Използване на Махало


Важна информация относно Използването на Махало

Понякога се нуждаем от лесни отговори на въпросите си. С време, търпение и постоянство в практиката, махалото обикновено е точно, лесно за използване и отнема малко време. Необходимо е да разполагате с тиха обстановка, в която да няма външни влияния и да не бъдете обезпокоявани. По отношение на гадаенето, винаги имайте предвид, че ако изпитвате много силни чувства, това може да се отрази на инструмента за гадаене, с който работите и да получите грешни отговори. Необходимо е време, отваряне и подсилване на ума и душата ви чрез медитация, а също и редовна работа с махало и водене на дневник [черна книга], в който да записвате отговорите, които то ви дава и дали те са били точни или не. Също така е необходимо да включите датите и часовете, в които сте работили с махалото, фазата на Луната, метеорологичното време и ако е възможно, положенията на планетите, например ретрограден Меркурий.

Започнете, взимайки нещо от типа на малък кристал, висулка, пръстен или друг малък лек предмет; прикрепете го към верижка, връвчица, панделка или друг вид нишка. Това трябва да се използва само за гадателски цели и за нищо друго. Личното ви махало ще бъде наситено с вашата енергия, както е при Сатанинската броеница и другите ви ритуални предмети - трябва да се отнасяте с уважение към него и да го прибирате, когато не го използвате.

Хванете нишката с върховете на пръстите си и оставете натежалата част да виси. Тези, които са нови и/или нямат опит в използването на махало, е добре да влязат транс. След като сте уверени в получаването на правилни отговори, вече не е необходимо да се намирате в състояние на транс. Сега, задайте въпрос, чиито отговор знаете, като например "Кой ден е днес?". Започнете да задавате въпроси, на които може да се отговори с "да" или "не". Вижте какво прави махалото и го почувствайте.

Открих, че люлеенето надясно/наляво, подобно на клатене на глава, което предполага "не", означава "не", а люлеенето напред/назад, подобно на кимане с глава, означава "да". Когато се върти в кръг, отговорът е несигурен. Колкото по-широк е замахът на махалото, толкова по-точен е отговорът. На махалото могат да се задават и въпроси, относно брой или количество. Махалото ще се люлее, ще спре, ще се люлее отново и ще продължи да прави това няколко пъти, преди да спре напълно.

За намиране на изгубени предмети, разходете махалото из района и го попитайте дали се намирате близо до изгубения предмет. Духовете също могат да общуват с нас чрез махалото. Можем да се концентрираме и да се съсредоточим върху името на духа или Демона, с когото искаме да се свържем. Махалото представлява отличен начин за общуване с Демони. При контактите с Демони, махалото може да се постави върху рисунка или копие на сигила и да се задават въпроси.


РАЗЛИЧНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ НА МАХАЛОТО:

Махалото е отлично средство за общуване с духовния свят, за проверка на точността на други тълкувания и гадания, както и за много други цели.

ЗА НАМИРАНЕ НА НЕЩО ИЗГУБЕНО:
Ако става дума за една стая - дръжте махалото и попитайте къде се намира предметът. Махалото ще се завърти в посоката на изгубения предмет.

Ако става дума за цялото жилище - попитайте махалото, стая по стая, т.е. дали предмета е в кухнята? Да/не, в банята и т.н., докато не стесните кръга. След това, влезте в стаята и я разделете на секции.

Използвайки карта - Започнете като попитате дали липсващият човек или предмет се намира в района на картата. (За изчезналите лица е полезно да имате снимка и предмет, който той или тя е докосвал или носил). Дръжте махалото в ръката, която обикновено използвате, за да гадаете с него, а с другата, хванете показалка или молив. Посочвайте местата на картата, докато ги ограничите и продължете оттам.

Когато сте навън:
Попитайте - "Обърнат ли съм в правилната посока, за да намеря ____?" Ако махалото се люлее напред или назад, значи се движите в правилната посока. Ако махалото прави кръгови движения, започнете да се обръщате бавно в посоката, в която то се върти, докато не премине към люлеене напред-назад.

Можете също така да нарисувате етажен план на къща или сграда и да използвате метода с картата.

РИТУАЛНИ МЕСТА НА ОТКРИТО:
Първоначално опитайте да използвате карта, за да определите добър район. Там, където се пресичат лей линиите и други енергии на Земната мрежа, представляват мощни локации за извършване на всякакви ритуали. Махалото ще започне да се върти много бързо, когато е над такава зона. Колкото по-силни са енергиите, толкова по-бързо ще се върти махалото.

ПРЕДИШНИ ЖИВОТИ:
Можете да напишете датите на отделни малки листчета или картички и да ги разположите равномерно на масата. Попитайте за миналия си живот и махалото ще се завърти по посока на хартията с точната дата. Можете да продължите да се връщате по този начин назад във времето. Същото можете да направите и с континентите, за да стесните кръга до държавите, в които сте живели; хора, които сега познавате и връзката им с вас в миналия живот. Поставете на отделни листчета - любовник, приятел, съпруг/а, член на семейството и т.н. Назовете името на човека и задайте въпросите си.

ЗДРАВЕ:
Попитайте за всяка област на тялото си или попитайте за аурата на някого, за когото искате да знаете. Продължавайте да стеснявате зоната на въпросите с всеки отговор, който получавате от махалото.

ХАЗАРТ:
Бъдете внимателни тук, тъй като грешките могат да струват скъпо, но можете да занесете махалото в казино и да попитате дали това е маса или слот машина, на която можете да спечелите много бързо и лесно. Същото може да се направи и при залагането на коне и т.н. *Отплаща се да имате истински опит, преди да започнете да се занимавате с пари.

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ:
Махалото може да ви разкаже най-различни неща за другите хора. Снимка или личен предмет на въпросния човек е от голяма полза, но това не е задължително. Просто дръжте махалото над предмета и задавайте въпроси.

МЕСТА ЗА ПАЗАРУВАНЕ ИЛИ ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕМОНТИ:
Просто отворете телефонния указател и попитайте къде е най-евтиното и най-качествено място за това, от което имате нужда. Назовете местата и махалото ще отговори с "да" или "не". Махалото може да бъде полезно и за диагностика по колата, когато имате проблеми с нея, преди да разглобите всичко на части или да я закарате в сервиз.

РИТУАЛИ:
Попитайте какъв вид инсенс да запалите, най-доброто време за извършване на ритуала, най-доброто място, цветовете на свещите и т.н.

ДЕМОНИ:
За контакт с Демон, поставете махалото върху сигила на конкретния Демон и започнете да задавате въпроси.

КАРТИТЕ ТАРО:
Поставете няколко карти Таро, като възможни отговори на даден въпрос. Задайте въпроса и махалото ще започне да се люлее в посока на картата с отговора, докато се стигне до "да", когато бъде поставено точно над нея.

Всички въпроси с "да" или "не" могат да получат точен отговор, с помощта на махало. Малки картички или хартийки, с имена на хора, места или неща, могат да бъдат подредени от ляво надясно и махалото ще започне да се люлее към картичката или хартийката с отговора.

Когато отворът е категорично "да" или "не", амплитудата на махалото ще е по-голяма. Кръговете означават "неясно", а малката амплитуда "не е сигурно".

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКО МАГЬОСНИЧЕСТВО© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.