Материали
Материали


На тази страница ви представям няколко връзки към книги и DVD-та. Винаги пресявайте информацията през Сатанински филтър и имайте предвид, че огромна част от нея е покварена от врага. Сатана ни води към истината. Колкото повече отваряте ума и душата си, толкова по-лесно ще можете сами да откривате истината.

Моята помощ и уебсайта могат да ви отведат до определена точка; за да продължите напред, ще трябва да разгледате и използвате материалите изброени тук. Целта на истинския Сатанизъм е развитието на душата и увеличаването на собствената ни мощ. Упражненията в изброените по-долу книги и DVD-та значително увеличават тази сила. Не обръщайте внимание на Ню Ейдж глупостите и всевъзможните "тенденции", които са прикачени към някои от тях. Използвайте ги по Сатанинския начин - НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ВСИЧКО, КОЕТО РАБОТИ! Упражненията в книгите и DVD-тата са изключително ефективни в увеличаването на вещерската мощ, отварянето на ума, развитието на интуицията и т.н..

Както книгите, така и DVD-тата могат да бъдат закупени от Amazon.com (или да бъдат набавени от други сайтове). По-долу оставям линкове към Amazon за да можете да идентифицирате продуктите.

Книги:
Kundalini Yoga: Guidelines for Sadhana (Daily Practice) by M.S.S. Gurucharan Singh Khalsa
Тази книга е предназначена за тези, които вече имат опит с хатха йога. Упражненията в нея представляват интензивни манипулации на гръбначния стълб улесняващи издигането на змията. Подоберете подходящите упражнения и си създайте собствена програма, съобразена с индивидуалните ви нужди и времето, с което разполагате.
ВИНАГИ ЗАПОЧВАЙТЕ БАВНО И С МНОГО ПО-МАЛКО ПОВТОРЕНИЯ! ТЪРПЕНИЕТО Е КЛЮЧЪТ. ПОВЕЧЕТО ХОРА ТРЯБВА ДА ДОБАВЯТ ПОВТОРЕНИЯ БАВНО И ПОСТЕПЕННО!

DVD-та:
Kundalini Yoga for Beginners & Beyond by Ravi Singh & Ana Brett
Линк към DVD-тата
Горепосоченото е необходимо допълнение към книгата Kundalini Yoga: Guidelines for Sadhana. Отново, тези DVDта са предназначени за хората с опит в хатха йога. Те демонстрират правилните начини за изпълнение на упражненията от книгата, които ще ви помогнат да улесните издигането на змията. Също както при книгата, искате сами да изградите собствена програма, базирана на личните ви нужди, време и способности.
ВИНАГИ ЗАПОЧВАЙТЕ БАВНО И С МНОГО ПО-МАЛКО ПОВТОРЕНИЯ! ТЪРПЕНИЕТО Е КЛЮЧЪТ. ПОВЕЧЕТО ХОРА ТРЯБВА ДА ДОБАВЯТ ПОВТОРЕНИЯ БАВНО И ПОСТЕПЕННО!

ЛИНКОВЕ:

5-те Тибетски Ритуала за Подмладяване

Кликнете тук за PDF на Петимата Тибетци

Кундалини Йога Крии [Упражнения] – Извадени от книгата по-горе "Kundalini Yoga: Guidelines for Sadhana (Daily Practice)" by M.S.S. Gurucharan Singh Khalsa

ОБРАТНО КЪМ САТАНИЗЪМ ЗА НАПРЕДНАЛИ

© Copyright 2009, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457