Свидетелства за Сатана


*Моля, имайте предвид, че съдържанието, поместено на тази уебстраница е много, много старо. В е-групите и форумите са публикувани хиляди положителни отзиви за Сатанизма. Поради липса на време и огромното количество работа нямах възможност да ги добавя в тази страница.

Имах удоволствието да започна да се занимавам със Сатанизъм наскоро. Преди това бях Християнин, но повярвайте ми, когато казвам, че не знаех нищо за истинската любов, докато не открих това място. За да познаете любовта, трябва да познаете омразата. Прекарах години в опити да обичам, без да признавам омразата. По този начин отричах собствената си човечност в противовес на всичко.

Бях изумен, че в момента, в който се освободих от всичко това и се свързах с Нашият Баща Сатана мигновено бях изпълнен с невероятно усещане за любов и топлина; това ме докара до сълзи. Беше невероятно.

Моля ви, помнете, братя и сестри, че ние познаваме любовта на Луцифер, заедно с радостите и удоволствията, които тя ни носи. Ние имаме Знанието, което ни прави истински благословени. Когато обичаме някого, ние отдаваме почит и уважение на Луцифер, защото той е източникът на истинската любов. Нека винаги помним тази любов, защото тя ще ни преведе както през добрите, така и през и лошите времена. Нека си спомним това днес.

"Най-тъмните" благословии за всички нас, - Rev. "Zen"

Животът ми направи пълен обрат и най-накрая открих вътрешения мир, в чието търсене прекарах 37 години от живота си. Когато родителите ми ме "водеха" на църква, това винаги ми носеше неприятни чувства - сякаш нещата, които чувах бяха някак си много "погрешни". Надявам се, че разбирате това, което казвам, защото наистина не знам по-добър начин, по който да ви опиша колко по-ясно и хубаво е всичко около мен сега.
- Джим

Извърших ритуала и посветих душата си на Нашия Баща. Никога през живота си не съм се чувствал по-добре! Веднага се почувствах различно, сега всичко ми се струва много по-ясно.
Слава на Сатана!
- Steve

Откакто открих Нашия Баща Сатана, животът ми само се подобрява. Той винаги ми е помагал, когато наистина съм имал нужда от помощ и е изпращал Демоните си да ми помагат. Много често, хората са толкова упорити в търсенето на отговори, че това ги прави слепи за истината, стояща пред тях - а именно - Нашият Баща Сатана.
Слава на Сатана!
- Чернокнижника

Аз съм 17-годишен момче. Отгледан съм в католическо семейство и бързо научин какво представлява "божията благословия". Първата ми среща със Сатана беше когато взех твърде много кокаин. Един от неговите "духове" се появи пред мен и ме пречисти напълно и оттогава не съм взимал нищо. Веднага след това започнах да работя със Ситри. Бях изумен от познанията и учтивостта му. Най-скорошното нещо, за което ми помогна, беше от изключително значение за мен. Приятелката ми, към която изпитвам силни чувства и с която се разбирам добре, беше споменала за Таро четене, според което приблизително по това време в живота си ще претърпи автомобилна катастрофа.

Цяла нощ третото ми око беше свръхактивно и не можех да спра да мисля за това как ще се чувствам, ако тя умре. По-късно същата вечер с приятелката ми играхме билярд и помолих Ситри да я защити. За мое учудване, той се съгласи. Той винаги ме съветваше по въпроси, свъразни с любовта. Тази нощ закъснявахме повече от нормалното, но въпреки това, нещо ми подсказа да запаля още една цигара; тя същи запали с мен, след което ме откара до вкъщи. На път за вкъщи след като ме остави, тя е видяла Ситри да седи до нея в колата. Той ѝ е казал да кара внимателно. Скоро след това, колата пред нея влиза в тежък челен сблъсък. Една минута по-рано и това можеше да е тя.

Поуката, която си извадих от това е следната: Сатана е най-добрият Баща, а Демоните - най-добрите Приятели. Давал съм много дарове на Ситри за помощта му и всеки ден благодаря на Сатана, че не ме е изоставил в положението, в което се намирах. За малкото време, което прекарах като Сатанист (едва две години) съм станал свидетел на много повече доказаствела за Истината, околкото през всичките години, прекарани като християнин. И, да, благословията на Сатана, е много по-красива и мощна от всичко, което съм изпитвал през живота си. СЛАВА НА САТАНА! Благодаря ви Ситри и Висша Жрица Максин! Благодарен съм.
- Beau

