Тактики и Стратегии за Ефективно Водене на Духовна Война


Усилията ни дават резултати. Информацията, която предоставяме на хората и ритуалите ни оказват своето влияние върху врага. Трябва да работим непрестанно и да поддържаме темпото. Човек не обръща гръб на паднал враг, докато той не е напълно и окончателно УНИЩОЖЕН. Ако го направите, в повечето случаи ще получите нож в гърба или дори по-лошо. Хората, които подкрепят бездействието, си навличат гнева на Сатана. Те са, меко казано, безполезни.

Съществуват много тактики за ефективна борба и работа срещу врага. Ето някои от начините, чрез които можете да работите за унищожаването им. Също така сме отворени към допълнителни идеи, тъй като това е много важна тема:

Относно всевъзможните християнски трактати, библии и т.н., които постоянно ни биват натрапвани на обществени места, чакални, болници – можете просто да добавите свои собствени бележки в тях, съдържащи www.exposingchristianity.com и ги оставете с надпис "Християнството е ЛЪЖА! Или ИЗМАМА!"

Купчините християнски трактати могат да бъдат дискретно "преместени" в боклука. Преди време се натъкнах на голяма купчина в една чакалня. Изхвърлих ги в боклука, помолих рецепционистката за голяма чаша, отидох в тоалетната и се погрижих никой да не иска да се доближи до тях повече.

Когато ходя до пералнята на самообслужване (*това е доста разпространено в САЩ) винаги си нося химикалка, за да мога да пиша https://satanizum.org/satanslibrary.org/ExposingChristianity/EXPOSING_CHRISTIANITY_MAIN.html върху всички листовки на Свидетелите на Йехова и подобните секти, с които е пълно в тези места. Там слагам и други бележки. Хората, които обичат да рисуват, също могат да осквернят тези боклуци (например снимки на назарянина) по свое усмотрение. Този вид действия им показват нагледно, че това няма да бъде толерирано, като същевременно ни позволяват да разпространяваме истината в противовес на техните лъжи.

Нашите Сатанински трактати могат да бъдат оставяни в библиотеки, да бъдат поставяни в християнски книги и т.н. "Перото е по-силно от меча", но като се има предвид мащабите на това, пред което сме изправени поемането на инициатива е от изключително значение. Информацията е едно от най-мощните ни оръжия и оказва много по-голямо влияние, отколкото повечето хора освъзнават. Ставала съм свидетел на това многократно.

Ако ви натрапват "религиозните" си простотии на обществени места, в магазини, бизнеси и т.н., просто се оплачете!!!!!!
Християните са работили без съпротива в продължение на векове. Уверете се, че сте се оплакали на управителя. Ако запазите мълчание и не кажете нищо е все едно приемате това, което ви натрапват. Аз ВИНАГИ се оплаквам. Запазете хладнокръвие, не повишавайте глас и не използвайте нецензурни думи. На много места, като например тук, в Тулса, Оклахома, която се намира точно в средата на така наречения Библейски пояс, "псуването" на публични места всъщност се води леко престъпление. Никога не забравяйте, че християните искат да ни отнемат всички права. Трябва да им се противопоставяме при всяка възможност. Свободата ни е застрашена; това е битка, която не можем да си позволим да изгубим.
Бъдете твърди и категорични. Ако не успеете да получите положителен отговор, запишете името на мениджъра и го отнесете до някой по-висшестоящ, например областен мениджър, като не забравяте да отбележите отрицателния отговор, който сте получили от първия мениджър, неговото име, датата на разговора и всичко друго важно. Запишете всичко. Уведомете ги, че сте обидени и повече няма да работите с тях, ако не вземат мерки за коригиране на ситуацията.

