Фази на Луната и Астрологически Знаци в Магическата Практика


Съобразяването на магията с фазите на Луната е от съществено значение за успеха им. Основното правило е да помните, че за бяла магия е най-добре да използвате нарастваща Луна (увеличава светлината си; от новолуние до пълнолуние). Най-доброто време е възможно най-близо до пълнолунието. Любовни заклинания, намиране на нова работа, материален успех и т.н..

Когато луната намалява (с намаляваща светлина; от пълнолуние до новолуние), това е най-подходящото време за черна магия и занимания, свързани с разрушение; колкото по-близо до новолуние, толкова по-добре. Намаляващата луна също така е подходяща за прекратяване, заклинания за прогонване, преустановяване на лични лоши навици и отслабване.


Луна в Овен
Проектите, започнати когато Луната се намира в Овен, често са наситени с ентусиазъм, но рядко стигат до завършек. Това е добро време за предизвикване на конфликти, висока енергия, "мен", "моето", отстояване на своето, война, ножове, оръжия, пушки, бързи, но нетрайни резултати, огън, остри неща, метали, дързост, поемане на рискове, независимост и предизвикване на инциденти. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури по главата или лицето. Магията, управлявана от Марс, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Телец
Проектите, започнати когато Луната се намира в Телец, обикновено са дългосрочни или постоянни, особено ако Луната се намира в първите десет градуса на знака. Пари, финанси, притежания, материални неща, чувственост, земя, алчност, постоянство, богатство, неща, които увеличават стойността си, заеми, банкери, бавни, но трайни резултати, забавяния. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури по шията или гърлото. Магията, управлявана от Земята и Венера, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Близнаци
Комуникации, пътувания на къси разстояния, Луната в Близнаци е дуалистична по природа и управлява кражбите, измамите, мръсните трикове, роднините, братята, сестрите и съседите, както и компютрите. На знакът Близнаци му липсва устойчивост и проектите, започнати, когато Луната е в този знак, често подлежат на промени. Това не е добър знак за работа с черна магия. Знакът е по-неутрален по природа. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури върху раменете, ръцете, дланите или нервите. Магията, управлявана от Меркурий, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Рак
Ракът управлява всичко, свързано с дома, семейството, храната, грижите, майката и жените като цяло. Тъй като Ракът е "прилепчив" знак, нещата често са дълготрайни. Този знак е подходящ за любовни магии, магии, свързани с времето (метеорологични), освещаване на олтари, благославяне на дома, медиумизъм, ясновидски начинания, предизвикване на свръхемоционалност. Заклинания за успех при закупуване на земя, покупка на недвижим имот, подходящ дом и помиряване на членовете на семейството, се изпълняват най-добре, когато Луната е в този знак. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури около стомаха. При любовни връзки или бракове, започнали, когато Луната се намира в Рак, ако двойката се раздели, често се събира отново. Магията, съответстваща на Луната, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Лъв
Добър за всичко, свързано с деца, творчество, любовни заклинания; романтика, успех в хазарта, победи, привличане на вниманието, лична харизма, мъжете като цяло, бащата, хобита, спекулации, поемане на рискове, инвестиции, акции и облигации, власт и заклинания за придобиване на позиции на власт, както и власт над другите. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури, свързани със сърцето, гръбначния стълб или гърба. Тъй като Лъвът е фиксиран знак, проектите, започнати когато Луната се намира в Лъв, обикновено са дълготрайни. Магията, управлявана от Слънцето, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Дева
Здраве, болест, благополучие; неща, които изискват прецизност и съвършенство, хигиена, хранене, билки, витамини, въоръжените сили, облекло, работното място, колегите, работа с бяла магия и лечение на други хора, в служба на другите. Неща, които включват детайли. Болници, лечение, медицинските професии, институции, бюрокрация, бюрократични процедури, внимание към детайлите. Природата на Девата е променлива. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури на червата, ануса или храносмилателната система. Магията, управлявана от Меркурий, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна във Везни
Подходящо време за създаване на любовни връзки, бракове, партньорства от всякакъв вид или за извършване на заклинания, които да осигурят успеха им или да ги предизвикат. Мир, дипломация, преговори, юридически въпроси, занимания, включващи двама души, договори; да получите това, което искате от другите, по лесен и мирен начин. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури, свързани с бъбреците или долната част на гърба. Най-подходящо за любовни заклинания.

Луна в Скорпион
Това е един от най-добрите знаци за работа с черна магия. Отмъщение, омраза, изливане на емоциите, разкриване на тайни, заклинания за смърт, хирургия, трансформация, мания, секс, окултизъм, тъмната страна на нещата, крайности, изследвания, заклинания за прогонване, окончателно прекратяване на нещата, смърт и умиране. Това е най-мощният и интензивен от всички лунни знаци. Операции, които са тайни, подмолни или под прикритие; сила на волята, драстично унищожение. Подобно на противоположния си знак Телец, Скорпионът обикновено е постоянен. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури, в областта на таза, репродуктивните или половите органи. Магията, управлявана от Плутон, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Стрелец
Религия, университети, пътувания, висше образование, хазарт, късмет; добър за церемониална магия, най-добър за бяла магия, издателска дейност, спорт, природата, закона. Успех в големи начинания. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури на бедрата. Магията, управлявана от Юпитер, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Козирог
Друго отлично време за черна магия са периодите, през които Луната се намира в Козирог. Депресия, безмилостност, използване на хората по жесток начин, дългосрочни резултати. Почести, обществено положение, отговорност, власт, структура, поставяне на дългосрочни цели и планове за бъдещето. НЕ е добро време да очаквате услуги от хората на авторитетни позиции. Магически занимания и заклинания, свързани със забавяния, трайност, пропиляване, манипулиране на хора, бизнес, прогонване. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури на костите/скелетната система, зъбите или коленете. Това е "безмилостен" лунен знак. Магията, управлявана от малефичниата планета Сатурн, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна във Водолей
Приятели, групи, платонични връзки, общество, електричество, дейности в ковен, компютри, технологии, индивидуалност, оригиналност, свобода, независимост, човечност, анархия, неочакваното, “гръм от ясно небе”, гениалност, разкрития, цели и идеали, шокиране на хора. Това е най-добрият лунен знак за заклинания за независимост и откъсване от ограничаващи ситуации. Свобода и самостоятелност. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури на прасците или глезените. Магията, управлявана от Уран, дава най-добри резултати в тези периоди.

Луна в Риби
Отрови, наркотици, самоунищожение, измама, скръб, депресия, изолация, лудост, много дълбоки психични преживявания. Добро време за успех в медитацията и всички психични занимания. Заклинания за заблуждаване на хора, тайни, измами, уязвимост. Тайни врагове, променени състояния. Това е един от най-подходящите периоди за приключване, особено когато Луната се намиран на 20-30 градуса в знака (уверете се, че не е без курс). Може да се извърши психично лечение. През тези периоди НЕ се подлагайте на хирургически процедури на стъпалата.

Астрология на Азазел за Сатанисти


ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКО МАГЬОСНИЧЕСТВО

 

© Copyright 2003, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457