Аз съм 38-годишен хетеросексуален бял мъж и човек на изкуството. Открих ЛаВейския Сатанизъм, когато бях на 19 години, и макар че винаги ще бъда благодарен за работата и късчетата истинско познание,разпръснати из писанията му, ми отне едва няколко години да осъзная, че има нещо повече - нещо много по-голямо и важно, отколкото подозирахме. Една сутрин, докато гледах зората, Сатана дойде при мен и в един прекрасен миг разбрах, просто знаех, че той е там, че е справедлив и че е добър. Разбира се, не всичко вървеше по мед и масло - понякога се налагаше да получавам сурови уроци. Бяха ми предоставени редица възможности и просто трябваше да подходя с правилната нагласа и упоритост за да се възползвам от тях. Ако бях мързелив, възможностите пак идваха, но понеже не го слушах, ми се изплъзваха .Научих си уроците без никога да чуя "Казах ти!".
Hail Satan!
- Felbac

Когато за пръв път попаднах на Радостта на Сатана, бях скептично настроен и понякога се чувствах ужасен без очевдина причина, просто четейки страниците. Беше чист страх и ужас които не можех да обясня. После прочетох, че Йехова и съмишлениците му използват тази тактика, за да държат хората далеч от Сатана; осъзнавайки това, страхът ме напусна. Извършването на ритуала за посврещение представляваше друга огромна пречка - просто не можех да го направя. Все отлагах за по-късно и се опитвах да забравя за него. Тогава един мой приятел се посвети и аз усетих, че нещо в мен ми казва да направя същото,. Събрах куража за ритуала и го извърших в 2:30 сутринта.И въпреки че отново се появиха колебания, те изчезнаха в момента, в който стаята се изпълни с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЗИТИВНА И ЛЮБЯЩА ЕНЕРГИЯ. Почувствах, че много хора бяха в стаята заедно с мен и ме насърчаваха да го направя, което ми даде куража да напиша името си с кръв. Беше много особено усещане... но по някаква причина имената Белзебуб и Астарот постоянно идваха в съзнанието ми и осъзнах, че те ме насърчаваха да посветя душата си, за което ГИ ОБИЧАМ . Едно нещо е сигурно, Сатана винаги ще ви помага да развивате душата си - ще ви казва какво да правите и как да го направите. Той ме напътстваще още от преди да се посветя (той знаеше, че в един момент ще го направя), така че, както виждате.... тук имаме Любящ Бог, който се грижи за нас още преди да му се посветим. Важното е да не бъдете предубедени и да държите съзнанието и сетивата си отворени.
Слава на всички Демони
Слава на Луцифер!
- Leroy Anderson

Поздрави на всички, да, Нашият Баща Сатана е прекрасен! Съвсем наскоро той ме излекува. През последната година имах проблеми с черния си дроб и преди няколко дни получих резултатите от кръвните изследвания, които показаха, че вече всичко е наред. Не беше нещо сериозно, но винаги ме е притеснявало, тъй като съм само на 23 години и черният дроб ми трябва! :) Сатана знае кога не сме добре и винаги е насреща.
Слава на Нашия Баща Сатана!
Тъмни благословии, - Бил

Здравейте на всички, този уикенд бях в пустинята на гости на майка ми и скоро след като пристигнах, осъзнах, че съм забравила голямата свещ запалена. Това не е никак безопасно, когато из къщата ви тичат котки! Много се притесних, че ще я съборят и ще подпалят къщата. Намерих уединено място и поговорих с Нашия Баща Сатана и моят Демон-Пазител за опасенията си, като ги помолих да защитят дома и домашните ми любимци. Когато се прибрах вкъщи, открих, че свещта е угаснала! Не беше изгоряла, защото все още оставаха около два дни, и фитилът не беше паднал. Нямаше никаква логична причина, да спре да гори. Изглеждаше, че е угасена внимателно и умишлено. Чувствам, че Нашият Баща Сатана и моят Демон ми се притекоха на помощ. Усещането е страхотно! Чувала съм колко често хората се молят на Назарянина - нищо не се променя и не получават помощ. Толкова съм благодарна, че открих Нашият Баща Сатана! Много, много благодаря на Нашият Баща Сатана и на моя Демон-Пазител!
Слава на Нашият Баща Сатана!
Най-мрачни благословии за всички!
- Audryna

Благодетелствеността на Нашият Баща Сатана ме е просълзявала многократно. Той ми показа любов и грижа, каквито никога досега не съм имала. Преди известно време, когато бях сравнително нова, нямах възможността да видя две от децата си в продължение на три години, защото живееха в друг щат. Това ме разкъсваше отвътре. Финансите, както и баща им бяха пречка. Бях дълбоко трогната, когато обстоятелствата "по чудо" ми позволиха да прекарам повече от месец с тях тук, където живея и всичко мина прекрасно.