Използвайте интернет - има хиляди и хиляди групи, дискусионни форуми и платформи за въпроси и отговори (като например "Yahoo Answers", Quora и т.н.). Там хората задават въпроси за религията, включително за Сатанизма. Кажете им истината, че Сатанизмът НЯМА НИЩО ОБЩТО с жертвоприношения и т.н., както повечето хора погрешно смятат. Дори просто споделянето на линкове (www.exposingchristianity.com) е бърз и ефективен начин за разпространяването на информация и борба срещу християнската напаст. Просто оставяйте линкове и информация навсякъде. Хората просто трябва да стигнат до уебсайта и информацията там ще свърши останалото. В началото прекарвах много време в атеистични форуми, където спорех срещу християните. Тогава предпочитах атеистите пред християните. Всеки ден отделях по няколко часа за борба срещу християнството. С течение на годините Сатана ми показа, че усилията ми са имали голям ефект.

Що се отнася до християнски онлайн групи, вместо да им оставяте линкове е по-добре директно да им давате текста. Имайте предвид, че повечето християни всъщност не са чели библията. Това е достатъчно да за всее съмнения в ума на един християнин. Хората са по-склонни да прочетат кратка извадка вместо да следват линкове, но и двете тактики са ефективни.

Проклинайте безмилостно врага! Проклинайте техните лидери! Бъдете като таран. Никога не се отпускайте, докато не ги унищожите напълно и окончателно. Проклятията ни работят и носят съкрушителни последствия за врага. Проявяването на резултатите изисква време и постоянство. Многобройните проклятия, които си е навлякла тази програма гарантират гибелта ѝ. Бъдете търпеливи - тук са замесени сили, чиито мащаб повечето хора дори не могат да си представят. Християнството е гигантско чудовище, което разполага с невероятно количество богатства и власт – няма как да го съборим за един ден, но ще падне с времето. Сама по себе си, една мравка не може да постигне особено много, но цяла армия от мравки може да оглозгат всичко, което се изправи на пътя им.

Хората, които работят за Сатана, имат неговата закрила и ще бъдат богато възнаградени. През нощта на 30 април 2008 г. Сатана ми съобщи, че положението с икономиката ще се влоши много. Той също така каза: "Много хора ще умрат". Хората, които не правят нищо за Сатана, не могат да очакват нищо в замяна. Силите на Aда сега водят духовна битка и нямат време за губене с тези, които не се интересуват от състоянието и бъдещето на света ни. Воините на Сатана, ще получат не само лична защита, но и защита за близките си. Колкото повече правим за Сатана, толкова повече той прави за нас. Работата, извършена през периода от края на 2002 до началато на 2003 г. помогна за окончателното освобождаване на Силите на Ада. Сега врагът е напълно готов за война и прави всичко по силите си да предизвиква унищожение и разруха. Навсякъде по света се проявяват природни бедствия, епидемии и всевъзможни проблеми. Християнските фанатици се опитват да използват това, което се случва по света като “доказателства” за легитимността на идиотските си пророчества с надеждата да привлекат още заблудени хора към редиците си.

Всеки трябва да направи каквото е по силите му. Хората, които не могат да рискуват репутацията си могат просто да използват влиянието си. Ако не сте сигурни как можете да допринесете, просто попитайте Сатанa. ЩЕ получите ясна насока, показваща най-добрия и безопасен метод за специфичната ви ситуация. Хората на Радостта на Сатана са навсякъде.

Силно насърчавам всички, които имат възможността да изпълняват ритуали да го правят възможно най-често. Информацията за груповите ритуали, заедно с подходящото време за изпълняването им са публикувани както в уебсайта, така и във форума.

Предупреждение за хората, които се присъединяват към групите единствено с целта да създават кавги и всяват раздори:
Въпреки че групите ви се разпадат и постоянно се сблъсквате със всевъзможни проблеми на някои от вас явно им трябва повече време за да схванат на къде отиват нещата – вие сте врагове на Силите на Ада.


Марк 3:25
И ако някой дом се раздели на части една против друга, този дом не може да устои. 3:26 И ако Сатаната е въстанал против себе си и се е разделил, не може да устои; дошъл е краят му.

Хората, които са тук само за да правят проблеми, ще бъдат наказани от Силите на Ада.


Обратно към Армията на Ада 666© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.