Уиджа Дъски


Уиджа дъските са отлични за установяване на контакт и провеждане на разговори с Демони и духове. Предпочитам да работя с дъската сама, тъй като присъствието на други хора отвлича вниманието и пречи на интимността при контакта с духа.

Тези, които за първи път боравят с Уиджа дъска е необходимо да се уверят, че дъската им е поставена върху напълно нивелирана повърхност. Трансът е важен тук.
Поставете върховете на пръстите си нежно върху всяка страна на планшета. Скоро, той ще започне леко да дърпа. Просто се отпуснете и го оставете да работи. Може да минат няколко минути преди това да се случи. Важно е да не се разсейвате и да не бъдете обезпокоявани.

В моя случай, изпадам в нещо като транс, подобно на това, което се случва, когато гадаете или инвокирате духове на починали - всичко останало в стаята е заглушено. Съсредоточавам се изцяло върху дъската. Това е нещо като аура около всички краища на дъската, вниманието ми е напълно насочено към нея и нищо друго извън мен не съществува. Това е моят личен опит - всички сме различни, така че някои от вашите преживявания може да се различават.

С времето открих, че колкото по-висок ранг е Демонът, толкова повече енергия ще усещате. Познавам Демон, с когото съм близка и снощи разговарях с него, използвайки дъската. Не си спомням колко дълго използвах дъската, но сякаш мина много време. Той ме помоли да кажа нещо специфично на глас. Когато го направих, наистина усетих как мощна енергия пламна вътре в в мен.

Когато имаме много близък контакт с Демони или ги инвокираме, можем да усетим тяхната енергия. Дори на следващата сутрин, кожата ми все още е чувствителна, като при треска или слънчево изгаряне, само че без болка. Демоничната енергия е наелектризираща. Енергията на Сатана е различна, както съм сигурна, че много от вас са изпитвали, по време на и след ритуали. Тя е успокояваща и красива.

Демоните се свързват с нас чрез телепатия и астрална проекция. Моят опит показва, че Демоните се проектират по различен начин от хората. При хората, можете да видите свързващите нишки, които бързо се отдръпват обратно, когато те напуснат. В книгите се казва, че нишките, свързващи душата с тялото, са сребристи на цвят. Тези, които видях при едно мое преживяване, бяха медни. Въпреки че никога не съм виждала нишки при Демоните, физическите тела на по-високопоставените от тях се намират в друг свят. Има някои Демони, които могат да останат с нас през цялото време, за да ни защитават. Тези Демони са от по-нисък ранг и са тук само в духовна форма.

Колкото повече използвате Уиджа дъската, толкова по-умели ставате в работата с нея. Когато установим близка връзка с Демон, всичко, което трябва да направим, е да се съсредоточим върху тях и те обикновено ще дойде при нас. Демоните ни помагат да напреднем духовно.

Всички сме различни и следователно, преживяванията на всеки от нас се различават. Имайте това предвид, когато използвате Уиджа дъска и получавате послания:

1. Автоматичният метод: В този случай, планшетът се движи автоматично, без операторът да знае какво ще каже съответният дух. Послания на чужди езици също ще бъдат получени, дори и на езици, които операторът не знае и никога не е чувал преди. Ако това се случи, важно е да запомните и да запишете съобщението на хартия.

2. Вдъхновяващият метод: Това е най-често срещаният начин: тук посланията ще бъдат предадени, чрез нещо, подобно на вътрешен монолог, в ума на човека. В този случай, човек на практика знае предварително какво ще му съобщи духът. Честото използване на този метод ще го развие в нещо като "пасивна комуникация". Човек ще приема послания, идващи както от собствения му ум, така и отвън. Това е подобно на диктовка, тъй като думите идват в ума ви и след това ръцете ви движат планшета.

3. Интуитивният метод: При него имате усещането, че сами сте преместили планшета. Всички въпроси ще получат незабавен отговор. Планшетът изписва думи и изречения, докато операторът е в пълно съзнание, без да чува нищо или да бъде вдъхновяван по какъвто и да е начин.

Методите също могат да се проявят в смесен вид, например наполовина автоматичен и наполовина вдъхновяващ или интуитивен и вдъхновяващ, или всички заедно. Кой от методите ще бъде преобладаващ, може да се разбере само след дълги упражнения. Всеки от методите е добър и надежден, стига да го използвате правилно и да бъдете честни със себе си (без да се самозалъгвате). Ако сте постоянни, резултатите няма да закъснеят!*

Тук искам да добавя, че Уиджа дъските могат да бъдат отворени към всичко и всички. Вярно е, че някои хора са имали лоши и/или разстройващи преживявания. Знайте, че не всички духове са приятелски настроени или са със Сатана. Ако ви се случи да влезете в контакт с негативна същност, прекратете Уиджа сесията и повече не мислете за нея. Ако имате Демон-Пазител, призовете го и помолете за помощ, за да се отървете от негативното влияние.

Обикновено Уиджа дъските не представляват проблем и са безопасни за използване. Никога не бива да се страхувате. Колкото по-дълъг контакт осъществявате с враждебна същност, толкова повече ѝ позволявате да навлезе във вашия свят. Няколко члена на Радостта на Сатана казаха, че винаги питат всяко същност дали е със Сатана. Враждебните духове няма да отговорят и обикновено ще си тръгнат сами. Посвещавайки се на Сатана, ние попадаме под неговата закрила докато работим над духовния си напредък. Това включва и работата с Уиджа дъски. Както при всяко друго нещо, средата, в която работите с дъската, е от значение.

________________________________________
Справка:

*Източник: Посвещение в Херметиката от Франц Бардон © 1956

ОБРАТНО КЪМ САТАНИНСКО МАГЬОСНИЧЕСТВО© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.