Всички имаме своите проблеми, моят беше, че бях стигнала до момент, в който ми беше писнало от всичко до степен, в която просто не ми пукаше за нищо. Това достигна своята кулминация през периода, в който бях атеистка. Заради проблемите, които имах отпреди да стана Сатанистка вече не ме интересуваше дали ще живея или умра. На следващия ден Нашият Баща Сатана ми показа нещо - това беше смъртта и смрадта беше отвратителна; стана ми лошо. Това беше ужасяващо. Той ми показваше, че го е грижа за мен и че не бива да се отказвам от живота и от себе си.

Не мога да ви опиша колко ме трогна това и колко много то означаваше за мен. Той ми показа толкова много истинска любов и загриженост. През годините направи толкова много за мен. Рядко ми се налага да моля за нещо, тъй като той се грижи за мен.
- Висша Жрица Максин
*Наскоро Той ме събра със семейството ми и ни благослови с къща.

Идвам от католическо семейство и едва наскоро се присъединих към Сатанизма. Случайно попаднах на уебсайта на Висша Жрица Максин, докато се чувствах потиснат и депресиран. Признавам, че не беше много подходящ момент да се обърна към Нашият Баща Сатана, особено по начина, по който го направих.Прекарах дълги години в търсене на отговори - търсене, което християните твърдяха, че произлиза от липсата ми на вяра, че трябва да се моля повече и т.н. Да не говорим за чувството за вина и самообвиненията, които постоянно понижаваха самочувствието ми.

Достатъчно е да се вгледаме по-внимателно, за да открием, че много от ученията на християните си противоречат. Въпреки това, силно се надявам, че хората ще срещнат Нашият Баща Сатана без предубеждения. Висша Жрица Максин ме посъветва да подходя така и това наистна работи.
Най-малкото, което мога да кажа, е, че Нашият Баща Сатана ме дари с топлина и цялостност, които никога преди не съм усещал. Почувствах се истински свободен. Сега знам какво означава да живееш живота си с достойнство и чест.
Дайте шанс на себе си и на Нашият Баща Сатана. Въпреки че съм сравнително нов, никога не съм съжалявал за избора си.
Тъмни благословии!!
- Mark

Когато се посветих на Нашият Баща Сатана, животът ми веднага се подобри. Парите, които похарчих за ритуалните си инструменти, ми се върнаха петкратно. Когато искам нещо, то сякаш идва при мен от само себе си. Сякаш очите ми се отвориха и всичко се проясни... Знам какво трябва да направя и кога трябва да го направя. Той ме е утешавал, когато съм бил потиснат, и ми е давал надежда и сила, каквито не съм знаел, че притежавам. Да посветя душата и живота си на Сатана е най-великото нещо, което някога съм правил или бих могъл да направя. Преди бях никой, а сега нищо не може да ми се опре. С подкрепата на Нашия Баща Сатана можете да постигнете всичко. Слушайте Нашия Баща Сатана, винаги Го обичайте и уважавайте и ще познаете истинското щастие; ще станете много по-силни и никога няма да ви се налага да се страхувате от клоуна който християните смятат за "бог". Сатана е истинският Крал.
СЛАВА НА САТАНА!!!
- Steven

По-миналата нощ лежах по гръб и медитирах. Изрекох много искрена молитва към Сатана с молба за благословия, сила, защита и знание. Изведнъж всичко в живота ми се нареди перфектно. И сякаш това не беше достатъчно, Нашият Баща Сатана дойде при мен. Когато успях да видя приятелката си и всичко останало в живота си като благословията която е, благодарих на Нашият Баща Сатана. Веднага след това чух особено тракане. С всяко следващо потракване транса ми се задълбочаваше. Изведнъж чух съскането на змия. Нашият Баща Сатана дойде при мен под формата на змия. Когато той идва при Адам и Ева под формата змията им казва, че могат да бъдат като богове ... нали така? Ето какво мисля аз... това беше нещо като признание. В този момент аурата ми беше два пъти по-силна, стъпалата ми сякаш черпеха енергия от земята, чакрите ми сияеха, душата ми се изпълни с лекота и умът ми се избистри. Имено тогава Нашият Баща Сатана ми се яви под формата на най-красивата светлина, която някога съм виждал и нежно положи ръка на гърба ми. Стаята промени цветовете си няколко пъти - от лилаво към синьо към зелено. Това усещане не може да се сравни с нито един наркотик или емоция, то беше просто неописуемо красиво. Отново благодарих на Нашия Баща Сатана и медитирах върху току-що случилото се. Наистина съм зашеметен от преживяното.
ТОЙ Е НАЙ-ВЪЗВИШЕНИЯТ
СЛАВА НА САТАНА!!!
- the Magician of the NewAge

