандинавския подземен свят. В интерес на истината, "Ад" и "Рай" са кодови думи за кореновата и коронната чакра. Църквата всячески се старае да заличи всички духовни асоциации със числата, значими човешката душа, както е и случая с 144 000 – броя на надите, служещи за насочване на жизнената сила в тялото. Числото две става синоним на Сатана. Втората чакра е от сексуално естество и контролира човешката сексуалност, така че, разбира се, всички асоциации с числото две биват представяни като зли. Блокажи във втората чакра държат индивида духовно поробен, защото жизнената сила остава напълно латентна в първата чакра.

Човешките вярвания и мисли могат да бъдат контролирани чрез страх. Човечеството бива подлъгано да вярва, че този вездесъщ и "всемогъщ" "Бог" някак си може да знае за всяка тяхна малка мисъл и действие. Водени от страха, хората започват да следят собствените си мисли и действия. Седемте тайнства (друг грабеж от седемте чакри) на Католическата Църква прилагат строг контрол върху всеки етап от живота на индивида. Най-голям контрол е упражняван чрез така нареченото "тайнство на изповедта". Благодарение на изповедта, църквата получава достъп до най-съкровените тайни на наплашеното население. Това позволява на управляващите духовници да упражняват власт над крале, кралици и други светски монархии.

В Черната Книга (The Al Jilwah), Сатана ни предупреждава, че голяма част от писанията и текстовете са променени. Това може да се наблюдава при проучванията относно произхода на различните митове и религии, където авторите често изпадат в несъгласия, както по религиозни, така и по светски въпроси. За това можем да благодарим на систематичното унищожение на древни познания и информация от страна на Християнската Църква. За капак на всичко, малкото оцелели документи биват умишлено променени.

Боговете са ни оставили истината вписана в камък. Пирамидите (изградени във формата на чакрите) са устояли на времето. Очевидно е, че тези древни монолити са конструирани за бъдещето на човечеството, оставени ни от Боговете, които са знаели за нашата съдба. Тези паметници говорят сами за себе си. Те са били построени, за да отразяват движението на звездите и да служат като календар за започването на изключително важната работа по Магнум Опус. Работата по Магнум Опус обикновено се започва през пролетта, когато Слънцето навлиза в знака на Овен, което е известно като "Пролетното Равноденствие". Точното време за започване на процеса е в 3 часа сутринта, което е часът на Сатана. Това е правилният час. Твърди се, че фиктивният Назарянин умира в 3 часа следобед. 3 часа следобед е 15:00, не 3 и следователно е невярно.

"Рогатият Бог" произхожда от Шумер. Шумерските Богове носят шапки с рога. Това предшества Юдео/Християнството с хиляди години. Езическите религии са известни с преклонението си пред Рогатия Бог. След пристигането на Християнството, Рогатият Бог се превръща в символ на "злото", а тези религии биват потъпкани и покварени, но, въпреки това, те оцеляват и се завръщат отново и отново.
Рогатият Бог е символ на чи, биоелектричната живителна сила, която е мимолетна, докато не бъде фиксирана чрез Магнум Опус. Това е представено чрез Меркурий, чиито глиф е изобразен с рога.

Надписите и йероглифите върху стените на Храмовете и Пирамидите са с нас и до днес, като доказателство за истината за тези, които разполагат с необходимото духовно познание за тълкуването им. Именно това е причината, поради която Боговете са избрали да ги гравират в камък. Сатанизмът се основава върху Магнум Опус. Всички Сатанински символи, всичкото акцентиране върху магьосничество и познания; всичко това представлява постигането на Божественост. Магнум Опус е същността на Сатанизма: достигането на физическо и духовно съвършенство от цялото човечество.


Най-ранните Следи за Произхода на Сатанизма са в Далечния Изток

Храма на Соломон

Разобличаване на Духовната Поквара: Духовна Алхимия и Библията

Древни Езически Религиозни Текстове: Заменени с Безсмислени Равински Глупости и Еврейска Литературна Мръсотия

История на Бафомета

Древен Египет

Змията

Козела на Мендес


Източници:

¹ Пикеринг, Дейвид (2002). Речника на магьосничеството на Касел. Справка за Касел. ISBN 0-304-36562-9

The Lost Book of Enki; Memiores of an Extra-Terrestrial God by Zecharia Sitchin

Satan Wants You by Arthur Lyons, pp 24-26

The Biography of Satan by Kersey Graves, pp 146- 147

The People of the Sea- The Search for the Philistines by Trude and Moshe Dothan, pp 185 - 186

Част 2: Най-ранните Следи за Произхода на Сатанизма са в Далечния Изток

Част 3: Най-ранните Следи за Произхода на Сатанизма са в Далечния Изток II

Обратно към Миналата Страница