Вездесъщият Назарянин


Назаретянина е сглобен от откраднати легенди, самоличности и куп безсмислени, безполезни, лицемерни и противоречиви учения. Не мисля, че съществувал персонаж в цялата история който да е толкова фалшив като този назаретянски идиот; тъй като всичко около него е измислица, образът му може да бъде изменян спрямо времената, в които живеем.

Той е създаден да служи като инструмент за отвличането на вниманието на хората, докато се премахва цялото духовно знание и сила, оставяйки ги в ръцете на шепа "управляващи"; всичко това е в ущърб на човечеството.

Християнството е оцеляло, защото винаги се е адаптирало към времената, точно както прави и днес. На коварната християнска църква евентуално и се наложи да признае, че Земята не е плоска - ако не го бяха направили, нямаше да оцелеят като "религия". Това е просто един от многобройни примери.

В днешно време на Назаретянина му слагат Ню Ейдж маска. Ученията на Оригиналните Богове и древното знание са изведнъж преписани на него. Това може да се изрази в някои от теориите, че той бил "фараон" в Египет (както индивидите с двуцифрен коефициент на интелигиентност имат наглостта да твърдят).

През 60-те и 70-те, той беше идеалното хипи. Сега той е велик Ню Ейдж учител, проповядващ тяхната "всичко се връща тройно" глупост, която представлява миш-маш от престъпен юдео/християнски мистицизъм и ангелски лъжи.
По време на кръстоносните походи, той беше "християнският войн" начело на армиите тръгнали да избият всичко по пътя си - "Напред Християнски Войни." Присъства дори в исляма, но този път, не като "син на бог" а като пророк.

Той сякаш е навсякъде, напасвайки и нагаждайки се към всяка тенденция и култура. Просто вземете професионалната дрипава жертва, окачете я върху две пръчки и ето го на. Единственото реално нещо в този вездесъщ клоун е самоубийствените учения, целящи да поробят цялото човечество. Основното послание никога не се променя.

Това е аналогично на безобидно изглеждащ гризач, който всъщност пренася смъртоносни паразити и зарази, както е станало и с Чумата през Средновековието.

Поради това че е измислен, той може да се превъплъти в каквото си поиска, стига да го направи хитро. Той може да бъде всичко, по всяко време и навсякъде. От една страна, той е въздържащият се от секс "божи син". От друга страна, с цел да се адаптира към сексуалната откритост в днешни времена, сега има сексуална взаимоотношения с Мария Магдалена.

В резултат на нова информация, идваща от Далечния Изток, разбира се, той е "бил" и там от "13 до 30" годишна възраст и тъй като не съществуват писмени данни за това, те могат да съчинят каквото си поискат. Това им позволява да припишат много от Източните учения на негово име, твърдейки че "всичко е едно". Да, "всичко е едно", докато някой не спомене "Сатана" – тогава тези шегаджии или отричат или заемат защитна позиция.

Тъй като хората вече не са толкова негативно настроени към хомосексуалността части от евангелието на Св. Йоан, които бяха удобно заличени, сега твърдят, че той е имал полов акт с друг мъж. Той може да бъде всичко по-всяко време и навсякъде.

Назаретянина никога не е дал директен отговор на нищо. По този начин, всеки който говори за библията има свободата да цитира каквото му изнася. Неговите притчи пасват на всяка ситуация и време тъй като не казват нищо смислено. Те могат да бъдат интерпретирани по 100 различни начина. Просто навлечете дрипите и започвайте да плямпате!


ОБРАТНО КЪМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.