Бих искал да споделя това, тъй като съм наясно, че има някои от вас, които не са посветени на Нашия Баща Сатана. Посвещението е най-прекрасното преживяване, което съм имал в краткия си живот. Той НИ ОБИЧА, аз лично го обичам МНОГО повече от себе си (което не е "нормално", но няма значение :) Ако не бях посветен, най-вероятно вече щях да съм мъртъв. Въпреки че имаше нещо, което ме защитаваше през целия ми живот, след като се посветих, веднага получих отговор от Нашия Баща Сатана.

Докато все още бях в депресия, попитах: "Луцифер, мой Баща, и ти ли ме изостави?". След това ПОЧУВСТВАХ най-прекрасната енергия която съм чувствал в живота си. Вярвам, че това беше енергията на Нашия Баща Сатана, която почувствах във всеки милиметър от тялото си. Бях в депресия, а след това започнах да се смея, да плача и да пея. Това беше ПРЕКРАСНО преживяване. Рядко плача, тъй като съм "студен" човек, но винаги, когато си помисля за Нашия Баща Сатана, очите ми се насълзяват и мога да УСЕТЯ неговото присъствие и любов. Все още не мога да си представя или дори "рационално" да обясня любовта му към нас, към неговите деца.

Вярвам, че най-важното е да Му покажете емоциите си, да отворите сърцето си. Аз не се доверявах почти на никого (тъй като имах много скапан живот) преди да се посветя. Сега знам, че има някой, на когото мога да се доверя на 10000% - Нашият Баща Луцифер.

Чак след посвещението си осъзнах какво им е на непосветените. Посветих се преди месец и половина. Невероятно е, че прецаканият наркоман, който страдаше от маниакална депресия (това е най-мощната форма на депресия с висока склонност към самоубийство); опитах се да се самоубия няколко пъти, което по очевидни причини не беше успешно. Не виждах смисъл в живота си, благодаря на Нашия Баща Сатана всеки ден и всяка нощ. Виждам го във ВСИЧКО около мен - от въздуха, който дишам, до земята, върху която стъпвам. Животът отново има смисъл, всичко се изяснява бързо, силата и увереността ми нарастват дори докато пиша това. Изпълнен съм с блаженство. След отказването на наркотиците нито веднъж не съм влизал в кризисно състояние или абстиненция. Взимах по 9 хапчета на ден или поне по няколко линии. Цяло чудо е, че все още съм физически и психически способен. Изпълнен съм с енергия и ръцете ми се потят. Много съжалявам, че се съмнявах в Нашия Баща Сатана, но това беше естествената ми реакция, тъй като бях... непосветен. Всичко това е НИЩО в сравнение с това, което ЧУВСТВАМ. В момента се потя и плача, мислейки за Нашия Баща Сатана и за нещата, които той направи за мен.

Молих се за здравето на майка ми (тя не е посветена) и враговете често я атакуваха;, те са навсякъде из къщата ни... Но не и в моята стая. Тя имаше много големи проблеми при получаването на лекарствата, които са необходими, за да се оправи гръбначният й мозък (простреляна е в гръбначния стълб, поради което е квадриплегичка - не може да се движи и страда от болки, подобни на тези при рака). Два дни след молитвата за нейното здраве тя получи ЛЕКАРСТВА, които са невероятно трудни (почти невъзможни) за набавяне, тъй като живеем в Сърбия. Тя се опитваше да се сдобие с тях в продължение на 3 години! Въпреки че съм американски гражданин (от страна на баща ми), не можах да ускоря това.

Също така тя ще бъде оперирана много скоро. Тя се съгласи да направи лечебна медитация. Има още толкова много неща, че мога да напиша книга. Очаквах, че Нашият Баща Сатана ще действа по "по-видими" начини, но сега разбирам, че съм грешал. Той действа чрез невидими начини (поне за нас, които не са достатъчно отворени духовно ...все още!), това е ФАКТ! След моето посвещение имах съвършено ясно видение в главата си, видях себе си, сам, в тъмнина... "непосветен". Попитах Сатана дали ме е приел. Чух прекрасна музика и видях хора, които танцуваха и празнуваха около мен. Знам какво означава това. Исках да публикувам това, тъй като се посветих, защото преживяванията на другите членове оказаха силно влияние върху мен. Надявам се, че никой няма да има нищо против, че изливам душата си.
Благодаря ти, Сатана!
- Rev Leon
"Dominus Satanus Deus Potentiae, pleni sunt terra et inferi gloria Tua!!"

