Сатанински Причастия


Хората често ме питат защо съветвам да се посветите на Сатана. Посвещението на Сатаната е свещен акт. То променя живота ви към по-добро и отваря вратата към познанието, мъдростта, духовния свят и приятелското общуване с Демоните, което е недостъпно за външните хора. Посвещението показва намеренията и отдадеността на човека към Сатана. Това е моментът, в който той ни приема сериозно. Извършването на посвещението също така осигурява защита, докато изграждате личната си духовна сила.

За разлика от причастията във вражеските програми, маскирани като "религии" (като Християнството), Сатанинските посвещения са истински. В другите така наречени "религии" те са фалшиви. Това се доказва от факта, че Християните, които получат причастие, могат просто да се отметнат или да се "откажат" и да си тръгнат по всяко време. Техните обреди нямат никаква сила или обвързаност и в действителност са безполезни.

Когато се посветим на Сатана, той приема нас и думите ни сериозно. Сатанинските посвещения са истински и постоянни, както и трябва да бъде. Ритуалът за посвещение представлява и изпитание на характера. Личната вътрешна сила също е важна. Посвещавайки душата си на Нашия Баща Сатана, ние подлагаме характера си на изпитание, тъй като това е една от най-смелите постъпки в живота. На много от нас се налага дръзко да се изправят срещу всичко, с което са били индоктринирани и програмирани до този момент. Тук демонстрираме истинския си характер и показваме, че не се поддаваме на страхове, заплахи и манипулации от страна на нещата, които не разбираме. Това е огромна духовна стъпка в освобождаването на аза и душата, която ни подготвя за интензивното вътрешно развитие и духовна еволюция, което неизменно ще се случи, ако останете верни на този път.

Извършването на Посвещението показва, че сме истински отдадени на Сатана и сме сигурни в решението си. Абсолютната откровеност е изключително важна за Сатана и Силите на Ада. В замяна на това сме възнаградени със знания, защита и мъдрост, надхвърлящи всичко, познато на външните хора.

Под "външни хора" имам предвид непосветените. Много от тях, които са се занимавали повърхностно с окултизъм и магии, а дори и тези, които са успели да се докоснат до Египетските мистерии [Египет и целият окултизъм идват от Сатана], са се сблъсквали с негативни преживявания и лош късмет. Открих, че външните хора не могат да стигнат далеч в тези области, тъй като често биват атакувани от вражески духове, които мразят хората. Когато се посветим, ние ставаме част от Семейството на Сатана, където сме насърчавани да се учим, да растем и да се развиваме.

ОБРАТНО КЪМ СТРАНИЦАТА ЗА НОВИ ХОРА


© Copyright 2002, 2012, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457