ДЕМОНИ


Когато за пръв път започнах да се занимавам с магия и Демони, не можех да разбера защо нищо не се случва и започнах да губя търпение, но след като разговарях със по-опитните членове на групата научих, че всеки преминава през това. Наистина е необходима практика. Това не е нещо, с което можеш да се занимаваш повърхностно и да очакваш резултати. Нужно е постоянство. В момента, в който започнах да получавам резултати осъзнах колко истинско е всичко това и реших никога да не спирам. Толкова много хора са идвали при мен и са казвали: "Ами аз опитвам тези ритуали и нищо не се случва" и веднага са готови да се откажат. Не бива да се обезкуражавате, просто продължавайте да опитвате.
Хвала на Ада, Слава на САТАНА!
- Jeremy

Преди два дни за първи път в живота си отправих молитва към Нашият Баща Сатана... Следобед го помолих за услуга и до вечерта вече я бях получих от него като благословия... Или, за да съм по-точен, когато си легнах около 21:00 часа. Събудих се в около 3:00 часа сутринта, за да изпия чаша вода... След като приключих, се върнах да на дивана да си доспя... Навярно, бяха минали не повече от 5 минути, сигурен съм, че не бях заспал напълно, когато видях как отнякъде се появи нисък мъж (висок малко повече от 1 метър) с френска брада, който ми каза: "Нашият Баща Луцифер е велик!" след което избяга... Това въобще не ме изплаши и затова изтичах след него в коридора, но вече го нямаше.
- Zishan

Люцифуг Рофокал помага с парите!!!
Аз съм художник. Обичам да рисувам. Напоследък се увличам по изобразяването на Демони и неща от този тип, по-скоро по тяхното пресъздаване, за да добавя собствен стил към същността им и да ги представя отново на света. Досега съм рисувал Баел, Луцифер, а в момента завършвам една картина на Лилит. Един от начините, по които се надявах да се подготвя за дадена картина, беше да призова или да осъществя някаква форма на контакт с въпросните демони. Справял съм се доста успешно без да ми се налага да изпълянвам големи драматични ритуали. Разговорите преди лягане и в случайни тихи моменти през деня се оказаха достатъчни, за да получа образи и представа за темата и въпросния демон. Както и да е... От известно време исках да нарисувам Люцифуг Рофокал и затова напоследък разглеждах различни магически текстове в търсене на начини да се свържа с него. И тъй като художественото въплъщение е един от начините, по които може да се отплатите на демон за услуга, си помислих: "По дяволите, щом така или иначе щях да го правя, защо да не получа нещо в замяна?".

Така че започнах да обмислям договор, който да сключа с него. Помислих си, че парите са добро универсално нещо, което може да се поиска. И така, в моменти, когато се "чувствах свързан" с Вселената (нямам друг начин да го опиша). Установявах гласово и мислено контакт с лицето, което за мен беше Люцифуг Рофокал. И без да изпълнявам сложен ритуал, получих в заплатата си бонус за празниците в размер на 500 долара, а бях работил там само 3 месеца! Независимо дали смятате, че ритуала ми е оказал влияние, или не, чувствам, че съвпадението е твърде голямо за да няма нищо общо. Сега осъзнавам, че не бях сключил официален договор или ритуално призоваване, но предполагам, че след като през годините съм имал многобройни успехи с проявяването на желания и воля, без да е правен какъвто и да е ритуал или заклинание, моите методи, поне за мен, работят и са валидни. Както и да е, сега ще се заема с рисуването на Люцифуг Рофокал, за да му отдам почит и да му благодаря.
- Lucifer 9

Помислих си, че това е доста готино. За първи път призовах Демон за помощ. Подготвих ритуала и когато поставих сигила му върху олтара... дори не изрекох името му и огромен порив на вятър мина през стаята ми...беше много студен. Духаше силно в продължение на поне 3-5 минути. Уверих се, че не е идва от климатика ми; не беше оттам. Климатика ми не духа толкова силно! Пламъка на всичките ми свещи беше насочен в една и съща посока, но така и не угаснаха. Не знам как вятъра не успя да издуха нито една от тях. Извиках го и отправих молитвите си... Чувствах удовлетворение, но и малко студ. Приех това за знак, че всичко ще бъде наред. Казах му, че ще се постарая да изразя благодарността си по много начини. ГУСИОН, благодаря ти отново... знам, че намерих нов приятел.
- Lez


© Copyright 2002, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457